159

Анонимен

преди 4 години

Предатели! Срам и позор! Заслужават народа да излезе по улиците и чрез анархия да ги измете!

158

Анонимен

преди 4 години

Ami kak nema da sa protiv?!...otkade ste imat takiva bezotchetni gratis nenakazani korupcionni plastania za otglejdane na partii teroristi i deputati teroristi v bg i eu parlamentite...arogantnite, alchnite i bezumni bg deputati ste svarshat na frenskata gilotina, italianskata klada ili v germanska gazova kamera na krematoriuma...ako ne im padne nekoi amerikanski novichak samolet s novichki raketki varhu narodno sabranie...da im padne star samolet e nevazmojno, bg pezident v gi saboril sichkite

157

до 149

преди 4 години

До ВинетуХха ха, значи според тебе, , във Франция с три различни ставки на ДДС са червени ***??? а защо хазартът е освободен от ДДС? ХАЗАРТНИТЕ БОСОВЕ НЕ ОЩЕТЯВАТ БЮДЖЕТА ЛИ!?

156

Българка

преди 4 години

Добре, че във Франция и мн. други стари демокрации нямат нашенските "предприемачи" и "синдикати, иначе нямаше ДДС върху основните хранит. продукти от мн. години да е 5,5%!

155

Sasho

преди 4 години

Напишете в гуугъл "социални партньори" и разгледайте списъка..........

154

Анонимен

преди 4 години

Икономика няма, но има данъци, такси и дране...В един момент обаче ще открият, че няма кой да работи и няма кого да крадат.

153

Анонимен

преди 4 години

Алчността съвсем е изпила и разума, и чувството им за самосъхранение на днешните ни чорбаджии.Ниски доходи, високи косвени и преки данъци - за 80% от населението, и въвеждане на еврото - това е пълна лудост! Българинът е държелив, но от време на време избухва смъртоносно...

152

Анонимен

преди 4 години

Откога Птеродактили като Велев и сие крадци се загрижиха за бюджета на страната,щом сте загрижени за бюджета на България предлагам господа "бизнесмени"да вдигнем корпоративния данък от десет на петдесет процента!

151

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда от сложна данъчна система народа. От такива не умности, печели бюрокрацията. Ако ще свалят данъка, нека е за всички стоки. Ако искат да освободят от данък определени стоки, добре. Диференциация по групи е излишно. Държава не се управлява в малкото, а в голямото.А синдикатите да се борят за по висока часова ставка на трудещите се, щото те са изчезващ вид. работодателите не са в състояние да осъзнаят и влияят на процеса. Ако синдикатите не са на позиция, няма бъдеще, за цели отрасли.

150

Анонимен

преди 4 години

Днешната иономикана БГ се свежда до на лихварство,такси,данъци,НЕЛОГИЧНО УВЕЛИЧЕНИЕ ПОСТОЯННО НА ВСИЧКО .....

149

Фирма

преди 4 години

Дековис отдавна лъже с трудовите договори.Уж 900 а по трудов договор 560.Робски труд а като напуснеш не ти плащат

148

Виготура

преди 4 години

Намяляването на ДДС просто ще накара производителите да начисляват по-ниско ДДС върху по-голяма себестойност на продукцията и крайната цена няма да мръдне. Тука тарикатите ще действат така. Цени могат да се намаляват или с регулации, илив условия на силна конкуренция. Но не и през ДДС

147

Винету

преди 4 години

Д0 147. Хе-хе, ***. Освен теб и Йоло Денев други няма да има. Не разбрахте ли, че с такива ялови призиви нищо няма да постигнете, да ва *** в червените бок.луци.

146

Анонимен

преди 4 години

ПРИЗОВАВАМ ДА НЕ СЕ ПЛАЩАТ НИКАКВИ ДАНЪЦИ. ЩЕ СИ НАПРАВИМ СОБСТВЕНИ ГЕТА И КАТО ДОЙДЕ НЯКОЙ ПОЛИЦАЙ ДА НИ СПРЕ ТОКА ЩЕ ГО НАБИЕМ.

145

Анонимен

преди 4 години

НЕ СМЯТАМЕ ЧЕ ПРЕЗ ДАНЪЧНА ПОЛИТИКА МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА - и този човек нарича себе си бизнесмен?!!!В САЩ, Германия, Франция, Холандия, Швеция, УНгария провеждат социална политика точно през данъчната политика.

144

Анонимен

преди 4 години

Когато газът се вдига - скача и бензина у нас.когато газът пада - у нас ни обясняват, че газът всъщност не е бензин и затова няма да падне и унас., а ще гледат цената на дизела.Къде спи Комисията за защита на потребителя?

143

Анонимен

преди 4 години

Статистиката в България не е релна а е стъкмистика. Като повишат съвсем леко минималната заплата веднага скачат всички цени, енергото скача цели 2 пъти. Ако скочи световния газ с един цент, - тук скача с 14 стотинки .Обаче като падне световиня газ с 15цента, тук не пада бензина да речем. или най-много да падне със стотинка. Нереално е някак.

142

Анонимен

преди 4 години

УТРЕ В 18,00 ч. - протест. Да изметем Горанов с камъни!

141

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 143Мда чул си, недочул за БВП. Инфлацията? Тя е полезна, стига да не превишава 2-3%. Нещо за дефлация а? Ама като гледам няма смисъл... Аз съм OFF. Плюй си на воля..

140

Анонимен

преди 4 години

СВАЛЯНЕ НА ЦЯЛОТО ДДС НА 15 процента и необлагаем минимум от 650 лева минимална заплата