8

Анонимен

преди 4 години

До сега не бех чул подобно изказване на министър на МВР, чза валежите. Кво ще кажат професионалните метериолози като доц. Рачев.

7

Анонимен

преди 4 години

А реколтата на тютюна как е?Чувам милицюнерите ти много разбирали от контрабанда на тутунь!))Сигурно бизнеса с крадене на бензин е по малко доходен!

6

Анонимен

преди 4 години

Абе това шАфьорчето на Маджо и от градушки ли взе да разбира.Ами той както е тръгнал ще надмине Еднокнижния си Вожд - Специалиста по Всичко.

5

Анонимен

преди 4 години

А бе тая мутра да ходи при другата в Банкя... и дано пукнат!

4

анонимен

преди 4 години

ха ха нагъл лъжец

3

Анонимен

преди 4 години

Коя продукция са "спасили"? Тази, на Гърция и Турция ли, от която монополистите-вносители се възползват, за да я вкарат у нас за продажба и притискат местния производител да им подарява за стотинки своята? Как стана спасението? С обстрел на покривите на къщи на разни хора по селата? Я питайте из плевенско, търговишко и т.н. какво е спасено? Градушките разсипаха буквално местните стопани, защото ония, които трябваше да направят нещо, вече бяха изхарчили парите!

2

odpo

преди 4 години

Полицай/мутра, бивша охрана на Илиенски.... Дайте му тоалетна хартия, че пак оцапа гащите от ЛЪЖИ!!! Градушките смазаха страната, този кухоглав си вее приказки о 1001 нощ... WTF

1

Анонимен

преди 4 години

Този се изказа,сякаш ги е извадил отджоба си.Мвр- градушки,топове стрелбиОстава да навлезете с тракторите в нивята и колхознички да ви носят вода.