10

млада англичанка

преди 4 години

Изкарвам по 1976 $/час без да правя нищо. Опитайте и вие. Не е трудно.

9

...

преди 4 години

До KEPTLYТи ако изкарваш по 30К евро месечно, няма да дремеш тук. На кого ги обясняваш тия неща? Изкарвал той, два по един нямаш в джоба си, ама бил изкарвал

8

haha

преди 4 години

Искаше да преведе пари по банкова сметка, което веднага ме усъмни.??????????????????????Що за простотия е това???

7

сс

преди 4 години

Глупости колкото искаш. Платежно винаги може да се "направи". Ама парите в банката трудно. Видиш ли ги, пращай... Ако не дойдат - НЕ.

6

Ана до 5

преди 4 години

*** си ти, полуграмотна твар! И очевадно не си излизало от Анадола, инак щеше да знаеш, че подобни измами има в цяла Европа!

5

Анонимен

преди 4 години

*** е баламурник No 1 на земята.Само си вижте премиера и всичко става ясно.

4

Анонимен

преди 4 години

и по малко пари да предлага и каквото и да предлага, докато не видиш зеленото не пращаш. При пратките в България е по лесно че това се поема като отговорност от спедиторските фирми.за международно си искаш парите, дори в Алито пратката почва да се окомплектова след като парите пристигнат при тях.

3

Анонимен

преди 4 години

Няма по-опасно нещо от дивак, изтърван да влезе между хората.Еволюцията направи за милиони години белият човек, а днешните чорбаджии на света искат да направят от белия човек, мамун.

2

Хората са казали:

преди 4 години

На черен вяра да нямаш.... и са били прави.Всички, които идват в Европа от там са такива.

1

Анонимен

преди 4 години

Решил да си купи айфон от olx и нигерийеца го лапнал за шаранче .... Ама не разбирам защо нашичкият мераклия за ябълката не му преведе двойна сумичка ,да помогне на изстрадалия Петкан.Толерантност ,толераност ... Хора с дипломи се хващат на такива глупости .