43

Анонимен

преди 4 години

Тоя е като от някакъв комикс. Опаковал бил нещо си. Безсмъртният Алеко има един разказ - "Пази, Боже сляпо да прогледа". Не ви ли напомня на онова мърляво детенце "Ристу", което вече се нарича "КристО"....

42

Анонимен

преди 4 години

Срамува се от това, че е българин, така че мнението ми за него по ниско не може да бъде. Да се срамуваш от държавата е нормално и очаквано, но от родината, рода и завета на предците си - това вече те прави ***.Плюс това е доста некомпетентен и постен като творец, неслучайно само пластмасовите западняци го харесват.

41

petarziz

преди 4 години

за мене криско не е българин тои се срамува да говори на български ФАКТтака че моито голямо неуважение към тази персона

40

Анонимен

преди 4 години

БСП нямаше да ти дадат пари, но щяха да се радват да сложиш лика на Георги Димитров. В България един демикрат похарчи почти толкова пари, колкото теб, за да му взривят мавзолея. Голям напън беше. Затова сега всеки ученик псевдобомбаджия изглежда пълен със страшнен потенциал.Може да направиш копие на парламента ни, по подобие на глинените войници в Китай, но депутатите да бъдат от порцелан и кухи, за да звънтят като ги чукнеш по главата. Нещо като съвремената асамблея "Знаме на мира".

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40На мен. На мен ми дреме!

38

Анонимен

преди 4 години

Dreme mu na nqkoi !

37

Щирлиц

преди 4 години

За лечение в специално заведение е този.

36

Край

преди 4 години

Тоя пък що е излишен.

35

SMQH

преди 4 години

Този е Човек на Изкуството колкото е Вежди Рашид .

34

Де факто

преди 4 години

Когато Кристо се появи навремето в изданията за изкуство, от този момент приемам изкуство и онова мазно петно на ризата ми изпуснато от гларуса над мен!Някакъв *** плати преди време за една червена точка на бял фон цели 10 млн щатски долара...и това било изкуство!Когато бръмбарите се настанят трайно в главите на хората с пари то и такива автори като Кристо започват да трупат пари от нищо!

33

Анонимен

преди 4 години

Смейте се на този бездарник Кристо ! Всеки може да опакова !

32

Вместната кочина

преди 4 години

Гениите са тъпкани от Нто поколение потомци на крадци на кашкавалУсетил се е навреме да се махне

31

Анонимен

преди 4 години

Пълен *** ,той е известен покрай изкукуригалите западняци които се радват ако някой се изходи по голяма нужда ,а после му викат изкуство !

30

Анонимен

преди 4 години

Крисковци, Кристовци...Има няква закономерност между простотията и подобни имена.

29

Хейтър

преди 4 години

В България талантливите ги мачкат и не им дават да се развиват. Затова Стоичков, Бербатов, Казийски, Кристо, сестри Стоеви, и още доста имена от световна класа в своите сфери, напуснаха Бг. Щото тука е мизерия - не само от гледна точка на финанси, но и от гледна точка на манталитет.

28

дрън-дрън

преди 4 години

Ох, неразумни ми коментатори, с шопска салата, ракия, чалга и некой друг шамар на жената да си знае кой ръководи парада, повече от очевидно е, че тази статия не е за вас. За вас изкуство е неква долнопробна телевизийка с платени женици кълчещи се на ориенталски ритми.Жалоко.Добре е направил тоя човек, че се е махнал. Световно признат артист, само у нас от умни, способни, вечно знаещи, а дори в съседния квартал, то кво квартал - блок не са ги чували...

27

Анонимен

преди 4 години

Така става като неможеш за начертаеш една права линия, а мечтаеш да си творец. Срам и позор за съвременното изкуство и за България. Добре, че си мълчи от къде е, да не излага родината. Харесвам това в него.

26

Ганчовците да мълчат

преди 4 години

Кристо е мултимилионер и просто си гледа кефа, шегува се със света по свой уникален начин като си реализира идеите в гигантски мащаби.

25

Анонимен

преди 4 години

Предател на какво? На съветското управление в България?

24

Анонимен

преди 4 години

Предател бил! А хората от които се е спасил какви са?