9

V

преди 4 години

Паяка ,паяка :))) Много гадини в тва студио ве !!! Чуждите правителства щели да ги купят наще .Ми то сега щото не ги купуват с тия ф16 и евродупитатски подкуп от 17 000 ? ??? От тва по голямо купуване не е имало в бг история .

8

Анонимен

преди 4 години

Болнота място е ОТКРИТОТО финансиране - да се обяви публично и ясно кой е спонсорът и ОТКЪДЕ има парите, "пълна" зависимост идва едва на второ място - там лобистите ще се изпоибият помежду си и в крайна сметка ще доведе до съгласие между хиените - нищо чудно и интересите на народа да се вместят някъде в закона."Кореноплодите" от интервюто се упражняват в ялова реторика и дори не си дават сметка колко са безмозъчни и колко безмислено е да се пънат в ефир пред хора, които мое пък и да не са ***

7

Анонимен

преди 4 години

Че кой пречи на Герб като иска, да получава 1 лев субсидия? Минчо Христов и Стела Банкова безда променят закона се отказаха от представителните пари на депутатите! Но идеята е другите да не получават и да изчезнат.

6

Нищо ново

преди 4 години

До Ха-ха: И тук ли си се постнал със същото. Легалното финансиране винаги е било ясно - проверяват го няколко държавни органи. Но рекета на гербаджиите им пълни черната каса, а Бойко прави безплатен пиар с рязане на ленти. Това е гербаджийската демокрация. Далавераджийство и рекет. Когато се оттървем от Бойко и крадливата му дружинка, тогава България има шанс да тръгне напред.

5

Анонимен

преди 4 години

Глипости - няколкото милиона които държавата дава са нищо в сравнение с облагитенкоито партийте взимат когато попаднат във властта. По скоро ще отпаднат партийй които не искат да управляват а се борят за смешната субсидия - като партията на хиподил например...

4

Democracy?

преди 4 години

Демокрация,налагана с комунистически ***, които са отрасли с обич към Сибирските алкохолици не може да има!Това се вижда и от най-заблудения и манипулиран човек в този опит за държава.

3

Ха-ха

преди 4 години

И в момента партиите основно се финансират от бизнеса. Поне ще стане по-ясно кой на кого слугува

2

zeus

преди 4 години

Демокрация???

1

Анонимен

преди 4 години

Каква демокрация! ? В България освен комунизъм от 1944 до сега, друго няма...