18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Защо така говориш? И ти ли си от тея, дето искренно вярват и проповядват, за неспособността и недекватността на българина.

17

Анонимен

преди 4 години

"Половината фирми в страната ЕТ, в офиса само шеф"Не че нещо ... ама собственика на фирмата си има офис (често е домашният адрес) и това е.Вече някакви хора подивяват и пощуряват, когаот всчко не е масивна корпорация ...

16

УЕФА - мафия

преди 4 години

И колко души да има в ЕТ, което упражнява дейност продажба на плодове и зешенчуци примерно? Един шофьор за микробуса и един зад щанда и готово. Познавам човек, който направи ЕТ с 250 лв. и вече 3 години си работи (не са го надушили още чакалите).

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен13Да бе. Те в чужбина чакаха твоите приятели да идат там да отворят магазини та при тях да си дават парите.

14

Анонимен

преди 4 години

Е като са ЕТ колко души е нормално да има в офиса? Особено ако дейността е наистина като за ЕТ!Ми нормално е това, за тази цел - бизнес с малък оборот и дейност, е предвидена именно тази форма на търговец.Голяма новина, големи статии. Смукане от пръстите.

13

Анонимен

преди 4 години

Ами фалират с Беден народ търгоявия въртили се. Трима приятели си отвориха магазини на вторта година фалираха. В момента са в чужбина отвориха си магазини но там народа е с висока покупателна способност и магазините им процъфтяват.

12

Мирчо Паричков

преди 4 години

На кой му пука за някакви измислени фирми ? ОДГГ. Девойките по фирмите си бъркат по дуп*ките , за тях ли да мислят хората ? От запада ви показват един мазен среден пръст пък вие се радвайте.

11

програмист

преди 4 години

аз съм регистриран като ЕТ за да мога да се пиша на минимална заплата и да плащам много по-малко данъци и осигуровки. Нищо ,че изкарвам хиляди.

10

Анонимен

преди 4 години

Напротив българите от ден на ден забогатяват. Факт. Коли, екскурзии в чужбина, пари, апартаменти и глад за недвижими имоти и техники са в пъти повече отколкото когато и да било...

9

Край

преди 4 години

Какви ЕТ бе. От как направиха капиталови дружества без капитал кой ще е луд да отговаря с всичко което има като може да регистрира ЕООД - България е страната на неограничено безотговорните търговци.

8

Анонимен

преди 4 години

Къде е тая икономика, сигурно където и държавата....

7

Анонимен

преди 4 години

ГРОБ ще погребе държавата ни.Скоро.

6

Анонимен

преди 4 години

В Грузия където цареше огромна престъпност, Саакашвили за половин година премахна корупция и престъпност и направи супер бизнес среда, като в ЮК. Друг е въпросът след това какво стана с него но повече от 5г имаше 0 корупция а за да отвориш фирма и да почнеш бизнес трябваха 200лв и половин ден.У нас трябват няколко месеца ходене по мъките и плащане на рушвети, различни службички и чиновници и разрешителни и на хартия и като почнеш се почват проверки особено ако не си платил или ако някой не те х

5

Анонимен

преди 4 години

еее как, нали бяхме ток и жица, сега било зле във фирмите.Ами като на всеки работник се получава по 2-*** държавни служители, няма как да станат нещата.

4

Елемаг

преди 4 години

Икономиката не изсветлява.Тя се сгромолясва,Тя виси като Дамоклеев меч над страната и всеки момент, косъма ще се скъса!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Те абсурдите са много.Като почнем от невежите които управляват, раздута и неработеща администрация и стигнем до назначените бизнесмени и специалисти като Велчев , Дянков и т.н.Не е ли абсурд разпределянето на милиарди за пътища между няколко фирми, които използват само подизпълнители, а те подизпълнители и накрая парите се стопяват докато стигнат до реалния изпълнител .Тоест едни пари се усвояват и потъват в джобовете на Винету и компания.Кой нормален човек не член на герб може да получи фин

2

мно'о ясно

преди 4 години

Като най-личният сред всички еднолични търговци е "ББ" ЕТ , следван плътно от други като "Цв Цв" ЕТ

1

Анонимен

преди 4 години

Ми место да ме занимават с глупости да мислят как да ни държат бре ние сме средния бизнес какви укривания на данъци клиенти кои ни гарантира боико Сигорно трябва да теглим кредити или да ходим по сто места на работа