11

Анонимен

преди 4 години

Точно прав си е човекът със сведението, но нека бъде наливан от невежите. Това на снимката са балкони. Ако някой иска да му бъде обяснено каква е разликата, да си каже като нормален човек.

10

Терасониера

преди 4 години

Можете да си правите слънчеви бани на балкона, за радост на пуберите от отсрещния блок, които посещават кръжока по астрономия и имат телескоп х200.

9

Що за сведение

преди 4 години

Научи се да правиш разлика между балкон и тераса, чак тогава давай сведения.

8

за сведение

преди 4 години

Казва се балкон. На село му казват тераса.

7

Анонимен

преди 4 години

Сменете телта и щипките за пране, забършете оттук-оттам антената за ефирна телевизия, боядисайте кълбото незаконни жици и забитата в най-близкото дърво ролка за простор. Плиснете легена с водата от прането на чорапи, така че да намокри възможно най-широк периметър и да закапе и по долните апартаменти. Изхвърлете бурканите със зимнина от миналата година, клонките от Цветница и елхата. Терасата светва моменталически.

6

Анонимен

преди 4 години

Тази статия не е за ***. *** не обича тераси- обича да ги усвоява, да остъклява и да боядиса своя етаж ярко розов на фона на жълтата мазила на съседа отгоре и синята- на съседа отдолу. Красива фасада на сградата? Айде нЕма нужда, каза ***, сипа ракийката и започна да оправя проблемите на държавата пред телевизора, който е сложил в остъклената си мизeрнa тераса. Междувременно хората в Лозенец засаждат цветя, искат да е красиво. Но гетото си е гето. Факт.

5

Анонимен

преди 4 години

Ако нямате сянка от дървета до блока, може да се облекчавате в банята.

4

опит

преди 4 години

Босилек на терасата прогонва комарите.

3

Анонимен

преди 4 години

Супер! Мацаш в розово, а блокът е в друг цвят и се чувстваш "освежен"! Кой ги предлага тези глупости? И да не забравите да изхвърлите вехториите!

2

Анонимен

преди 4 години

Слагайте растения, после ще се чудите що ви хапят комарите и е пълно с буболечки. Растенията са магнит за буболечките, а изпаренията в допълнение събират и комарите и става страшно тогава, ще ви трябват поне няколко мрежи.

1

потърпевш

преди 4 години

Перифразирайки един виц, Иван звъни на Петко- Ооо, Петко , къде се губиш , никакъв не те виждам. -Преди седмица на събрание на входа предложих да съберем по 5 лв и да освежим общите площи.-Че като ходих да те търся нищо не съм видял- Ами то и аз нищо не съм видял, вчера едвам си отворих едното око