35

кака Кармен

преди 4 години

Панта Рей...всичко тече,всичко се променя!

34

Анонимен

преди 4 години

А БЕ ЩОМ ГЕНЕРАЛ ПРЕДАВА СТРАНАТА СИ,ВСИЧКО Е ЯСНО!ПЪК ВСЕКИ ДА ГО ОПРАВДАВА КОЛКОТО И КАКТО СИ ЩЕ!

33

Мухаха

преди 4 години

Всяко едно правителство има нужда от "герои" за да дават бляскав пример на простолюдието и от "предатели" за да обединяват народа срещу подлоста на "враговете ". В зависимост правителството на кои външни сили се кланя и лиже гъ** . И така тоя Владимирчо Заимов се оказва първо враг, щото управниците ни са се кланяли на Гремания..... после герой, щото сме целували на Рашата гъ** .... и после пак враг щото правителството ни са станали американски слуги и върли врагове на Русия .

32

разбира се

преди 4 години

До АЗ76Генуезките евреи му я пробутват!А той нали си е бил *** човек веднага налапал въдицата!Дядо му е бил *** войник,но с огромна физическа сила!Баща му-също,и го правят болярин!Самият Иван-Александър като цар е псувал чуждите посланици,когато се е ядосвал!Той не е виновен,виновни са болярите,с техните тарикатлъци за независимост!А от тук до робството има само една крачка!

31

Анонимен

преди 4 години

Всеки червен е предател и трябва да бъде умъртвен!

30

Анонимен

преди 4 години

До Ген.ЛуковИ кой определя кое е в интерес на България.Тогавашните фашисти кръволоци-дошли на власт с преврат и реки от кръв и репресии,или сегашните дошли с измами и явна подкрепа на ЧУЖДИ държави.Така че всеки според съвестта си преценява дали може и как да помогне на България - но на самите българи , не на шайката която се самообявявя за България.

29

Долу ГЕРБ

преди 4 години

Сега предателите са политиците от ГЕРБ и псевдопатриотите, които работят в интерес на чужди държави против интересите на България, но това ще остане недоказано и ненаказано.

28

OldMcdonald

преди 4 години

Всички, които работят в енергото, "софийска" вода, супермаркетите и заведенията за бързо хранене, са национални предатели и эащитават чужди национални интереси.Патриотите ядат само таратор с чесън и шкембе, а не разни там бургери с картофки и кола.

27

Анонимен

преди 4 години

Антифашистката кауза - генерал Заимов не я е предал, а ако беше работил за фашистите, щеше да я предаде. За фашистите генерал Заимов е предател - предал е тяхната фашистка кауза.

26

???

преди 4 години

Не е в интересите на България да се закупуват американските самолети, но те ще се купят. Кои са предателите?

25

ined

преди 4 години

Кой го помни Заимов? Най-съвременен пример за предател е Плевнелиев - всяка седмица на инструктаж и донесения ако не във Вашингтон то в американското посолство.

24

Анонимен

преди 4 години

Сложно е да се определи кой е предател, зависи от гледната точка. Примерно кой е предател през 1940-1944 години? Този, който иска България да е на страната на САЩ, Великобритания и СССР или този, който е бил за Германия и Италия? Казано по друг начин може упрвляващите да са предателите, а тези които работят за националните интереси на България официално да се водят за предатели, точно както е в България след 1989 година.

23

Анонимен

преди 4 години

До чарлиОнзи на теория е цар според рожденото си право, но на практика преди 15-20 години беше протеже на една разбойническа, предателска партия. Като такъв действаше, а не като цар. От цар до цар има разлика. Баща му беше Цар.

22

Скептик

преди 4 години

А за онези, които в момента работят не се ли отнася?

21

Анонимен

преди 4 години

Родина не се предава. Това е златното правило.Ако работиш за чуждо разузнаване, си предател, дори да си въобразяваш, че вършиш добро дело. Наказанието за предателите е едно-единствено - 18 много добре го е казал по-долу. ще добавя само, че след наказанието трябва да следва презрение. У нас обаче, през онези 45 години, оцелелите предатели бяха на най-високите постове, а потомците на наказаните предатели бяха със супер привилегии, от които продължават да папат и днес!

20

чарли

преди 4 години

До Анонимен:Нали имахме цар преди няколко години .

19

На фона на генерала-

преди 4 години

внучка му Рая, услужливо пропагандираща неща, за които НПО-тата щедри плащат.В БАН е пълно с такива. Имам предвид институтите, от сферата на обществените науки.Деца, внуци, снахи, зетьове, племенници на хора, получили професорски титли щото са били "верни на Партията" (в повечето случаи - легионери и бранници отпреди Девети септ., после пребоядисани). Също и чеда на средния ешалон на БКП-номенклатурата. Преди 30 г. - галеници на БКП, с предимства. Днес - над..упени пред новите ни Големи братя.

18

Анонимен

преди 4 години

Ама моля ви се, как предатели?!Тези мъpши според вас са си направо герои.П. П. Много е просто.Всеки който работи/л за чужди служби>>>РАЗСТРЕЛ и след разстрела ...червей.Какво има да се умува тук.

17

Анонимен

преди 4 години

Всеки, който рабатил за чужда държава, а не за България, е ПРЕДАТЕЛ! За съжаление,от освобождението от турско робство, много малко хора /напр.Ст.Стамболов/ са били такива! Малка България винаги е командвана от някои от"великите" държави!

16

АЗ76

преди 4 години

да речеме,че и Цар Иван Александър е предател,щото се е оженил за Сара (в последствие Теодора,щото се е покръстила - типичен подход за инфилтриране сред гоите),та в днешно време нашите политици да има за к'во да са бият у гърдите за сметка на ония каде спасиха евреите у българия ония години(с чужда пита помен).според мене Сара му е била пробутана на Царя...!