92

ЦРУ

преди 4 години

До Анонимен 95....ТЪПЧОоооооо !!!!! Винаги....винаги....винаги до сега САЩ и Цивилизована Европа е помагала на Раша . За последно при разпада на СССР ..със долари и храни ги спасиха от гражданска война и КАНИБАЛИЗЪМ ! Но азиатският им монголойден ген все ги кара да КРАДАТ и завоюват !

91

нн

преди 4 години

Елементарен. Русия може да смачка Европа за нула време. Къде се мерите бе германци? Кеде е Европа? Толкова сте елементарни и надменни, че ставате смешни. Русия е равна със САЩ, а те са 1. Европа ще бъде смазана от Русия за отрицателно време, нима не ви е ясно, но кой да ви светне?

90

не може да бъде!

преди 4 години

Германците от исторически опит вече знаят,че трябва да стоят по-далече от Русия!?А проблемът с всеобхватното и интегрирано партньорство идва от това,че различни и изтъкнати западни политици /най-добрият пример Джон Маккейн/ си го представяха като"пълна и безусловна капитулация"/като тази на Германия през 1945/!С Елцин това може би щеше да се получи,но с Путин-изключено!Бих казал даже,че сега не е ясно кой ще капитулира в следващите години!..Дали няма пак да е Германия!?Не е честно,но е възможно

89

Анонимен

преди 4 години

Като им пречи Русия да си гледат работата и да не се месят.Но така е по-лесно. Да демонизираш някого и да му търсиш кусури. Но а Русия не са познали...

88

Анонимен

преди 4 години

То за всичко все Русия им виновна, даже и за хомосексуалистите. Лоша е Русия, да. Лоша е, че още ги търпи...

87

привет от Германия

преди 4 години

Евалла на германеца ! Аз затова съм в Германия ,защото тук няма рубладжии ! И икономиката е много добра пак защото няма рубладжии !

86

Анонимен

преди 4 години

Да не търсят под вола теле, за да не издоят бика накрая германците.Тези атлантически кьорфишеци на Русия не й минават.

85

V

преди 4 години

Тоя живее във времето на студената война .Мерцедес все повече работи с Русия ;) Смесеното дружество Даймлер-Камаз рус отвори нов завод в Куба .През соца Куба и България бяха към 9 милиона човека .А сега Куба е 10 ,а България 6 .Това са реалностите .А думите са за светли бъднини ,ама реалността е друга .Бизнеса бяга от Европа .Инвестициите се свиват .В България не може да се инвестира ,освен в имоти в големите градове .А на народа се плямпат поредните глупости за светли бъднини .

84

Анонимен

преди 4 години

Нека заповяда да спрат кранчето на Северен поток.

83

Анонимен

преди 4 години

Европа се приближава към Русия с интегрирането на Украйна към ЕС и НАТО. Трябва да стои далече от Русия. Това е желанието на Путин.

82

Многополюсен свят

преди 4 години

До човек: Каква е ползата на Русия да е велика, като е бедна? Много голяма. Великата държава може и да забогатее, докато сателитната държава, само ако и позволят и докогато и позволят.За малки (по възможности) държави като нас многополусният свят е по-добро място за живеене. Макар че сме сателите, тизи, които ни теглат конците винаги ще имат едно наум, че (ако много ни притискат) може и да сменим лагера.

81

Анонимен

преди 4 години

Рано или късно диктаторският режим на Плешивата Борджия с Високите токчета ще се сгромоляса и Русия ще стане нормална държава най-подир....

80

Анонимен

преди 4 години

До знае те лиСъдба. Те никога няма да пораснат, тъй като са слуги и васали на слугите. Нито една европейска територия няма политически суверенитет. На тях им е иззето правото на концептуална власт - най-висшата власт, която имат само няколко световни лидери.

79

човек

преди 4 години

До: номер 76Каква е ползата на Русия да е велика като е бедна?

78

Анонимен

преди 4 години

Лицемер си ти, Валтер. Помня преди години как се подлизваше, даже някои ти викаха русофил. Хитър си. Надявал си се, че Русия ще клекне и ти ще намажеш, но не ти излезе сметката и обърна грамофонната плоча.Шрьодер е последователен. Буквално преди дни заяви, че референдумът в Крим и присъединяването му към РФ са напълно законни. Мъжко момче!

77

Анонимен

преди 4 години

Най-после трезво мнение от Германия.

76

знае те ли

преди 4 години

да променим русия вие се опитахте с ваще санкции -ще се промените вие русия на колене пред никои не е паднала русия е свикнала да падат на колене пред нея.испратихте такава голяма армия пред лицето на русия и искате русия да ви мълчи и още да диктувате на русия вие сте били големи тарикати от ес и нато русия не ви обръща внимание кучето лае кервана си върви това сте вие ес лаете напразно русия не ви обръща внимание още не сте пораснали

75

Анонимен

преди 4 години

porednija tapanar

74

Анонимен

преди 4 години

А всемогъщото НАТО защо не защити Крим?

73

ни що бе

преди 4 години

Европа ще се мести ли някъде, да не се отркили нов континент? Защото почти поливината теричория на Европа е заета от Русия, Русия заена повече територият от Европа отколкото всички страни на ЕС взети заедно.