134

Maliiii

преди 4 години

Mafiq samoleti.

133

Анонимен

преди 4 години

Ама според днес.бг този Борисов е дървар. Всеги ден отсича нещо...

132

Анонимен

преди 4 години

"Когато хората виждат някаква несправедливост, нормално е да излизат с предложения. Вчера получих предложение от партиен лидер, да вляза в неговата партия",завърши Цветанов,като подчерта, че засега ще остане верен на ГЕРБ.https://fakti.bg/bulgaria/384878-cvetanov-nespravedlivo-e-pokaniha-me-v-druga-partiaВ коя ли партия са го поканили?

131

цитат на Бонев

преди 4 години

.................. Цецо, вместо като Костов да пишеш мемоари, в които да съчиняваш лъжи, напиши Моите години в Шайката.https://fakti.bg/mnenia/384873-bogomil-bonev-ne-barzaite-da-kazvate-chao-na-ceco

130

Анонимен

преди 4 години

Ами върни си го бе Бойко,купи му още един апартамент с асансьор без пари ..те изборите минаха ,а маТреала е оскотял!Корнела падна в канала,какво толкова му мислиш!

129

цитат на Бонев

преди 4 години

Не бързайте да казвате чао на Цецо.Той си остава член на Борда на Европол.А оттам до Кьовеши и интригуващи разкрития е една ръка разстояние.Цецо кредит има да изплаща, може ли такава жестокостНа улицата и без професия.Ще става рентиер, явно.БСП,вместо да се офлянква и да си сменя председателите,да се вземат в ръце и да наемат Цецо за консултант.Мултифункцонален е.И без това не може да си плаща вноските и издръжката на апартаментите.И е от старо ДС яре.Цецо,вместо като Костов да пишеш мем

128

Анонимен

преди 4 години

Цитата на Богомил Бонев е копиран от Афера.Бойко погреба България!

127

цитат на Б.Бонев

преди 4 години

Мониторинг от Европа за върховенство на закона?!Вече няма такова нещо.Мониторингът е излишен.По-рано имаше илюзия, че държавата е по-силна от всяка мафия.Сега такава илюзия няма.Мафиотите от деветдесетте се върнаха.Като политици и официални бизнесмени.С това приключи преходът. Както и започна.Предателите на гражданското общество още се правят на десни.Жалки ***. Всичко това ви го обясних като заплаха още преди 20 години.Проклети да сте!

126

Анонимен

преди 4 години

Много си били близки с Цветанов и му липсвал.Ами вземи си го у вас,щом сте си толкова близки и така страдаш за него.

125

Рубладжия

преди 4 години

АЗ залагам, че таз мома, от есента няма да е нито еврокомисар, нито евродепутат. Тогава след толкова липси, какво ще прави нашият юнак не знам.

124

Отчето

преди 4 години

Ако не в килията , на небето ще се съберете Борисов , не ридай за Цецо , не се измъчвай , ако не народа, или мафията , то Бог ще се погрижи скоро , скоро да се съберете в котела на ада!

123

милата тиква балка

преди 4 години

Разделих се с най-близкия си, семейство нямам, семейството ми беше Цветанов, и сега ми липсва, но се разделих, коментира той.Семейство нямал милия ...да ама щерка му мулти милионерка и живее в САЩ ,, бившата любовница банкерка и билионерка ( по случайност) абе омръзна ми да му гледам мазната муцина...Да иде да си види авера Цъфи апартамента --айде пък некой ден може и в една килия да ви сложат с Цецката в цвнтралният затвор та да е лесно за свиждания

122

Анонимен

преди 4 години

като му липсва да му иде на гостоо,, знаем каде са му апартаментите..с асансиора директно в хола ...кво чака Борисов та не иде да си го го види приятелчето...айде пък некой ден може и в една килия да ви сложат ..НАРОДА ЧАКА

121

Л.Иванов

преди 4 години

Няма семейство! Че как да има, коя жена би търпяла такъв, силно казано мъж! След като цветанов му е бил семейство...............?Сега заговори за актуализиране на бюджета във връзка със закупуването на самолетите, вчера емитираха ДЦК1 Накъде отива страната?Или отново за всичко са виновни комунистите! Изходът е изключително ***- след като си напълно некадърен, имай поне малко, ама съвсем малко достойнство,да не говорим за чест, и напусни политиката!

120

Анонимен

преди 4 години

Fake news s agentski imena...

119

Край

преди 4 години

Екстра е госпожата за комисар ама Бойче то ти и магаре да беше издигнал - те ще го изберат. Така че не ми я хвали. Какво обожание само в погледа а?

118

Стою

преди 4 години

".... нулева мигрантската вълна....", тава ще да е , след като плащаме милиони на Турция за задържането им.Това е истината - спокойствие срещу пари, така , че не е на добра съседска воля.А за новите заеми не се впуска в подробности.Неудобни теми за сметка на народа.

117

Анонимен

преди 4 години

Taja kloschtava jena osven 4e se ojeni sa 4ujdenez nischto dr ne e napravila boku ja buta napred

116

Сапунките

преди 4 години

Е,във всяко семейство ги има тия работи-изневери, скътани пари от единия и от другия.Нормално. Сега като са семейство със Ц.Ц.-ще си простят, ще си обещаят повече да не купуват апартаменти и пак ще се съберат! Айде сега- нека сапунката да продължи, иначе няма да е интересно. Може напр. Ц.Ц да се разкае и да заяви,че всъщност новия апартамент бил купен за да изненада Премиера за рождения ден и е бил подарък от цялата партия. Може пък да каже,че новия апартамент щял да бъде партиен офис. Сапунка!

115

Анонимен

преди 4 години

Корнелия и Киро не подават оставки при заявени такива,защо да не върне и Цецо.То се видя какви са нашите политици особенно комунистите.