32

Клавдий

преди 4 години

Това момче Зарков има по - вече акъл от половината ви герберска кохорта...и чети , чети неграмотнико!

31

До 31

преди 4 години

Абе шматарок , от десет години властва герб три проверки от прокуратурата, за Техноимпекс от вашата прокуратура и нищо ...ако сте некъдърни хвърляйте пешкира и кой от къде е !

30

До Анонимен 22

преди 4 години

Шматка преди Нинова да се заеме с това трябва някой да се заеме с нея и да я набутат в Сливенския. И за Техноимпекс и за сега изпразнената от нея каса на ***. Товални че си *** го разбрахме ама поне не пиши простотии.

29

Анонимен

преди 4 години

Този Таралянковец яко лъже. Погледнете как крие, мачка и огъва стиснатите и закопчани пръски на двете си ръце. По-силно впечатление правят обаче двата хоризонтални кремвиша под носа на барболинда

28

Така е ..

преди 4 години

Парите са при БСП , сега и власт искат.

27

Аз Клавдий

преди 4 години

Един от еничарите на Нинова,Крум Зарков беше в кохортата на царския любимец Стоян Кушлев,след това съветник в 42-то НС на Анастас Анастасов от ГЕРБ,сега пристана на БСП,това е тази партия .......

26

Разделителна линия

преди 4 години

Разделителната линия в БСП не е между ръководството и партията, а между тези, които са за обновяване на партията и "вечните" депутати, които Корнелия Нинова пенсионира.Откакто Корнелия Нинова е председател БСП излъчи президент, получи два пъти повече депутати на парламентарните избори и един евродепутат повече на тези избори. А групичката около Георги Гергов иска коалиция с ГЕРБ за да к'радат заедно. Няма как да има обединение с тях.

25

дедо Боре

преди 4 години

Тю,да се невиди.Уж добре познавам ***,като такъв с партийна книжка,а не мога да им спретна вътрешен преврат,да поставя сви прасчовци гергови и да ги обезвредя.Да не лаят,че ме боли кратуната.

24

Анонимен

преди 4 години

Партията била нужна на българското общество...? Трябва да се затворят кепенците на тая партия,наследница на БКП.Време е айдуците от тая партия т.н. олигарси мулти милионери да им се направи ревизия за първоначалният капитал.Всички тръгнаха с едни милиони - наши пари,а йашите пари ги обезцениха т.н. хиперинфлация.БСП е престъпна партия.

23

Анонимен

преди 4 години

Коя беше нинова и за коЯ партия говорим?

22

УУУУУ...

преди 4 години

ТЕБЕ К.ЯНКОВ ДОБРИЧ ТЕ ИЗБРА НО СЕГА НИКОЙ НЕ ТЕ ИСКА - ДОБРИЧЛИИ КАЗВАТ - НИЕ НЕ ГО ПОЗНАВАМЕ ПИТАТ СЕ ДА СТЕ ГО ВИЖДАЛИ КАКВО Е НАПРАВИЛ ЗА ДОБРИЧ НИЩО И АКО СМЕ ГЛАСУВАЛИ НЕ БЕШЕ ЗА ЯНКОВ А ЗА НИНОВА ТАКА ЧЕ ВЕЧЕ ДЕПУТАТ НЯМА ДА БЪДЕШ ОСОБЕНО ОТ ДОБРИЧ НИЕ СИ ИМАМЕ ПО УМНИ ОТ ТЕБ

21

Анонимен

преди 4 години

Герберастите като чуят Нинова и получават гърчове. Първо ще разчисти предателите, после ще се заеме с крадците от герб.

20

Мдааа

преди 4 години

Ама като теглиш чертата и баланса отрицателен,синчето в Канада,там скъпооо,а тук като я няма в политиката и залязва,доходите намаляват драстично,така че, моля Ви...подкрепете г-жа лъжа,нека истината бъде с Вас!!!

19

мнение

преди 4 години

Социализмът като идея е вреден за обществото.Относно Нинова, тя е паталогичен случай и не трябва да се свързва със социалистическата партия. Просто става въпрос за мошенник който е забелязал един от основните недъзи на социализма - централизацията и възможността да се харчат безконтролно обществени средства. Тя това търси. Да попаднат в ръцете и обществените средства и докато народът се осъзнае . . . ще отиде коня в ряката. После ще я признаят за невменяема и . . . а да видим кой ще плаща

18

Николов

преди 4 години

Янков е жалък,както и другите 7-8 около него.Достойното поведение е да се самоизолират и да не пречат на партията.

17

Анонимен

преди 4 години

Консерваторите избират лидер по пощата.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Ха-ха-ха-ха-ха-ха.............ама нали знаеш КОЙ се смее последен!????

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Ти по-добре мисли какво ще правите винету!!! А тия "социалисти"-*** - ВЪН ОТ БСП!!!!!!!

14

Анонимен

преди 4 години

другаре, саморазпускайте се и напускайте, а другарката импексова....... знаете какво да я правите!

13

Анонимен

преди 4 години

Цяла България се смее на БСП !!...и от ПЕС и от ПЕС!!