62

Анонимен

преди 4 години

Нито един германец днес не се гордее за тази част от историята си. Те много добре знаят какво са направили предците им.

61

Анти-Цог

преди 4 години

Човек е нужно само малко да разрови и истината за това, каква безобразна, долна и престъпна лъжа е теорията за т.нар. Холокост лъсва! Затова в половината държави от ЕС и Канада са се погрижили да има закони, криминализиращи критикуването, разследването, поставянето под въпрос или отричането на "холокоста"! Но, з тяхно съжаление, истината е като водата - най-накрая все пробива и вижда бял свят! Все повече и повече хора осъзнават каква информационна дупка в историята на човечеството е ВСВ

60

продължение

преди 4 години

жената, тогава дете цял живот имала на ръката си татуиран номер от лагера. баща ми го е виждал.

59

до шшт

преди 4 години

засъжаление има и от БГ пратени евреи.На баща ми, имаше колежка с едно око.Била е еврейка,пратена в лагер в Германия. Била е дете тогава.Баща ми е 1935г.роден. Доколкото си спомням е малко по-голяма от него.Историята е напълно истинска.Ще го разпитам пак за нея.

58

3M

преди 4 години

До АнонименРазличават се само по формата на мустаците си, останалото е пълна еднаквост

57

Анонимен

преди 4 години

кого праща Хитлер на война,собствения си народ,предвид войниците.Сталин е избивал враговете вътре в държавата.Кой е по доления ***,според мен Хитър Петър,Хитлер,психопата

56

...

преди 4 години

Бе като цяло човечеството си е нормално да се самоунищожи! Дори сега дето се мислим, че сме разумни и проумели не можем да видим, че алчноста малоумието и тъпотията ни ще ни вкарат в гроба! И то цялата раса! Инак това да се трепеме и колиме си ни е генетично заложено! Най добре е показано във филма Одисея в космоса там още първата *** хванала пръчка изби другите маймуни! Само се питам кога най-накрая ше се свърши мизерното ни съществуване, та да се почна отначало!

55

Анонимен

преди 4 години

до АнонименМоже и да се погледне по друг начин - Хитлер пожертва германския народ, или по точно беше само инструмент, за да може бялата раса да премине успешно поредното изпитание и да се укрепи. После чрез Горбачов трябваше да се продължи и изпитанито пак беше преминато успешно.

54

Анонимен

преди 4 години

До Случаен 2Хитлер,който е бил за бялата раса,избива най-много бели европейци,пък си дружи с разни индийчета и ориенталчета!

53

НЕ

преди 4 години

Геноцида, правен от фашистите не е преминал-даже още по--лош геноцид се подготвя със Стратегията за детето ,която се внедрява у нас с норвежки 20 млн. евро от *** организации, явни *** и продажни мръснички!

52

Анонимен

преди 4 години

Влизам аз в един музей посветен на холокоста, със събрани вещи от лагерите, от затворените там, точно както са ги заварили съюзниците 45 година... обувки, дрехи, вилици,лъжици, посуда, бутилки от бира, вино и шампанско. И пак бутилки, шишета, шишенца, камари от тях... Естествено вътре е забранено да се снима..

51

рускиня до 58

преди 4 години

Нямало деца в лагерите на Гулаг. Децата на репресираните родители се изпращали в детските домове. Децата не ги закачали. Но тебе те гризе май съвестта за ония 11 хил евреи ,които българите изпращат от западните покрайнини в концлагери. Да ни би ти си бил този, които подписа тази заповед?

50

Анонимен

преди 4 години

Къде са сълзливите статии за децата, хвърлени в ГУЛАГ? Или те не съществуват, защото са бели деца? Знаете ли колко такива деца са избити по време на т.нар. "репресии" в СССР? Разбира се, не знаете и не искате да кажете. Да ви кажа ли защо? Ще цитирам Никита Хрушчьов, който след като успява да ликвидира шайката "богоизбрани" около Сталин, възкликва "дори сега, над половината правителство са *****" (сете те се от коя етно-религиозна група са). Немците виновни, а? Че не са искали да ги управлявате.

49

Анонимен

преди 4 години

Хайде стига анти-германска пропаганда! Леко взе да ни писва, неуважаеми кривоноси. Избихте милиони руснаци и украинци по време на най-големия геноцид, случил се някога, сега се опитвате да изкарат германците убийци. Ами германците им е писнало от вас. Приели са ви в държавата си и вие сместо да сте благодарни сте се запътили направо да ги управлявате. Че и после сте искрено учудени, че те са ви били шута. Ако германците бяха толкова зли, колкото ги описвате, нямаше един жив от вас да е останал.

48

СоцЛагер

преди 4 години

При война страдат всички (не само евреите), а децата - най-много.

47

Анонимен

преди 4 години

до шматкаНа богоизбраите....

46

шматка

преди 4 години

Кому бе нужна тази статия.

45

Плащам си

преди 4 години

Кой е този на снимката? На банкер-лихвар прилича!

44

Отвратен

преди 4 години

А нещо за единствения, истински холокост във Втората Световна Война- този над немския народ? В адските, безпричинни и сатанистки по своята същност огнени бомбандировки над Дрезден, Хамбург и т.н германски градове и населени места, в които абсолютно безпричинно и с една единствена цел -да задоволят жаждата на юдеите за кръв изгарят живи стотици хиляди немци, вкл. старци, жени, деца и бебета? А холокоста на кораба Вилхелм Густлоф, който Червената Армия потопява и удавя хиляди цивилни немци бежанци

43

Шттт!

преди 4 години

До такива ми ти работиКакви "български евреи" в лагерите бре, шмутцер? Българското правителство не е депортирало евреи...и я по-тихо с тези глупости, че току виж Соломон Паси изскочил иззад някой храст и поискал 5 милиона шекела компенсация за 600...или примерно 6.000 негови вуйчовци и чичовци, жертви на "холо-куку-руку-коста-моста"