44

Анонимен

преди 4 години

46Само хитлериска ще е ...Със черни конгресмени, евреи съдии ... Направо пръщят от хителризъм.

43

1

преди 4 години

днешна америка = хитлеристка германия

42

Анонимен

преди 4 години

Хората, прекарали десетина години в чужбина, се чувстват едновременно местни и чужди. Аз се чувствам все още българин, едновременно със сигурност защитавам моралните и финансовите интереси на новата си родина, но в някаква степен се чувствам откъснат от нея не заради друго, а заради това, че самата среда ме откъсва от себе си. На практика съм по - съвестен гражданин от много от местните, но средата не ми дава да се почувствам напълно местен. Просто прави поносим и донякъде приятен моя живот тук.

41

Анонимен

преди 4 години

На киайците самочувствието е до небесата,те дори не желаят да говорят с когото и да е било не-китаец,освен по работа или услуга.Безчувствени и бездушни хора,без абсолютно никакво чувство за въображение.Тези които притежават чувство за въображение са вярващи християни,и да ви кажа,различават се от другите по това че в тях има човешка топлота.Нищо лично,просто мое впечатление.И това че китайците са ,,малко'' и расисти,да вярно е и им личи.

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40"Китайците в Силициевата долина" - заглавие"Най-притеснени са работещите за компанията Qualcomm" - компания за 88.4 милиарда долара."По малко от половината работници, занимаващи се със софтуер и интернет компании (48%), също са посочили, че негативни последствия вече има"Не вярвам, тези да са на 20 долара заплата, но щом така твърдиш.

39

Анонимен

преди 4 години

заради това ще дойдат ощр ИТ проекти в България и българските програмисти ще станат още по-богати.

38

Американ

преди 4 години

До Анонимен 35:Дрънкаш глупости! Никой не се отнася с пренебрежение към хора с $200К заплата, нико със $100К! Виж, ако си с $20К е друго, ама нямя нищо общо с расата или етноса.

37

Американ

преди 4 години

Diversity-то на неолибералите действие :-)Иначе за последните 20 години имаше 3-4 случая на китайци, хванати и осъдени за индустриален шпионаж. И нито един индиец, а тука те са повече.

36

Елена Ефремова

преди 4 години

Елена Лалчева - Искаш ли пак да дойде онзи юли , ти тая година няма да си на боре

35

Анонимен

преди 4 години

Жалко... Андрю Юнг няма шансове вече...

34

Анонимен

преди 4 години

До 34През 80те, щеше д си прав.

33

Анонимен

преди 4 години

"Като не се чувства американец какъв го дири в САЩ? Само искат да цoцaт от ресурсите на САЩ, ама не става така"Не се чувства американец, защото се отнасят с него, като с втора ръка човек. Това, че някой друг го прави, не означава, че е правилно. А и някой от тези хора работят за по $250 000. Заплати, без да броим бонусите и акциите. Да" цоцаш" не знам какво означава, но едв ли е, да работиш висококвалифицирани труд и да ти се плаща.

32

Анонимен

преди 4 години

САЩ правят каквото си искат. Там е меката на технологиите. Там е измислено всичко, там са патентите. Толкова по въпроса. Който притежава, управлява и властва. Китай?! Преписвачи на дребно, тънещи в брутална мизерия.

31

Елена Ефремова

преди 4 години

Айде да се направим на Надка и Стефан - ти ще си мед.сестра, аз лекар, ще вземем един невменяем - Линда - разговор на улицата пред мен през 95 и ще накараме това идиотче - за мен се отнася, да спи с такива типове.Ти имаш познати немци, нали Стефане, а и колан....работата е в кърпа вързана, а аз да ви кажа сега - записи искате ли

30

Анонимен

преди 4 години

Вкъщи нямам нищо руско

29

Елена Ефремова

преди 4 години

95 г в асансьор в НДК, УЖКИМ ПРИ МАЙКАТА НА ЛАЧЕВА, В НЕГО СМЕ ДВЕТЕ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ХОРА, ЖУРНАЛИСТ, ОТРАЗЯВАЩ ВОЙНАТА В СИРИЯ И ИЗВЕДНЪЖ ЧУВАМ - ЕЛЕНА ЕФРЕМОВА, АТЕУНТАТ СРЕЩУ ТЕБ, ДЕСА ВЛАДОВА....А НА МАЙКА МИ Й ЗВЪНИ КОЛЕЖКА ОТ 6 РПУ И И КАЗВА ДА МЕ ПРИБИРА ОТ ТАМ

28

melezite

преди 4 години

Совсем изперкаха тия *** :) нестига че са най големата мешаница от най долните хора Ами и расисти и дискриминират другите:)

27

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не го харесвам тръмпела ама в едно е прав: Китайците трябва да спрат да крадат технологии и после да се правят на велики.

26

Бай Иван

преди 4 години

Империята задокеанска винаги търси външния враг и го провокира по всякакъв начин, справка провокациите към Япония преди да започне войната помежду им ;) !!!

25

Анонимен

преди 4 години

"че то всички "американци" са навлеци! истинските американци - индианците, отдавна са ликвидирани и земята им е заграбена от същите навлеци, които сега ни побутват някаква фалшива "демокрация"!"Айде стига с тия глyпocти. Периода за който говориш е много отдавна и това е било нещо нормално за света да водиш война. То по твойта логика няма нито една нация, щото по време на великото преселение на народите всички идват от някъде и се заселват и се миксират с други народи.