28

ПроСоТо

преди 4 години

хм!...Убаво,нема лошо!..Аз обаче не мога да си обясня защо "дивата" е тъмна от кръста нагоре и чувствително по-светла от кръста надолу?!Да ни сай пекла на слънце с дълги панталони?..но както и да е!..Само едно ще ви кажа:-Светът,БЕЗ ТОТАЛНИ ЛЪЖИ, ще изчезне за 24 часа!!!....Лъжата и манипулацията станаха ОСНОВНОТО СРЕДСТВО за съществуване...нещо като в Содом и Гомор преди Бог да ги разруши,защото "Жителите им се разхождаха РАЗВРАТНО пред Господа"..

27

ВелемирА

преди 4 години

До Анонимен 28 ///МЕ4ТАЙ СИ МОМ4Е ПОНЕ ТОВА Е БЕЗПЛАТНО в БГ да е здрава МАРА 6ЕПА /

26

Анонимен

преди 4 години

Дай на мамуна права и той веднага ще ти покаже произхода си. Не знам какво я лансират постоянно тази. Спрете да им обръщате внимание. Аз филми с главни герои неггри не гледам, както и предавания с тях. Колкото и насила да ги пробутват, за да разбият и малкото права на обикновените хора, просто ги игнорирайте.

25

Анонимен

преди 4 години

Кво ни занимавате с дертовете на черната маймууна?

24

Мефистофел

преди 4 години

Му-ха-ха, евала........, а таблицата за умножение кога, на 69 г. ли?!?!?

23

Анонимен

преди 4 години

до 33 Анонимен"Откак съм в Африка (17г) все такива чукам. Викаме им бакърени задничета..."в африка всеки 3ри е носител на спин или сифилис или всяка 2ра жена над 16г, честито не бакърено а бацилено задниче, евтини са ама за сметка на страха от това да се заразиш, трябва да си с най малко 5 презерватива и с гумени ръкавици , после веднага бягаш да правиш изследвания

22

Дядо Пенс

преди 4 години

Ако се пообаня малко......

21

Анонимен

преди 4 години

Е друго щеше да бъде ако беше направила снмката сред фиордите на Гренландия.

20

Анонимен

преди 4 години

Изключителна е.

19

Анонимен

преди 4 години

Ама тука на сума ти народ гроздето хем високо, хем кисело. има черни с перфектни тела бе.

18

Анонимен

преди 4 години

Като я гледам Наомито ми става ясно, защо чернитее като видят бяла и я изнасилватт!

17

Не ми пука за ...

преди 4 години

До Love Naomi!А ти не забравяй че ти също цял живот ще си седиш на стола в гнусната си колиба и ше се ядеш от яд че годинките ти минават, а дори и влюбен/а в Наоми си оставаш едно НИЩО.

16

Афролюб

преди 4 години

Хората са казали-белото дразни,черното празни,повече няма какво да кажа

15

еБасси

преди 4 години

.....Тя е на 49 и не се срамува от тялото си. Тя е Наоми Кембъл и не ѝ пука да застане пред обектива както майка я е родила..... Нужни са и били 45 /четиридесет и пет години за да може НАЙ НАКРАЯ да се почувства удобно в СОБСТВЕНОТО си тяло . Ебассси. Между другото снимката е нескопосана и жалка . Фотографа направо се е изложил , като тема за снимките, като поза на модела, като ъгъл на снимане . Сигурно щото още не е свикнал с работи с фотоапарата си .

14

анонимен

преди 4 години

Като сте се вторачили в телата си и друго не съществува! Не забравяйте, че всичко е преходно и тези "божествени" тела ще останат тук на земята и ще се превърнат в пръст! Наоми, Николета,......, след години никой няма да си спомня за вас!

13

До Бай Иван

преди 4 години

До Бай ИванЗначи много си закъсал.

12

гъзела

преди 4 години

Колко бизнесмени и олигарси си я поръчваха ...

11

a

преди 4 години

До Анонименбрутално е, преди няколко минути пуснах коментар със съкращението Б С П - БСП, и беше цензурирано, в смисъл, малко е дебилско или :/

10

Анонимен

преди 4 години

Тази цензура ме разбива! Трите звездички означават преобладаващата раса в континента Африка. Нещо грешно в това?

9

Анонимен

преди 4 години

Интересно как "живите" езици се променят. До 60-те години на миналият век "черен" беше непозволена дума."***" беше законната дума. Сега е обратното."Black man,white man" са позволените думи. Сега,в цивилизования свят, ако наречеш някого ***, може да те вземе на съд.