8

Анонимен

преди 4 години

Потърпевшият е купик картините от Алекс Алексиев, антиквар. Картините са ментета, а същият антиквар е и художник. Изводите всеки може да си ги направи сам.

7

Анонимен

преди 4 години

Култура ми Янко! Това е най-голямата измама и пране на пари. Някакви драсканици, които "експерти" ги оценяват на милиони, а "колекционери" плащат на базата на едно или две субективни мнения. И седят като балъци и коментират похватите, чувствата, настроенията на автора, и се мислят за много възвишени и широко скроени артистични люде.

6

Интересно...

преди 4 години

Кое ще е следващото менте!?????//реалното наследство от СОЦ-а//

5

Анонимен

преди 4 години

Докато с изкуство и галерии се занимаван метресите на всевъзможни мутрафони така ще е. Това не е бизнес за държанки, трябва си и компетенция.

4

читател

преди 4 години

До Хлапашка работаАбсолютно!Има и друг момент, един прави дубликатите, друг ги купува и продава като оригинали.Първият се подписва, а вториат изтрива името и слага друго.Почти е невъзможно да осъдиш някого.

3

Хлапашка работа

преди 4 години

Изглежда като някой студент от Академията да се е избъзикал с тях. Това с корицата на Кама Сутра навежда на мисълта за фалшификатор с чувство за хумур, който им се кикоти с приятели на по бира

2

Анонимен

преди 4 години

Tези ментета трогнаха Вежди Рашидов почти колкото КТБ.Отдавна в България изкуството "принадлежи" на някаква прослойка самоиздигнали и самоподърбащи се, та това е един добър шамар.

1

Анонимен

преди 4 години

Държавата цирк, културата в БГ на ниво фалшификат