115

Анонимен

преди 4 години

Поредното винтче от ПР-машината на ГРОБ.

114

Асен е страхотен

преди 4 години

Познавам това момче от Студ. град 1997, не е мръднал, само отрязал дългата коса.Работеше денонощно и говореше надъхано за това, което прави, а мисля че създаваше нови библиотеки за Майкрософт и софтуер за обработка на музика. Идваше да спи на смени в 8ми блок, защото не е имал квартира.Радвам се, че се е реализирал професионално. Желая му щастие! Мога да кажа, че сега на 40 + започвам да се образовам в програмирането. Един е изворите на вдъхновението ми е неговият заразителен хъс от 1997г

113

От Мен да знаете

преди 4 години

Който се е завърнал в *** бяга пак на запад най много до 2 години. Статистика, братче!

112

Капиталист

преди 4 години

И не, не се е върнал заради "евтината" работна ръка. Добрите тук са си скъпички.Бизнес причините да се завърне са по-скоро фактът че тъпотията на администрацията към момента пази IT-то защото не знаят как точно да го регулират. Като се научат ще трябва пак да се бяга, това е ясно.Но по-скоро му вярвам че се връща заради жена и семейство. Тук живота не е по-лош ако ставаш за нещо и доходът ти рефлектира на това. И запада си има проблеми, просто явно някои хора не сте били там за да ги видите.

111

Анонимен

преди 4 години

До :)"Кадърните програмисти бягат в западна Европа".Бабини ти трънкини. Старшите в Мюнхен са на ниво първокурсник във ФМИ. Предвид че в Мюнхен са едно ниво над Париж и Берлин. Бил съм и на трите места, нивото им е ПОТРЕСАВАЩО. В Италия и Испания съм чувал че е по-зле.Добри програмисти има в САЩ, Великобритания (само на места), Израел, Русия, Полша и Украйна. Западна Европа е на светлинни години от нас в момента, просто ще трябва поне още десетилетие за да се усети.

110

Анонимен

преди 4 години

Да ве така е, но все пак той е бил в най-добрия случай по-средата в йерархията, един от милионите малко по-високо заплатени. Тука го правите едва ли не национален герой, а и така е, искам си подписа и печата.

109

11111

преди 4 години

Ние па си искаме печатите. Да си се цифровизират, да си се хакват, да си си крадат личностите. Имаме си мокър печат и завеждане със стара дата все още.

108

Анонимен

преди 4 години

Давам му 2 години докато разбере, че тука нищо няма да стане :)

107

Факт!

преди 4 години

Откъде избягал ми от Сащ.А Сащ е ко.ина не може да се сравнява с Франция скоро ще бъде присъединена и Валония към четвъртата Френска Империя.

106

Анонимен

преди 4 години

Един цифров подпис е невъзможно да се подправи. Ами зависи КОЙ управлява Цифровите подписи, ама нали не е живял в БГ.

105

отАв$тралияяСидней

преди 4 години

До отАв$тралияяСиднеймного ме забавляваш като пишеш от мое. Явно така си облекчаваш развитието на стокхоумския синдром. Продължавай с глупостите, аз отивам да спя защото тука в Сидни минава полунощ

104

отАв$тралияСидней

преди 4 години

До отАв$тралияяСиднейможеш да пишеш от мое име колкото си искаш ползвай ника ми колкото искаш, но това с нищо няма да промени бита и културата ти на оскотял клошш. поздрави от най реайския край на планетата, продалжавай да пишеш от мое име и да спиш по бензиностанциите

103

Анонимен

преди 4 години

Изглежда взимаш по-малко от другите служители,и за това се мериш единствено с българите от България.Споко, винаги можеш да се премериш с българите зад граница.Пожелавам ти успешно развитие в ИТ сектора,и да прецакаш всички млади китайчета и индийчета.И дано някой ден постигнеш мечтата си,и да имаш истински хладилник ВЕКО,с камера от горе,и фризер от долу.

102

Насакото Яката

преди 4 години

В Австралия може ли да си купиш мусака от магазина? Или поне кюфтета?

101

До: Ав$тралия Сидней

преди 4 години

Идвай си от време на време,че само с висене по форумите,носталгия не се гони.А и вече щом си почнал да се ,,чувстваш на седемнайсет'' лошо,ЕГН-то никой не може да го спре.Само един съвет от мене още.Един ден като се прибереш,по-малко се хвали,защото ще те бият българите.Българите не обичат такива които са ,,по-'' от тях,особено тъпите мутри.

100

до 91

преди 4 години

Значи ето къде отиват парите на българите - по разни сметки на еврей.

99

Анонимен

преди 4 години

До отАв$тралияяСиднейМислиш ли че на някого толкова му пука за теб в анонимен форум? Май нямаш много за правене ако изпитваш такова изгарящо желание да пишеш за себе си точно тук, че даже и да постваш няколко коментара с идентично съдържание.

98

Сержант Петров

преди 4 години

Исай, обажда се сержант Петров от полицията да съдействаш да хванем едни крадци. Хвърли през балкона 200к в 11:37 в петък. Отдолу ще мине един полицай, дегизиран и ще хване крадците.

97

Пламен

преди 4 години

98% от българите, четем и си мислим: Акъл няма... Към автора: интервюирайте някой успял, завърнал се стругаро-фрезист от Омуртажко-Антоновският край. Или хлебар от Дупнишко; специалист термообработка от Оряхово; или завърнал се от странство работник в "Химко"-Враца; инженер-конструктор от "ЖИТИ" Русе; а защо не преуспял канадски мигрант, започнал стажа си в Вагонният Дряново, се завръща щастлив с трите си деца, за да ДОИЗгражда светлото ИМ бъдеще; или съкратен лейтенант ВВС си идва в Добрич?

96

Анонимен

преди 4 години

То за това си има и приказка, че любовта е сляпа.