27

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКолко ли трябва да си уродливо създание за да се възхищаваш от такава креатура.достатъчно е да си путинопитек :)

26

Анонимен

преди 4 години

До бай ТошоНе лази по нервите на целия свят, а на САЩ.дреме им на янките за някакъв правешки каскет

25

!?!

преди 4 години

"Ега ти и лидера - да оскотиш цял народ. Колко ли трябва да си уродливо създание за да се възхищаваш от такава креатура."И в същото време пускаш лига като видиш снимка или видео с Б. Методиев Б. ***!

24

бай Тошо

преди 4 години

Не лази по нервите на целия свят, а на САЩ.

23

Анонимен

преди 4 години

АЛО, ПЛЯВА, НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ МАТЕРИАЛ ЗА НЯКОЙ НАШ СВЕТОВЕН ЦИГУЛАР ИЛИ ЗА СВЕТОВНА ЛИЧНОСТ, ЗАНИМАВАТЕ НИ С ВАШИТЕ ЛЮБИМЦИ! НЕЩО СВЕСТНО ЩЕ ПУБЛИКУВАТЕ ЛИ? ПЪЛЕН ШИТ СТЕ!

22

Анонимен

преди 4 години

Браво Ким. Давдай. таковай иммамата, че ми писна от фалшивата евлоатлантикосоросоидна пропаганда

21

Анонимен

преди 4 години

И к'во? Няма ли някой разстрелян със зенитна картечница или с оръдие, който след два дни се появява жив и здрав?

20

Неграмотен журналист

преди 4 години

Пейнтбол машини ? Казва се Пинбол машини няма ли редактори или удсрихте дъното

19

Анонимен

преди 4 години

Ега ти и лидера - да оскотиш цял народ. Колко ли трябва да си уродливо създание за да се възхищаваш от такава креатура.

18

Анонимен

преди 4 години

Ами като сте започнали, дайте една статия и за Тръмп, и за Макрон, и за Меркел. Някакси от тях повече неща зависят.

17

Къде се лъже?

преди 4 години

Спомням си може би за едно от най-големите попадения на "Господари на Ефира" преди години.Ставаше въпрос за публикации в няколко вестника и онлайн издания в България. Имаше интервюта на трима copocoида в различни телевизии. Даваха една детска песен от КНДР и "превеждаха" как децата пеели, че ще направят атомна бомба и с ракети ще унищожат и изпепелят САЩ."Господарите" поискаха превод от кореец. Оказа се, че децата си пеят нормална песничка за прасчо, за мечо и за някакви животни.....

16

Анонимен

преди 4 години

Боже, какви глупости!

15

Аврам

преди 4 години

Малкия диктатор има повече акъл от всички наши заедно "политици"....Доказал го е!!!

14

Анонимен

преди 4 години

Ким е имал е възможността да види и да прозре упадъка на Западнага цивилизация. Ким е футуролог учил е във Швейцалия и е видял всичкo, този човек е със поглед 50 години напред. Сула и Рим са се къпели в злато и вино и какво от това ? Швейцария, когато ичезне и ЕС стане Еврабия и САЩ Африка. Ким презрително ще плюне върху белия *** позволил всичко това.

13

хроники на Юда

преди 4 години

Още няколко любопитни факта от детството на Ким : на 13 години станал свидетел на полов акт между двама ***, бил отвратен от гледката и прострелял единия в половите атрибути ! Простреляния *** се оказал роднина на г-н Сорос и по - късно , когато вече бил близък саратник на Сорос , се заклел със строга евнушка клетва да си отмъсти и и да му бъдат изплатени милиони шекели от Ким ! За това насъскал подчинения на фамилия Сорос американски президент , да започне война със Северна корея .

12

шматка

преди 4 години

Вестниците никога не са стрували колкото хартията на която са написани.Властите винаги са ги използвали за пропаганда.Четвърта власт.Пффф

11

Анонимен

преди 4 години

Северна Корея е много по напред от България и като стандарт на живот и като икономика въпреки жестоките санкциите и изолация на които са подложени от САЩ и от Запада. Ако не бяха тези санкции щяха да са много по напред от Южна Корея.

10

Анонимен

преди 4 години

Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп се похвали, че е получил писмо от своя северно корейски колега Ким Чен Ун.

9

Анонимен

преди 4 години

И минофъргачката, и минофъргачката, кажете и за минофъргачката с която диктаторът Ким екзекутира публично демократите, за минофъргачката кажете!

8

Анонимен

преди 4 години

Когато е бил на 4 години Ким си е играл със пищови и ножове и е изпивал по 2 литра водка на ден. На 7 год вече е бил отявлен хоайник. На 12 год става шеф на улична банда, а на 20 шеф на Коза ностра. На 22 год вече е Маршал на цяла държава. Ким е велик.