137

Пълен ненужник

преди 4 години

Е тоз заедно с президентска институция. Време е за промяна на Конституцията!

136

Нищо ново

преди 4 години

Не е голям проблем това, че гербаджийските т'ролове всеки път когато се спомене президента Радев се упражняват да пишат всякакви г'лупости и спекулации по негов адрес. Бойко също се пробваше отначало, но изглежда разбра, че не печели от това и взе да си трае.

135

Анонимен

преди 4 години

Защо не избрахте Цецка Цачева! Сега плюите по пилота!Жената и Президентски апартамент си има от 300 квадрата

134

Васал на сал

преди 4 години

Огнян Минчев да не е канонизиран за светец?!Бил ли е член на бкп преди 10 ноември2Бил е.Точка.Не вярвам на въртиопашки и използвачи.*** са си виновни,защото приемаха баш такива кариеристи за членове.

133

Радев васал на Путин

преди 4 години

Цитат от Огнян Минчев: "Как изразяваш собственото си достойнство когато непрекъснато уверяваш нечия друга държава, че си доброволен неин васал? Унизително е да виждаш, че те представлява човек, който не разбира приоритета на собствения си национален интерес и непрекъснато говори в подкрепа на чужди интереси. Още по-унизително е да виждаш, че той не осъзнава това, не се срамува от това, че смята това за нещо в реда на нещата."

132

ха ха

преди 4 години

А Румяна Бъчварова да не е румена от бъчва с вино?!

131

Бойко за смях...

преди 4 години

До Радев за смях...Бойко носел на бой от американските другаре.Затова ги слуша.

130

Радев за смях...

преди 4 години

Нашият прецедент не бил червен, а само Румен...

129

ДРУГ ЦИТАТ

преди 4 години

Проф.Коста Костов-В България търпим управлението на малообразовани и крад---ви мерз...вци..Цитати да искате.

128

Ненад Пейч-цитат

преди 4 години

Гл.редактор на "Свободна Европа",-В България властите на бяха радостни от възстановяване на радиото.Новините се губят в море от манипулации....що така,бе чичета шишеви...

127

Огнян Минчев-цитат

преди 4 години

Президентът Радев е сериозно изостанал с процеса на своето политическо самообразование в позицията на държавен глава, ако продължава да бърка познанията за политиката с ирационалните митологии, характеризиращи колективната некомпетентност на издигналата го на този пост партия БСП, няма да може да се ориентира в своите задължения, за които той и без друго е твърде неподготвен и така постепенно се свлича към своя крах...

126

Прецедентът Радев

преди 4 години

Изборът на военен за най-висшата държавна длъжност в България се оказа един злощастен експеримент. Нелепо е когато едни случайни хора нямат необходимото ниво на интелигентност за този пост и си мислят, че света се върти около тях.

125

Анонимен

преди 4 години

Безмозъчни преценяват умствения капацитет на президента,който е постигнал всичко,за което един мъж може само да мечтае-и образование и престижна и смела професия и знаене на чужди езици...на светлинни години от бан ки мун чо.

124

Анонимен

преди 4 години

Нали му платиха кампанията с техни и чужди пари , иначе Деса нямаше да се вее напред назад ,нито да го ожени,нито да се разполага в Бояна на гърба на данъкоплатците!Та затова козирува,но това е лично решение,няма капацитет и акъл да е надпартиен!По принцип има качества ,но не ги ползва ,а роболепничи като мижитурка,което е трагично за бивш генерал!Видно е обаче,че причината да го държат на каишка от пропадналата партия е доста дълбока и буди интерес!

123

ОЧЗ

преди 4 години

И този е то бандата. Нали си продал едно апартаментче от жилфонда на БНА.Направил го е не толкова за да се облагодетелства финансово, а за да се докара пред партията че и той ги може "тези работи". И така са го приели в ОЧЗ.Само така може да се прогресира в тази "прогресивна партия".

122

и я хвали мискининът

преди 4 години

Само за едни евроизбори КН е похарчила 25 милиона безотчетно.Колко ли ще похарчи ако сграбчи властта?

121

а

преди 4 години

Ако знаехме, че си *** на БСП, нямаше да гласуваме за тебе.

120

Анонимен

преди 4 години

***.*** кой те пита

119

Анонимен

преди 4 години

Абе аз самият не знам какво точно правя ЛИЧНО за себе си, а той знае. Хм...

118

Анонимен

преди 4 години

Поредният спасител на нацията се излага като кифладжия. Не се научи тоя народ да разчита само на себе си а не на измислени герои. То не бяха Костов , Царя, Пожарникаря. Льотчика. Кой ли ще е следващия припознат за спасител на нацията от матряла?