6

Момиче

преди 4 години

Аз основно ходя с дънки, маратонки и тениски. Нещата, които не обличам и са нови ги подарявам, а старите ги нося в hm, които имат програма за рециклиране на текстил.Цялата тази модна суета смятам е адски прекалена.

5

Anonim

преди 4 години

4,Само за сведение бързата мода не я купуват и в третия свят. Там отпадъка се опитват да го продават по битаците. Няма желаещи и всичко стои по сметищата. Иначе в тия страни от бързата мода има дрехи сигурно всеки да напълни гардероб. Десетки хиляди тонове са годишно.

4

Anonim

преди 4 години

4,Проблемът е съвсем друг от идеята ти за него. Какво е бърза мода? Евтини и некачествени дрехи, правени с идея да издържат максимум няколко носения(пранета). Шият се масово в бедни държави за центове. Масово се хвърлят и необлечени, често и непродадени. Фирмите сменят на 1-2 седмици дрехите в магазините все едно има нова колекция и старото не е модерно. Това е бизнес моделът. Генерира огромно количество ***. H&M, Zara, Guess, Benetton, Kenvelo и куп други.

3

Анонимен

преди 4 години

"Бързата мода" е нискокачествена, като материя и изработка, издържа до няколко пранета и след това става неизползваема. Затова и продажбите са много.

2

Съвет

преди 4 години

Англичаните са майстори на данъците. Бойко да се поучи от тях.

1

Анонимен

преди 4 години

Аз лично си имам един панталон от абитюренския ми бал и отделно на всеки 5-6 године си купувам еден чефт дочени *** и си ги имам за нови, "работните" ги нося докато не паднат от гърба ми. Чорапите ги кърпя и също ме отнасят 4-5 години. От мен толкова.