6

Мингян Костов

преди 4 години

И един лев ви е много. А и 240 хрантутника сте твърде много. Подсещам ви (да си ходите). при бай Тошо бяха 24, но ги събираше за ден-два, а след това кой откъде е. Ама издръжката на партията била скъпа, да на нас ни е твърде скъпа вашата издръжка. Като с 1 лев не остават милиончета да си ги ъхате по джобовете, хайде ГИТ!

5

Съдържателен?

преди 4 години

Съдържателен и смислен дебат? Как ще бъде съдържателен и смислен, като т.н. обединени патриоти още преди дебата са решили да подкрепят ГЕРБ за един лев субсидия. Идва Бойко и казва: Е, да давали сме по 13 вместо по 11 лева (всички вече забравиха за това). Сега ще даваме по един лев. И оттук нататък всички о'вце от управляващата коалиция ГЕРБ-ОП (с добавка ДПС) гласуват "ЗА". И от тях ще чакаш смислен дебат? Та те са си оставили акъла за домашно ползване и гласуват каквото им каже Бойко.

4

Анонимен

преди 4 години

Дългогодишният канцлер на Германия Хелмут Кол сдаде всички политичвски постове и даже си отиде от този свят изолиран и в полузабрава заради нерагламентирано финансиране ха партията му от бивши фашистки офицери, които сам той нарича "достойни немци".

3

Анонимен

преди 4 години

Б. Б. снощи си го каза в прав текст, че решението за субсидия от 1 лев му е реакция на изказването на Корнелия Нинова за покупката на мнения. Т. е. признава, че е вярно за опита за преврат в БСП чрез продажни лица.

2

Хм!

преди 4 години

Членски внос, за да видим кого представлява тая партия и дарения, да видим за кого работи!

1

Анонимен

преди 4 години

Kartechnica za sichkite teroristi nared v parlamenta...