13

тя

преди 4 години

Добре , че от нейната лудост не са постладали невинни хора !

12

Анонимка

преди 4 години

А на мен ми е жал за лекарите в спешната и линейките, че са виждали хиляди такива случаи и какво са принудени да търпят заради *** шофьори като тази. Една снимка как я извеждат с отрязани крака и скоростта няма да се превишава над 40 в градовете. Аман, какви неща пишат непрекъснато.

11

Анонимен

преди 4 години

Над 99% от катастрофите са заради липсата на контрол за спазването на правилата, т.е. заради неработещия КАТ.

10

Анонимен

преди 4 години

В такива моменти си давам сметка , че на тези в спешна помош и да им удвоят заплатите , пак им е малко. Колко ли време им трябва за да се съвземат след подобен случай, отиваш и започваш да събираш ръце и крака .... Ужас.

9

Анонимен

преди 4 години

Много нагло се кара. много хора си карат както си искат. от години само се говори, говори. глобите трябва да се увеличат драстично. техническите прегледи трябва да са безкомпромисни като в авиацията. но, уви, всички си знаем как е, и кервана си продължава. явно така ни харесва.

8

Тони

преди 4 години

Карала е бмв...полицаите са безпокезни *** които оказват нулев контрол. Комбинацията е поредния нелепо загубен живот.

7

Анонимен

преди 4 години

Кога ще сложат камери за скорост на всеки булевард в София? Като се смени управата ли?

6

Анонимен

преди 4 години

Жалко за момичето.Бог да го прости.Сега започват жегите и това са месеците с най-много жертви по шосетата.Българи, бъдете разумни защото животът ви е застрашен. Ако ви се живее разбира се.Неподържани коли, лоши пътища, емоционални и неопитни шофьори, корупция и чалгаджийски манталитет...всичко това ви засташава!

5

ало

преди 4 години

къде е полицията да РЕГУЛИРА малко отвързаните ***?! само КОНТРОЛИРА, а каква е ползата? за обществото, питам?

4

Анонимен

преди 4 години

Бахх мамамуу полудяхте с тея коли..Толкова ло неможе да карате с 50 ...2таа крака само ампутирани горкитее лекари и пожарна няма да спат месеци от гледката :(

3

Чичо Мишок

преди 4 години

Газ, газ и накрая ЧиЧо ПЛЯС!

2

Сун Дзъ

преди 4 години

Бил казал, ако познаваш себе си, познаваш и врага си шансовете ти да спечелиш били по-големи ... Изобщо не ме познавате, грам не можете да влезете в главата ми и изобщо не можете да вденете мрежата построена горе ... Но тия инциденти имат друг произход ...

1

Мефистофел

преди 4 години

Колата на съставните си чести и детайли, стълбът за трамвайната мрежа само одраскан. Извод - не се блъскайте в такива стълбове.