30

Скептик

преди 4 години

Нищо чудно да е построена на основата на християнски храм.

29

Анонимен

преди 4 години

До 1 (8)Какво пише в истанбулските архиви относно това, което цял свят счита за геноцид срещу арменците?Ако знаеш нещо, което ние не знаем, разкажи го накратко. Иначе, как човек да чете в тамошните архиви, ако не знае турски, нито е наясно какви документи да търси?

28

Анонимен

преди 4 години

Красиво е гуй жълтото добре е станало, прилича на жълт сняг.

27

anonimen

преди 4 години

Chestito ,obnoven molten Hram !

26

K6

преди 4 години

Защо защо в 21-ви век откриваме нещо което е ненужно за бъдещите поколенията и цивилизация , нещо което е противопоказно за бъдещите поколения растящи в интернет пространството и които ще завладяват Космоса , отчайваща новина, за едно съвременно общество

25

запознат

преди 4 години

гарантирано от Бойко ефенди

24

До Шахина

преди 4 години

Доган е бил агент информатор, както и Местан. Нищо повече от това.

23

човек

преди 4 години

До: номер 26Забравих само да добавя: Аз съм си 100 процентов българин, даже може би повече от тебе, а на последните избори гласувах за Десислава Иванчева.В Бурса никога не съм ходил. Всъщност, никога не съм бил в Турция изобщо, и скоро нямам намерение да ходя. Поне не докато Турция се управлява от султан Ердоган!!!

22

човек

преди 4 години

До: номер 26Ами Ахмед Доган си е бил щатен служител на КДС, това се знае, има си документи и факти.Човече ти кой си мислиш, че управлява България в момента???Ми бившите комунисти, Тодор Живков II, тоест, Бойко Борисов I, само глyпaцитe не са го разбрали, ха ха ха!!!Аз съм *** и вие сте прости - значи се разбираме! - Цитат на Бойко Банкянски!

21

Анонимен

преди 4 години

Тоя па ще ми говори за ДС - я си виж Местан и Доган какви са, и до днес се лашкаш с автобуса от Бурса да гласуваш за тях, хахаха

20

до 22

преди 4 години

Тоя па, масоните са го организирали, и юдеите и анунаките, хахаха, смешльо азиатски терорист

19

Ангелина

преди 4 години

Ислямизацията продължава...браво!С толкова турски официални лица се замислям, кой финансира реставрацията. Какво ли ще проповядват в молитвения дом?

18

човек

преди 4 години

До: номер 19Само с "тънката" разлика, че "турският тероризъм" от 80-те години в България беше организиран от българския държавен Комитет за Държавна Сигурност (съкратено КДС, а не ДС, както сега е популярно да го наричат). Всички заловени участници се оказаха офицери на действителна служба в държавната служба.

17

Анонимен

преди 4 години

Ако турският тероризъм от 80-те в България беше сега, турците щяха да бъдат смазани и хвърлени в затвори доживот според Закона за Тероризъм, жалко, че 80-те го е нямало!

16

Пламен

преди 4 години

Опашка за "Самсунг С10"?

15

До Шахина

преди 4 години

Геноцид означава физическо ликвидиране на хора с цел пълното унищожаване на дадена група от населението. Например арменският геноцид, който ти отричаш. Възродителният процес е опит за насилствена асимилация на турчеещите се роми и пoмaци в България. Управляващите са се страхували от кипърски сценарий в страната. Повечето жертви се дължат на атентатите от страна на турскоговорящото население.

14

Анонимен

преди 4 години

ДЕМ

13

Анонимен

преди 4 години

Бойко успя да обедини всички - турци,юдеи,българи и други,със всички се разбира.

12

Анонимен

преди 4 години

Джамийка = Ромите ще има къде да се интегрират

11

До Шахина

преди 4 години

Ами Англия, Германия и Франция са на друго мнение по въпроса. Те не повдигат темата, защото Турция все още е част от НАТО. Кюрдистан над всичко!