42

Един от Дивия Запад

преди 4 години

А за наличието на изкуствен интелект първото условие е наличието на естествен такъв.

41

Един от Дивия Запад

преди 4 години

До Тц тц тцПърво ако паднеш под 60 литра си миналоИ второ Не ти е ясно какво е да няма вода!Има продавачи на вода!

40

Анонимен

преди 4 години

Работя в инвестицонна банка и ползите от алгоритмите са ОГРОМНИ! Не разбирам, защо тези хора си хабят времето с такива прогхнози, когто могат да правят МИЛИОНИ!!!

39

Анонимен

преди 4 години

До Тц тц тцПак е много ...

38

Тц тц тц

преди 4 години

Колко мозък само, "Питейната вода се превръща в кръвта в кръвоносната система на паразитния ни вид. Колкото повече хора - толкова повече вода "ходи" по сушата във всеки един момент."Водата в човешкото тяло е 75% при бебетата и 60% в средната възраст, да кажем средно 65% вода.8 милиарда души х 75 кг средно тегло х 0,65 вода = 390 милиарда литра вода = 390 милиона кубични метра.Язовир Искър, който осигурява водата на София е 670 милиона кубични метра, т.е.достатъчно за 14 МИЛИАРДА души.

37

Митко-любопитко

преди 4 години

Как естественият "интелект" разбра какво ще прогнозира изкуственият интелект ? Или така вторият ще бъде програмиран ?!

36

Анонимен

преди 4 години

Поне досега не може да се предскаже с точност времето от днес за утре.Някои от прогнозите са отчайващо неточни.За след 20 или 30 години не знам,но сега това е положението.Вярно,че има прогрес в компютърната техника,обаче хвалбите са повече от възможностите.Поне времето предскажете точно за няколко дни пък тогава се хвалете!

35

777

преди 4 години

И двете начинания имат нужда от deep learning и да дават десетки хиляди на ден, за да си плащат AWS-a ... Докато едните имат потенциал да спасят стотици хиялди човешки животи, защото щенаправят много лесен и евтин начин за диагностика на рака, то другите, просто ще бъдат купени от Google, ще си навземат по едно имение, няколко екзотични коли и останалото, ще е по борсри и бордове, че да им храни и пра-пра-внуците.Това е човечеството, през 2019 ... Интелект има, ама не е много.

34

777

преди 4 години

Зорът е, че 99% от проучването и развитието на ИИ отива за финансови операции, амркетинг и социаологически проучвания. Говорих с едни чужденци, които искат да тестват и разработят метод, за ранно диагностициране и предвиждане на ракови образования в човешкия организъм, на базата на изследвания на потта на даден човек.- Инвестиция - 35 000 евро.Едни *** направиха 500 реада апликация, дето прави показването на банери по-лесно - 3 транша по 2 млн. евро .... Това за първата година.

33

Анонимен

преди 4 години

Много философски подхихте към темата ...

32

Анонимен

преди 4 години

До ЕнгелсТова не е възможно.Изкуственият интелект е много бърз компютър който може да анализира с голяма скорост голямо количество данни и евентуално да вземе най-доброто решение от базата данни с които разполага.Но... винаги ще страда от липса на креативност и въображение.Освен ако по някакъв начин не се свърже с човешки мозък и двата елемента да образуват синергитични връзки.Нещо като протосите в играта старкрафт.Ще се създаде нов разум но проблемите с йерархията предстоят.

31

Енгелс

преди 4 години

Преди малко обясних, че изкуствения интелект няма да бъде създаден от човека. Той ще се самосъздаде на принципа на количествените натрупвания, които винаги водят до качествени изменения.

30

Анонимен

преди 4 години

Като спрът да правят по 10-20-30 деца а да не могат да хранят и 1 проблемите им ще се оправят.Ама те така били свикнали.Като така са свикнали ще трябва да свикват и да пият морска вода и пясък.Мали 1917-та год.Население 3 милиона.Мали 2019 год население 21 000 000.Съседите им са същата работа.Ядене пиене и секс.През останалото време местният еквивалент на кючеци чалга и реване за социал щото лошите бели хора им взели водата и храната.Как умиращ от глад и жажда човек може да избачка 20 деца?

29

123

преди 4 години

Ако/Когато!!! човечеството усвои и приложи/въведе в живота "Изкуствения интелект" проблемите на Човека ще са от друго естество!!!!

28

Енгелс

преди 4 години

Програмистите нарекоха "изкуствен интелект" някакви техни компютърни алгоритми, а истински неорганичен разум все още няма, но ще има... Неизбежно ще се появи, т. е. ще се самосъздаде.

27

Енгелс

преди 4 години

Количеството вода в природата не намалява - общо взето питейна вода винаги ще има, освен ако умишлено не я замърсят.

26

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!! (13)Ама пропусна нещо!!!*** сте до безумие.Та всичко останало няма никаква стойност.Само като ви видя избранника Премиер и .... айде нема нужда.

25

Просто_минаващ

преди 4 години

който си няма собствен интелект нека разчита на Изкуствения - на нас останалите, да не се опитва да ни го налага!!!

24

Присмехулник

преди 4 години

до къде стигна интелектът на зелените талибани... до изкуствен... такъв... :-)))

23

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!! куфар жпгара волж.булгариа. пора на родину.