10

човек

преди 4 години

Свещен Гущер казва самата истина!Има много общо между ислямските терористи и агентите от руските тайни служби.Това неволно поражда съмнението, дали пък ислямските терористи не са подготвяни именно от руснаци? Или както се изразяват криминалистите, трябва да търсим кой има мотив. Кой има мотив от отслабване на Европейския Съюз?Няма да отговоря, въпросът беше риторичен.

9

Анонимен

преди 4 години

Не е ли забавно, че и ислямистите и педофилите не харесват фейсбук и туитър точно както тукашните форумци, но за сметка на това използват мрежата на някакъв руснак като най-надеждна. От това по-голямо признание не знам.

8

До свещен гущер

преди 4 години

Да руснаците също имат подобни вербуване, едни неномалници руснаци създадоха игра син кит която се състои от предизвиква, и стига до крайности, предполагаем се също че някакви руснаци са вербува ли избирателите на САЩ но се оказа че не са руснаци а англичани.Никои не твърди че само американците и ислямските народи използва вербуване по Интернет.

7

Анонимен

преди 4 години

Тактиката на вербуване по нищо не се различава от рекламната тактика на на гугул или фейса едните се опитва да ти пробутат стоки, другите идея, следят ти интересите след това те насочва че тази стока или идея е точно твоя интерес, след като се насочил към даденото нещо започва омайването зная какво не трябва да чуеш да не се откажеш, и какво трабва да чуеш да се навиеш.

6

Свещен Гущер

преди 4 години

За съжаление в БГ има още активна русофилска мрежа която вербува млади шилета в преданост към Русия и ги задължават да окачват портрети на съветските сатрапи. Путинизма е още по-опасна секта която ти форматира мозъка по необикновен начин до 0 гигабайта и започваш да носиш моряшки потници тип ВДВ със сините райета.Пеееш като ненормален ,,Катюша,, и на балкона ти се вее флага на Русия и регистрация във почти всички сайтове за запознанства в Русия да се оженят за рускини

5

Коце кмета

преди 4 години

Тоя или е голям експерт и нищо не разбира, или журналята са пропуснали цели части от изказването защото не разбират тия сложни думички... Така и не разбрах как така случайно се попада в дарк нета...

4

равнопратка

преди 4 години

А има и информация,че турската държава е подала сигнал за българското дете,ако това е вярно,тогава тези"експерти"да се скрият където слънцето не огрява!

3

Анонимен

преди 4 години

Няма ислям няма проблем. Това е истината и всички я знаят. Да си седят в Африка и Азия и да се изради стена с Европа, вишки с картечари Кунц и ровове с крокодили. Това е спасението.

2

..

преди 4 години

Докато има слабоумни хора, да вярват в богове ще има и такива, които да се възползват от простотията им.А децата са си лесни за манупулиране, няма спор. А ако и семейството не е като хората децата лесно се подлъгват.

1

Анонимен

преди 4 години

По принцип най-лесно се вербува с пари. Дори цели правителства могат да се вербуват така.