240

Боби

преди 4 години

До антизападопоклонник"не мога да се сетя какво добро е направило руското правителство за руснаците и Русия като цяло!"Ето ти няколко елементарни примера. през 90 години и там и при нас беше пълна разруха. Сега наши туристи ли ходят в РФ или техни туристи си оставят парите по нашите курорти. Определено в затънтените региони е голяма диващина както и при нашите села, но случая с Крим показа че няколко МЕГА проекта осигуряват съпътстващи инвестиции, Получи се и Петрбург, и с Далечния изток.

239

Анонимен

преди 4 години

Хи - хи - хи ...

238

Дядо Соци

преди 4 години

То и Корнелия обещава , ама никой не вярва.

237

Анонимен

преди 4 години

путин обеща смях че кой вярва на малката булка

236

Сата Н.

преди 4 години

Е, по-добре от досега накъде бе, вие че се изсипете от добре! Бъдете малко по-скромни! Ние на запад едва деяним...

235

няма прокопсия

преди 4 години

В ИЗ няма прокопсия. Докато си на власт те гледат като бог. Паднеш ли, всички те забравят и си по низш от просяк. Затова съвет към Румбата: Никой няма да се сети за теб! Всички ще помнят само золумите които си направил!

234

антизападопоклонник

преди 4 години

До Боби, Ще те цитирам- "Искам нашето правителство да напрви това за България, което стори руското за РФ!" Сега ще помоля малко по-подробно да разясниш този си пост- за какво по-точно става дума, понеже аз смея да твърдя, че съм доста запознат със ситуациата в Русия и не мога да се сетя какво добро е направило руското правителство за руснаците и Русия като цяло!

233

Боби

преди 4 години

До Анонимен"*** губи почва под краката си.Лошото за него ,че ако изгуби властта няма да има къде да се приюти. Китайците ще му вземат милиардите, останалите приятели на русия са мизерници. Както е мизерна и русия."ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВАко не знаеш всеки РФ премиер и президент има ПОЖИЗНЕНА ОХРАНА ОТ ФСБ - тоест е ЗАЛОЖНИК на приемника си. Путин на своя сметка(Както и Гроби) няма една рубла. Виж щерките му са ОСИГУРЕНИ с изпрани и препрани пари.Такава е реалността Ано Умни

232

Анонимен

преди 4 години

*** губи почва под краката си.Лошото за него ,че ако изгуби властта няма да има къде да се приюти. Китайците ще му вземат милиардите, останалите приятели на русия са мизерници. Както е мизерна и русия.

231

изстрадана от живота

преди 4 години

То, обещаното не е като даденото ...

230

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Какво да прави завалията, обещава. Ама не зависи от него, като запада реши да свали санкциите може да се оправят нещата"Викнаха ли Руснаците НЕВОЛЯТА във военната област - Викаха Викаха, седнаха си на Д и построиха заводи за почти всичко което преди внасяха.За МС-21 композитното крило САЩ наложи ли санкции и Японската фирма доставчик загуби ли милиарден контракт - ДАСега рашките сами си произвеждат химическите съединения за крилата - самолета се сертифицира вече по ЕС правила.

229

Анонимен

преди 4 години

Какво да прави завалията, обещава. Ама не зависи от него, като запада реши да свали санкциите може да се оправят нещата.

228

Анонимен

преди 4 години

Само не знам кой ще сменя бизнес партията на полицаите герб? Нинова с проанглийски визии или дабъл зелената украинска партия за висок стандарт ама друг път. Нещо като извън европейско бъдеще за България или украински европейски проект за бедност, това на герб го знаем и няма нужда от коментар.

227

Анонимен

преди 4 години

А онзи герберския кога ще си подаде оставката да си подобрите икономическия стандарт и тука?

226

Хаха

преди 4 години

Много коментари, и нищо креативно като оплювки, не е интересно за четене.Освен това стандарта им си е съвсем добър

225

Анонимен

преди 4 години

Тоя май лъже повече от ***! По-добър стандарт хахахха, кога?!

224

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 248 В България обещаваха така от 1956 та до ден днешен.

223

Анонимен

преди 4 години

Грозният гном е номер 1 само по обещания... Киртак

222

Боби

преди 4 години

До Анонимен"РУСИЯ МЕ ОТРОВИ С УРАНКВО КОМЕНТИРАМЕ ИЗОБЩО..."ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВПОТЪРПЕВШИ, КАК АДЖЕБА РУСИЯ ТЕ ОТРОВИ С УРАН???И КАК РАЗБРА ЧЕ СА ТЕ ОТРОВИЛИ С УРАН???

221

Анонимен

преди 4 години

РУСИЯ МЕ ОТРОВИ С УРАНКВО КОМЕНТИРАМЕ ИЗОБЩО......