13

Анонимен

преди 4 години

Браво на служителката, браво на баща и! Те така се работи! За ползу роду и то безгрешно! Само на такива хора да се дават пари!

12

Ашколсун

преди 4 години

До ИзнервенАми кой е бил на власт тогава? Който и сега. ДФЗ си е на ДПС.

11

Фонд "Сапард&qu

преди 4 години

Няма по-крадливи и корумпирани хора от служителите във Фонда.

10

Изнервен

преди 4 години

До 1,4 и 7. А ти обърна ли внимание служителката откога е във фонд "Земеделие" или си плюеш по презумция. От 2005 - помниш ли кой беше на власт тогава?

9

Само питам

преди 4 години

Нали се сещате, че няма нарушения в случая? Нали се сещате, че бащата на служителката ДФЗ напълно законо е спечелил проекта за финансиране на къщата за гости?

8

Анонимен

преди 4 години

Прилича на пирамида за източване на фонда с тяхно си знание от министерството щом след като са ги субсидирали къщите за гости също както субсидират селскостопанските производители и животновъдни стопанства навремето известни как ТКЗС,АПК,независимо че сега са под друга форма регистрирани,но ДФ Земеделие е за земеделие и от него се субсидират земеделски и животновъдни дейности или землемерни дейности свързани с тях,а тук къщи за гости,а откъде селскостопанските продукти за гостите-мол вериги.

7

Анонимен

преди 4 години

Гостите да си отиват и къщите да се конфискуват и продадат.

6

???

преди 4 години

И как няма да гласуват за Шайката? Краде се безпардонно с ясното съзнание,че няма да има проблеми с правосъдието. Нали всички са в кюпа...

5

и те така

преди 4 години

Държавен фонд "Земеделие" раздаде на силно свои хора европари да си построят къщи,вили,хотели.Абсолютна нагла кражба.

4

:)

преди 4 години

И родата на лидера на ДПС Мустафа Карадайь с 4 къщи за гости в родното му с.Борино.Ама там всичко е "наред".Зам.шефката на ДФЗ която му ги уреди,от ДПС даже я направиха за награда евродепутат.

3

Анонимен

преди 4 години

Че от какво да се притеснява - нали крадливите Суджуци са на власт.

2

Анонимен

преди 4 години

Баща и на тази е 70+ гидишен, кой се занимава с къщата? Нали се сещате че всичко е абсолютна мафия. Колко хора са почивали в къщата за гости? Нула, нали. Мафия.И нашите се правят на нищо невиждащи, рабо било да се каже дали има нарушение, хахаха.

1

Анонимен

преди 4 години

Абе как така един простосмъртен неможа да се уреди да построи Къща за Гости. Как все тарикат сеяндури напипаха по 400 000 лева за строеж. Къде е братока слънце да ни каже как стават теа работи. Ние ли сме балами или тарикатите са в повече. Никъде не видях да се обяви как се получават тези стотици хиляди лева какви са условията и кои имат право да строят. Защо в нито една медия не се дадоха подробности за получаване на мангизи за строеж. За да се облажат само нашите ли сеяндурчета.