118

Сашо

преди 4 години

Ама чакай ти като просрочиш кредит и се стигне до съдебен изпълнител, ти не плащаш лихви, ти плащаш разноски по делото.И 0.001 процента да станат лихвите, като ти шибне съдия изпълнителя или събиращата агенция 5000 лв., дело за което ти после разбираш, че си съден, ходи играй....

117

Анонимен

преди 4 години

Трябва закон за фалит на физически лица. Всичко го отнася народа, от немотия и крадливи управници дето с две заменки стават милионери и регистрират фирми за бързи кредити. Помните ли в Русе , баща шеф в полицията, единия син депутат, другия бързи кредити , заложна, и лихварство плюс дрога. А фирмите на мутрите , милиони ддс, и накрая шеф е ром от село дето го няма и на картата. Но в мутренска държава и банките са мутренски.

116

Калеко Алеко

преди 4 години

Аман от ляв популизъм .... га ядохте кюфтетата не ривахте, а сега ривете че ще си връщате дълговете, парите за вашите кредити са взети от спестяванията на вложителите и то при определени условия ... Съпратийците на маЯманолова ги завлякоха по офшорките на Вирджините, ОмбудсМая да ги иска от тях ... !!!

115

мда

преди 4 години

Тези които не ходят на гей-паради не са съвсем хора...

114

Хохо

преди 4 години

2009 вълчо кумчо... Моята пенсия е 160 лева, а на жена ми по болест 80 лева от захарна е болна жена ми, а х е вече депутат... Лошо е, кога забравиш глада и мизерията, която ви е спохождала. Ще си го премести, знаем, но и ние да си кажем, къде чепика ни стяга на бати ви боуко

113

Гражданин

преди 4 години

Мошеници те и крадците пак ще си изберат герб. Сега е момента да си оправите в общини. Продават земи на бкп. Същото си върви. Приближени до властта се оправят, а ако имаш и горе още по-лесно, здрав в телк 1 категория, а болните да ***. Днес и винаги успяват наглите хора, защо трябва да се лъже. За 800 лева дава жената в Нс,а бг е малка, всичко се знае, но дреме им на калинка та, кога е видяла пари тя и семейството й, нямам нищо против депутатите с прически, козметика, но това е пенсията на майк

112

Анонимен

преди 4 години

ГРОП ще си изкара мандата,но никога повече няма да вземе власт по честен път,БСП ще победи.

111

Анонимен

преди 4 години

А САЩ като отказват визи на 25% от българите, как разбират кои българи са полу-човеци които веят руски знамена, САЩ следят ли българите, подслушват ли разговорите както в Германия за да следят с компютърни програми определени фрази по които да идентифицират определени индивиди като русофили и после да им отказват визи?

110

Анонимен

преди 4 години

Напълно прав си - за САЩ хора са са само тези които си дават златото без пари, спират си атомните централи, спират енергийни проекти за милиарди, подаряват тецовете си на американци, купуват 50 годишни остарели самолети за 4 милиарда, и изпълняват всичко което се нареди от Вашингтон и американското посолство, останалите са полу-човеци втора категория и с тях не е нужно да се спазват договорите.

109

Loyko

преди 4 години

Ами да вдига тогава и лихвите по депозитите.Неможе за крадети да искат 10% лихва,а за депозитите на гражданите да е 0%.Нормално е кредит лихва 4%, а депозит 2%. Неможе цялата печалба да е само за банките и да имат всяка година свръхпечалба. Живо ограбване на народа...и то законно. Збъркана държава ...и това си е.

108

Анонимен

преди 4 години

Донякъде си прав, за тях българите с руски знамена наистина май не са съвсем хора :D

107

Анонимен

преди 4 години

А САЩ защо налагат визи на България?Защото има едни хора, дето искат да си веят флага със сърпаA САЩ и ЕС нали имат договор за безвизов режим, България го спазва и пуска американците да влизат в България като че ли им е бащиния независимо какви флагове веят. А САЩ не го спазват, да не би българите според американците да са някакви полу-човеци втора категория с които не е нужно да спазват договорите които са подписали.

106

Анонимен

преди 4 години

Щом има визи,защо им даваме златото без пари,субсидираме централите и им плащаме прескъпи самолети?Нали търговията е танто за танто,не за кукуриго.Сега Мустафата ще ви оправи,като покани кюрдите от Ирак.

105

йее

преди 4 години

Щом ги обвиняват в кражби и далавери се започва-комунисти,комсомолци,русофили.Я сменете плочата,че и марсианци не биха ви търпяли.Капиш?

104

Анонимен

преди 4 години

А САЩ защо налагат визи на България?Защото има едни хора, дето искат да си веят флага със сърпа и *** по Бузлуджа, а после им цъфват с идеята да отидат в Америка. И докато има такива, ще има и визи :)

103

Анонимен

преди 4 години

Който е теглил кредити да е мислил, защо да се свалят лихвите. А и това не е работа нито на Караянчева нито на Борисов да свалят лихви, а на банките.

102

Анонимен

преди 4 години

"А дано още дълго има визи за такива."А САЩ защо налагат визи на България? САЩ и ЕС нали имат договор за безвизов режим? България нали е пълнопреавен член на ЕС, или е нещо второ качество член на ЕС, както стоките второ качество които се внасят в България?

101

Анонимен

преди 4 години

Толкова и четеш, Тоше - Студената война я загубихме. Как сме били толкова велики, пък сме загубили, оставям на теб да обясниш :)

100

Анонимен

преди 4 години

Българина трябва да си набие в дебелата глава, че докато в българия има русофили които гледат към Русия и хора които носят тениски със сърпове и чукове визите никога няма да паднат.

99

Анонимен

преди 4 години

При соца България беше сред 30те най-развити индустриални страни в света, построи сама АЕЦ, построи спътник и го изведе в орбита преди ФРГ, изпрати двама души в космоса. А днес е бананова република, спечелили били студената война, като сте я спечелили защо не можете да си плащате тока и парното, та Мая тръгнала да ви спасява....