5

Анонимен

преди 4 години

Светът беше театър при Шекспир. Стана село: "Светът е село и всички сме селяни в него"

4

Хтремист

преди 4 години

Опасността не е от екстремизъм, а от екскрементизъм, вследствие на екскретенизъм и всички "тайни" и "силови" служби в бг успешно се оправят на метеното.

3

Анонимен

преди 4 години

Само в Бг *** наричат света "големо село" щот ги е яд че по родните им места на главната улица още пасат крави,кози,овце,коне и тн.И си викат елее ама то цел свет е големо село.А по темата за тероризма.Винаги когато ще вдигат ток вода парно или дойде доклад от ЕС за поредните издънки на бг политиците и се почват "заплаха от тероризъм,бомбени атентати,заловени терористи повишени мерки за сигурност"

2

HeinrichHimmler

преди 4 години

Какви успехи на службите, тези в полицията и спец частите са с мозък на птиче. По седмици издирват серийни убийци и скалъпват версии за самоубийства. Държавата ни се превърна в разграден двор. Полицайчетата търсят по градинките да хванат някой юноша и да отчетат дейност, но когато трябва да се свърши истинска работа гледат като телета! Защо искахте увеличение на заплатите като сте същите мърди? Само даваме пари за полиция, която е най-много на глава от населението в Европа, а уж сме най-бедни!

1

Анонимен

преди 4 години

Не са били родителите, единствения пуяк си ти. А проблема на службите е, че в 90% от случаите не разбираме за успехите им, само за провалите ( не помня кой го бе казал). Имам приятел, командос от спец частите и ако всички са като това момче- ще си спя спокойно! А те са!