19

ABC

преди 4 години

Няма как да спрете вече истината за ваксините.Една от огромните гадости на соца беше, че нещо си е задължително и вие трябва като овце без да мислите да го правите. 30 години по-късно не сте се отървали от този стаден синдром! Образовайте се малко, мислете повече и стига сте повтаряли безумни глупости като папагали срещу антиваксърите!

18

ужас

преди 4 години

преди две години попаднах на син на моя позната на около 5 години трайно поразен от турски ваксини ужас..Да се внимава много мед мафият ане контролира заразите които се предават с ваксини. Извънзмени терористи увреждат всяка доз аи всяка жертва по отделно подава някой зад този на снимката.Ползват налична обемно пресканираща снимаща техника.вкл телефони лични карти камери..

17

рекламират ваксини

преди 4 години

Това да не е дребната шарка .Огледайте децата поразени с комбинирани турски ваксини последните години.Спомнете си скандала Москов..

16

Малииии

преди 4 години

Тоя е голям унищожител поставен е да ликвидира хорицата.45000 инвалиди с сърдечни болести ги прати в трапа.Не били за ТЕЛК.

15

Анна

преди 4 години

Обхващат с ваксина подлежащите набори приоритетно, сега бързат да ваксинират набор набор 2007, а издирени наричат тези пациенти от списъците на личните лекари, които не са отишли и са ги повикали да се явят. Неиздирваемите от махалите няма как да бъдат обхванати, ако ще и 10 мобилни кабинета да инсталират. То се вижда сред кои групи се шири епидемията, сред ***. Останалите са нещастници, имали лош късмет да са в болница със заразени от морбили.

14

Анонимен

преди 4 години

Мен ме ваксинираха някога100 пъти.Нотогава за качество,нямаше спор.Така поднесена инфото,си е фейк отвся-къде.Хората се наплашиха и то с основа-ние и никой не ги успокоява.Значи ваксините са правени от аматьори и закупени няма как,тровят ни.Може да сана плужека москов- турс,ките.И защонасила? Както изклаха козите на бабата.

13

Анонимен

преди 4 години

Може ли да бъде изгонен като пълен *** тоя, дето е изготвил рекламата за "НиЗкти цени. Огромен избор.", лепната за сайта? Не знам кой е тоя с акъл на първолак, дали има връзка със стайта, но ако има е резил - гонете го.

12

Анонимен

преди 4 години

Добре бе, аз не разбирам - ваксината е сред задължителните и за непоставянето й се дължи глоба.Сега - колко от болните имат документи, че им е поставяна? Най-лесно е да установи, дали имат документи, и ако нямат - ми да се глобят родителите на децата.Защо тая сду.хана държава не вземе да си върши работата, това се чудя!

11

Анонимен

преди 4 години

"издирени и обхванати с ваксина" звучи като сафари :) ама в "жунглата"

10

Анонимен

преди 4 години

Вуйчото на Горанов е изпечен крадец. Не случайно ГЕРБ го сложиха на този пост.

9

Да

преди 4 години

Май не знаете коя е групата с морбили.Естествено, че ромите е гетата

8

Анонимен

преди 4 години

Браво! Продължавайте да не ваксинирате децата си! И за детски паралич не ги ваксинирайте, не само за морбили.

7

айде стига

преди 4 години

Стига с тия ваксини, бе! Толкова деца осакатихте! Такова чудо от болни от аутизъм и ДЦП никога не е имало. Лично аз познавам две деца на мои близки, които развиха аутизъм точно след поставяне на ваксини, а преди това си бяха съвсем нормални , весели и жизнени деца.

6

О да

преди 4 години

Ваксините не вършат работа, казват антиваксърите. Защо тогава в областите, където са единични случаите, не се е разпространила заразата? При положение, че болния е заразен 4-5 дена преди обрива. Има време да зарази цял град. Извод: ваксините работят доста добре. Може би на 98-99%!

5

Анонимен

преди 4 години

Kak varvi bg zdravno personalno online bankirane s bg zdravna personalna bankova karta? Stava li i s smartfon? Pokajete video...Imate li i kopie na vedomostite za zaplati na vampirite v zdravnoto bg ministestvo za predhodnia mesec i za minalata godina?!

4

Анонимен

преди 4 години

По времето *** Монархофашизма е било същото както сега при КомунизоКапитализма. На баба са и починали 3 деца. Достъп до здравеопазване са имали само Буржоата. Останалите са нямали и хляб контрабандата е процъфтявала както и сега. Болшинството от народа са чиракували на Чорбажиите както сега чиракувате на Мутрите. Няма никаква разлика от тогава и сега. Ако незнаех от разказите на баба щях да си мисля че тогава е било по добре. До 9 септември 1944 г. монархията е разпаднала държавата а сега Мутрите

3

Анонимен

преди 4 години

антиваксърите къде са да обяснят колко ненужни са ваксините и как без тях е по-добре?!? докато не почнат солени глоби, така ще е.

2

Анонимен

преди 4 години

Така е при капитализма. Така е било преди 9-ти септември 1944 година. Капиталистическо невежество

1

х

преди 4 години

продължавайте да чете бгмама и ще нарастнат още