107

Анонимен

преди 4 години

Това е пълно безумие. Но колкото и да пишем че това е безумие безумците са на власт. Как да обясниш на човека без ум за не презастроява едно населено място. Огромната концентрация на хора ще роди редица неудобства: престъпност, агресия, замърсяване, разпространение на болести, отчуждение, изтощаване на природата, обезлюдяване на други райони, депресивни състояния у хората, невероятен електромагнитен смог. Защото ни управляват хора с малко мозък. Това е нашето проклятие

106

Анонимен

преди 4 години

Тоест София да стане още по - голяма дупка от колкото е в момента? А що не вземат тези хорица да отидат някъде другаде и да развият града там - например Видин?

105

Слатина

преди 4 години

Може и повече. Между два панелни блока ще направят три нови згради. Между бл2 и 2а..това е борбата срещу презастрояването. Естествено кмета е от терб и всичко е законно.

104

179

преди 4 години

София намалява , смъртността е по-висока. Поне ,че са студентите и младежите ,които напират от другите места та още се крепи града . Скоро и това ще спре, защото раждаемостта навсякъде е много ниска. Последните жители на България ще са във София. По официални данни, населението ще се свие до 3 милиона. 2030 година, етническите българи ще бъдат 30-40 процента от цялото население. Отдавна ни е предначертана националната съдба. България ще смени своя етнически облик до края на века.

103

стара софиянка

преди 4 години

Фамилията ни е в София от 1903г, когато градът е бил кално и гнусно селище. До края на 60 години се живееше добре. Нямаше коли не заключвахме външните врати . След Кремиковци, градът започна да расте. Сега е мръсен въздух, изтърбушени тротоари, шумБих живяла в тихо село и пенсията ще ми стига. Но няма къде . Хората търсят препитание . Никой не обича да остави родна къща и близки. Не се делете на софиянци и провинциалисти. Бъдете ХОРА!

102

Анонимен

преди 4 години

Какви 2 милиона в София сънувате? София стана притегателен център за българите в България, но българите сме около 2 милиона в България и още над 2 милиона българи са в чужбина. Още около 2 милиона турци и други етноси живеят в България. В София живее около 1/7 от населението на България. Това сами сметнете колко е.

101

Анонимен

преди 4 години

Претоплена манджа. Миналата седмица пак същата статия. Вече омръзна едно и също градът -държава София срещу провинцията

100

Селянка

преди 4 години

Бе аз не живея в София, но съм имала шанса да поживея в или да посетя доста по-големи европейски и американски градове и уви нашата столица е пълна ***. Няма инфраструктура за да побере толкова хора, а и хората нямат достатъчно акъл за да живеят нормално и в хармония.

99

Анонимен

преди 4 години

балонът се надува, надувайте момчета да стане на парчета

98

Наблюдател до 91

преди 4 години

Лозунга "Всички роми - столичани " звучи много добре!

97

Глас от тоалетната

преди 4 години

Тъпчите се още и още и още в София, за да мога спокойно да пър-дя във външната тоалетна, без да се притеснявам, че някой ще ме чуе.

96

Дзъ

преди 4 години

Ще трябва да свикваме с пренаселеността. Все по-зле ще става. Докато няма реална икономика в страната, така ще е.

95

Анонимен

преди 4 години

Абе една съученичка, проста тиквуна, без образование, сервитьорка, от малък град, работи в областен град като сервитьорка, малък й е, та с тогавашния си приятел се установили в София на квартира, да работят, пардон, паразитират, била му шута, на всичкото отгоре и софиянец я н а п л ю л, та и дете му родила. Сега, колко е самоуважаващ се софиянец, и колко родителите му я долюбват, е отделен въпрос. Но е факт, че й е пораснала работата, за софиянка се има.

94

не софе

преди 4 години

До Eли- поглеждай м/у кракат , че туко виж и покрай кърлежете и мигранти ще видиш

93

Край

преди 4 години

Идеята да се направи ново градче-столица хич не смешна. Това ще даде цел на нацията, ще осигури работни места, ще направи управлението на страната по-ефикасно и по-малко корумпирано.Няма да струва кой знае колко да се построи градче около Търново и да се изнесат всички централни ведомства и министерства там. Барабар с парламента и президента.

92

тоти

преди 4 години

Ама много се кахърите бе драги...тоя кратък живот безсмъртни няма където и да сте,,,,,

91

Анонимен

преди 4 години

Независимо дали може или не, сигурно е че ще се случи.Политиката на обезкървяване на България за сметка на софия ще доведе до там. Бананова република сме. Бантустан.

90

888

преди 4 години

В София спокойно могат да живеят 10-15 милиона.-----Е, че 15 милиона са повече от ДВЕ Българии!!!Реално населението на Бг днес е около 6,5 милиона заедно с етносите!!!!псАбе, я да превърнем София в един Люксенбург на Балканите!!!-))))))))

89

Eли

преди 4 години

Да попитам управляващите,Що живеят у Банкя, Бояна, близките села до 30-40 километра от София,що си купуват хасиенди в гръцките, испански и др. ривиери?Що живуркат у частни комплекси с охрана. Полите на Витоша не се виждат от презастрояване.Да поживеят в центъра - да си гледкат съседите от прозорците, да дишат мръсния въздух. Да се наслаждават на кърлежите по парковете, наслоената мръсотия по улиците.Как в други държави всяка вечер мият улиците с препарат?Страшна епидемия ще плъзне в С-я.

88

Анонимен

преди 4 години

Като лаапате парите на общините не ревете:))