44

Иванови София

преди 4 години

Ало, КАТ.... да сте чували за ИМЕЙЛ, нали всеки път, като си подновява книжката Ви го пиша на бланката. Или към глобите трябва да плащаме и куриерски те разходи?Вече всеки човек има смартфон, респективно в него имейл... Айде сега, някой да се замисли и за този начин за уведомяване, какво ще кажете.

43

Анонимен

преди 4 години

До ,.,.,Баща ми почина преди цели 3 години. Всякакви декларации за наследство. Всичко наред, ама на третата година баща ми явно е възкръснал, защото се получи писмо какъв данък дължи.

42

Кратун

преди 4 години

А какво стана със защитата на личните данни? Разни безхаберни чиновници си упражняват интелигентността на наш гръб. Нека ми залепят нещо на вратата, за да видят с какво обезщетение ще ги резна.В Германия един наемодател беше залепил напомняне за неплатен наем на входната врата и това му струва половин милион евро в полза на наемателя, заради публично уронване на престижа му.

41

,.,.,

преди 4 години

...Призовки и наказателни постановления ще влизат в сила, ако бъдат залепени на входната врата на дома или офиса на нарушителя и 7 дни той не реагира...___ Видях на входна врата на блок залепена такава призовка от съдия изпълнител,но длъжника почина миналата година,а апартамента продаден на нови собственици.Та как тази призовка ще влезе в сила след 7 дни,освен да чакат от умрел писмо?

40

Грешника

преди 4 години

Много обичам да ми лепят " честитки" по 100 еврака на челото.

39

Иванов

преди 4 години

А мога ли да залепя пред КАТ молба за смяна на документите, заедно с платежна разписка и ако КАТ не реагира до седем дни, да се счита заведена? Нали всичко трябва да равнопоставено.

38

Анонимен

преди 4 години

само КАТ могат да мислят нещата като за преди 40 години, в 21-ви век.

37

ss do Пепи 28

преди 4 години

Не особено ! Само едни 70хиляди на година но са малко и са много особено да се нагледам на *** дето си мислят, че като са си купили 320ка на 15 години с десен волан може да правят каквото си искат ! За тия 19 години стаж имам една глоба от камера преди 3 години и един фиш за неправилно паркиране. До сега не съм дал и лев на катаджия не смятам и да давам просто си карам нормално.

36

House M.D.

преди 4 години

Колега 33, законодателството и технологиите в България са 100 години назад спрямо Тиера дел Фуего.

35

Анонимен

преди 4 години

А тези решения се разискват в Народното събрание и има гласуване! Така че дежурните да млъкнат по темата!

34

Анонимен

преди 4 години

Ако някой е излизал в чужбина,знае как стават работите там! Що се правите на паднали от небето!

33

Анонимен

преди 4 години

Според ГЕРБ ще съм уведомен без да съм уведомен!!!

32

Анонимен

преди 4 години

Тоест, ще се правят че са те уведомили, реално няма да са го направили! Щото са адски мързеливи и некадърни, за да те уведомят по нормален начин! Така и шансовете да обжалваш са нулеви, Хитро и типично по мутренски!

31

ЛУДИТЕ ЛУДУВАТ

преди 4 години

До Мнение SharkСТОЙ СИ ВИНАГИ ВКЪЩИ-КАКВИ ЧУЖБИНИ И РАЗХОДКИ !? ЩЕ ТИ ЛЕПНАТ СЪОБЩЕНИЕ НА ВРАТАТА СЪС ВСИЧКИ ДАННИ НАЧЕЛО С "ЕГН"-то ТИМЕН ПИТАШ ЛИ МЕ КАК В ЧИКАГО ЩЕ УЗНАЯ В КОЙ ДЕН И ЧАС ТРЯБВА ДА ПРИСТИГНА ЗА ДА ОТВОРЯ ВРАТАТА НА "ТОПЛОФИКАЦИЯ -СОФИЯ" ДА ПОГЛЕДНАТ РАДИАТОРИТЕ ЗА 10 МИНУТИ.И НА МЕН ЩЕ ЛЕПНАТ СЪОБЩЕНИЕ.МНОГО ЛУДИ,МНОГО НЕЩО! ОСОБЕНО ЗАД "ОПАШКАТА НА КОНЯ"ПРЕМЕСТИХА ЛУДНИЦАТА ОТ 4=ти КИЛОМЕТЪР ТАМ.ТА СТОЙ СИ ВКЪЩИ.МЕН ПЪТ МЕ ЧАКА.

30

Анонимен

преди 4 години

Глобите по Закона за движение по пътищата са несъразмерно високи и трябва да бъдат намалени, а и няма никакъв смисъл от тях, след като КАТ не работи и не прилага закона.

29

Анонимен

преди 4 години

Глобите, че трябва да се събират е така, но не и по мутренския начин, по който го правят ГЕРБ.

28

???

преди 4 години

Поредната недомислица на ГЕРБ и псевдопатриотите. При това огромният проблем не е в неплатените глоби, а в неналожените глоби, заради неработещия КАТ. Примерно на всеки един милион нарушения, а те са над 200 милиона на ден, се налагат около 10 санкции, т.е. има почти милион неналожени санкции и какво от това, че 1, 2 или 3 от всеки наложените 10 санкции не са платени?

27

Анонимен

преди 4 години

Малки са глобите и трябва да почнат да си ги събират, аман от прошляци с пушещи дизеляци които не зачитат нищо и никой.

26

Пепи

преди 4 години

До ssТи вероятно не караш активно кола.

25

Shark

преди 4 години

Какви глупости само. Ще ми залепят честитката на входната врата и след 7 дена влизала в сила. Ами ако съм в чужбина за по-дълго време? Кое точно ще им влезе в сила, че не се сещам, а? И да питам - ЗАЩО КАТ ИЗПОЛЗВАТ НИКОМУ НЕИЗВЕСТНИ ЧАСТНИ КУРИЕРСКИ ФИРМИЧКИ ЗА ДОСТАВКА НА ФИШОВЕТЕ? ЗАЩО ПЪЛНЯТ НЕЧИИ ГУШИ, НЯМАМЕ ЛИ СИ НАЦИОНАЛНА ПОЩЕНСКА СЛУЖБА!!!!