33

Анонимен

преди 4 години

До Болни мозъци 30Лечева открай време е пословична с "вдлъбнатините" на мозъченцето си.

32

Анонимен

преди 4 години

Уважаеми драскачи-разбирачи,не си пънете мозъците като не можете да видите и разберете очевадни неща!Европейският доклад показа та какъв хал сме заради управлението на ГЕРБ,но Боко вижда успехи,привиждат му се заводи,толкова много,че се върна в миналия век,преди 1945г.Така,че не се пънете защото заради такива като нас,които ръкопляскат на простотията и мутренският стил,сме на този хал!Там някъде е логиката!

31

Анонимен

преди 4 години

До разни по-долу. И като са едно и също БСП и ГЕРБ, защо досега не са коалирали или управлявали заедно? Вече 10 години минаха. Нещо ви куца логиката.

30

Анонимен

преди 4 години

Много ми са смешни от БСП като почнат да отчитат успехи, сравнявайки се с някой удобен период, какъвто е след катастрофата Орешарски. Те и националите по футбол сега като бият в някой приятелски мач Гибралтар и мръднат от 79 на 78 място ще отчетат успех, нали?

29

Байфидан

преди 4 години

От цялото словоблудство на Лечева си правя един генерален извод. Партията им постигнали успехи след тежкото наследство на кабинета Орешарски. А с чий мандат беше то? Та изводът е - БСП не трябва никога да се допуска до властта.

28

Болни мозъци

преди 4 години

Дрън Дрън , Пълни глупости.

27

Анонимен

преди 4 години

е как така опозиция в бсп, та нали сте единни, сплотени, еднаквомислещи?! на следващите избори каква трагедия ше сте, малииии!

26

отрочетата на БКП

преди 4 години

До ай сиктир са *** от БСП и Герб!!-лъжци,крадци и убийци на народа ! Проклятие от Бога!

25

БСП.=.ГЕРБ

преди 4 години

До ?!?На разстрел!

24

БСП.=.ГЕРБ

преди 4 години

До T. ЖивковПАРТИЯ означава БКП! Всичко е агентура на БКП-ДС.

23

простаци-комунисти!

преди 4 години

До Шопокато нема лоша БСП и ГЕРБ да се обединят, тогава, защо се разделят напразно!

22

мъртвите души

преди 4 години

До АнонименЩе гласуват обезлюдените от БКП села натикани във светлото бъдеще!

21

твърде вероятно е!

преди 4 години

До Стар партиен членТа нали са от едно и също тесто направени - БКП - майката на всички комунисти!ЕДНА ГИ Е МАЙКА РАЖДАЛА.

20

Стар партиен член

преди 4 години

Е,като не можахте да я махносате сега си я отлеждайте отново и отново - нахалството и арогантността й нямат граници!Че субсидии ли за вас - НИКАКВИ !!! ПАРТИИТЕ БЕЗ СУБСИДИИ !!! Живейте си САМО от членския внос - за повече не сте заслужили! Стига сте интригували и сте се охранвали на гърба народен! Вижте се какво перставлявате сега - милионер до милионер а Нинова ще говори за "ценности" - ала-бала! Долна работа! Подкрепяли сме я били-друг път!

19

Анонимен

преди 4 години

На ББ му трябват опозиционери от типа на някогашния земеделец Александър Оббов. С други думи, трябва му опозиция на думи, чието съществуване да може да бъде отчетено пред началниците Му. В същото време, идеалната опозиция за ББ е онази, която нито може, нито желае да промени нито едно значимо решение на Неговите боили и везири.

18

Анонимен

преди 4 години

Вероятността *** да заграби властта в селата е не по-голяма от тази ТОШО да ги натика отново в "СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ" - ама нищо де, по селата от страх си гласуват за БКП вече 70 години, и колкото и гласчета да се обадят, все си е НЕЩО, нали? А "НЕЩОТО" все си е повече от НИЩОТО след изборите през 2015 г. и се отчита като решителен УСПЕХ!Успех след успех - "браво" на БйеКаПйе-то - урааа!

17

Анонимен

преди 4 години

Правилно, комунистите не трябва да се делят, трябва да се сближават.Комунистите от ГЕРБ имат много общо с комунистите на Позитано.Само дето ги е срам да се наричат комунисти.Комунисти от всички партии - обединявайте се!!!

16

Пешо

преди 4 години

Че какво ви пречи да се сближите? Изберете нещо, по което сте на едно мнение, например кражбите!

15

За по-малко от 1 час

преди 4 години

- в 9.31 ч. и в 10.27 ч., пускат две статии за една партийка със затихващи функции!Какво има да се анализира тук? Договорката е била да има безкръвен преход, а цената - да не се търси отговорност за безобразията, извършени след Девети септември, червената върхушка да заграби каквото може, а БКП, уж модернизирана, да продължи да се прави на партия докато измрат наивниците, вярващи, че ще се върне социализма, по времето на който на тях им е било добре.

14

До Шопо

преди 4 години

Те са чеда на БКП. Но, както е обичаят у нас, разделили са се в спор за "бащиното" наследство - кой да докопа по-голям кокалКогато са делили милионерските куфарчета, едни са докачили повече. Това е причината за противопоставянето на днешните ни партии, групировки, коалиции и т.н.Потомците на пострадалите след 09.0.44 бяха набутани в 19-а глуха, наплашени, не си получиха 90% от наследството и не успяха да се обединят.Новите социални слоеве още се формират и тепърва ще се осъзнават и обединяват