32

ЗРЕНИЕ

преди 4 години

ОРАНЖЕВИТЕ "РЕВОЛЮЦИИ" СЛЕДВАТ ЕДИН И СЪЩИ СЦЕНАРИИ. ПРОСТО НЕ ВИНАГИ МИНАВА НОМЕРЪТ. КОЕТО НЕ ПРЕЧИ КУКЛОВОДИТЕ НА ЦРУ И НА ХОЛИВУД ДА ОПИТВАТ ПАК.

31

Трол

преди 4 години

Анонимен, кажи какво да правим. Ти колко пъти ходи на протести срещу тая демокрация, а срещу НАТО, срещу ЕС? Кажи кога ще ни организираш да дойдем :) или просто си излая мъката и си легна доволен, че не ставаме?

30

Анонимен

преди 4 години

до 25 Така ли? Искаш да са "свободни" и станат Американофили като теб ли? Те сами искат да са си господари! А не Америка да ги управлява! Имат и ресурса и куража и самосъзнанието за това! Русия на колене пред САЩ няма да падне! Запомни го!

29

Анонимен

преди 4 години

Do 28..Защото са овце! На младото поколение.са промити мозъците ! А това започна преди 30 години.Старото поколение се примири сякаш с Американският ботуш стъпил тук преди 30г "Демокрацията" се оказа само опаковка! Диктата над хората си върви с пълна сила!Та си заслужаваме съдбата! Не 100 г..А трябвало да ни асимилират Турците на времето! Просто не ставаме и тва е!

28

Анонимен

преди 4 години

у то в европа голяма "свобода"

27

Анонимен

преди 4 години

Айде стига глупости ,свобода на словото ...демокрация..... ! Сещам ,че по време на ,,Великата Френска революция в Париж за един ден ,, гилотината ,,Свобода ,, 60 пъти изпълнила присъди ,а гилотината ,,Демокрация,, спечелила със 6 присъди по-вече .

26

Анонимен

преди 4 години

Само 1600 защото на Навални само за толкова му се е откъснало от сърцето. Нали трябва да има парички за черни дни. Затова заделя от "спонсорските" за манифестации ;)))

25

Анонимен

преди 4 години

Оказва се че джуджето е много страхливо.Не дава да му се подиграват в мрежата.

24

Анонимен

преди 4 години

До Реплика А някой може каже защо българите се страхуват да протестират и стачкуват ?

23

Реплика

преди 4 години

Някой русофил може каже защо руснаците се страхуват да протестират и стачкуват ?

22

Анонимен

преди 4 години

Свободо на словото ??? Химера .Демократична демагогия .

21

Анонимен

преди 4 години

Руснаците са крепостни.Не са свободни!В Русия няма свобода!!!

20

Гледна точка

преди 4 години

ипсва каквато и да е свобода на словотоОтново *** ви храни с лъжи! Влез в друг форум (дори на тези със вход) и ще видиш как масово пcyват и обиждат властта и Борисов твоите другари.

19

cenzura

преди 4 години

поне хората протестират, при нас повече от 10 години има непоклатим режим, обслужван от послушните медии, липсва каквато и да е свобода на словото/има я само за 2-3 *** души/денонощно се изявяват по всички канали, пълен застой на мисленето и никакви протести

18

Гледна точка

преди 4 години

БЕ НАПРАВО НИ НАДУХТЕ УШИТЕ ДА ПИЩИТЕ ЗА СМЕШНИТЕ ПРОТЕСТИ В РУСИЯ И ХОНГ КОНГВ Хонконг демонстрациите, не са срещу Америка, а срещу закон даващ право на тамошните власти да екстрадират "престъпили" закона хора в Китай.НЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ ОБЩЕСТВОТО!!

17

Гледна точка

преди 4 години

Не се знае защо в проявата се включиха толкова малко участници.Е, как защо? - защото са *** души.В Хонконг как излязоха 1 милион, а Москва е също толкова, но... Ако им наложат "Социален рейтинг" (както се говори) ще излязат също толкова и крепостният селянин, ще стане още по-крепостен.

16

Bad Company

преди 4 години

За каква свобода да говорим като даже и достъпа до нета е орязан наполовина. Всичко различно от "линията" на ТВ Звезда е цензурирано.:)

15

Анонимен

преди 4 години

Е тва за дрогата беше постановка.Разследващ журналист наркодилър и в апартаментът му торби с наркотици...И кво докато си рискува животът за да разкрива истината продава синтетика с торби?Е стига де... Милицията намерили в тях кантар.Е луди са в повечето супермаркети в София продават кантари и кухненски везни.Кво ,тва значи че са наркоразпространители ли?

14

Анонимен

преди 4 години

БЕ НАПРАВО НИ НАДУХТЕ УШИТЕ ДА ПИЩИТЕ ЗА СМЕШНИТЕ ПРОТЕСТИ В РУСИЯ И ХОНГ КОНГ-КИТАЙ,АМА ДУМА НЕ ОБЕЛВАТЕ ЗА МНОГО МИЛИОННИТЕ ПРОТЕСТИ В БРАЗИЛИЯ СРЕЩУ АМЕРИКАНСКОТО -ЕВРЕЙСКО МЕКЕРЕНЦЕ -ПРЕЗИДЕНТА БОЛСОНАРО.ТАМ И СЕГА В МОМЕНТА ИМА МНОГОМИЛИОННИ ПРОТЕСТИ ВЪВ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ НА БРАЗИЛИЯ,КОИТО ПРОТЕСТИ НА МНОГО МЕСТА ПРЕРАСТВАТ НАПРАВО В БУНТОВЕ. ПРОТЕСТНА ВЪЛНА В БРАЗИЛИЯ ЗАПОЧНА ЗАРАДИ ГОТВЕНАТА ПЕНСИОННА РЕФОРМА И ЗАРАДИ ПРОДЪЛЖАВАЩИЯ АРЕСТ НА БИВШИЯ ПРЕЗИДЕНТ-ЛУЛА ДА СИЛВА

13

Кимон

преди 4 години

При неразрешени протести и нарушаване на реда навсякъде арестуват.За дрога-също.