95

Анонимен

преди 4 години

руснаците са един от най пeдерa ските народи ...Толкова гейове на глава население съм виждал само в Тайлант и Холандия

94

Анонимен

преди 4 години

Най много гей ове има в комунистическата партия и тайните служби а Путин е и от двете като добавим и джендърското му име съм сигурен че е 100% гей най вероятно пасивен

93

зумбаю

преди 4 години

Съветче от простолюдието: Когато заседнете да превеждате предварително подготвения и изпратен поръчков материал, по заръка на някой чорбаджия, да преизчислявате имериал към метрична - 170 мили=автор е САЩ

92

ФФФ

преди 4 години

Мачкай Вова! Мачкай тези LGTB извращения

91

Анонимен

преди 4 години

Поредната лъжа и дезинформация за Русия. Нормално - 111 о място по сЛобода на словото.

90

Анонимен

преди 4 години

Не харесвам Русия, но харесвам политиката им срещу болните мозъци.

89

Чавдар Михов

преди 4 години

Хиляди търсят подслон, за да не бъдат депортирани и убити.Госпожице ***, правите ли разлика между подслон и (политическо) убежище? Ама не сте виновна Вие, а Гугъл преводача. :)

88

Ст@м@т

преди 4 години

Психично болни, радвам се че природата си показва силата - не могат да оставят поколения.

87

Стамат

преди 4 години

Трябва да им се даде територия да си направят държава, да се плодят, да се увеличават демографски ако могат, да се развиват и просперират. За 50г. ще изчеснат, това са законите на природата. Щом някой не може да има поколения не трябва да се размножава, елементарно, нека си живеят но да не пречат на нормалните..

86

АнонимеН

преди 4 години

ВЪВ КОМУНДЕЛОСИЯ ХОРАТА СА ЛИШЕНИ НАПЪЛНО ОТ ЧОВЕШКИ ПРАВА ТА ЗА ГЕЙОВЕТЕ !!!ВЪВ КОМУНДЕЛОРУСИЯ ПРОТЕСТИТЕ СЕ НАКАЗВАТ СЪС СУПЕР СОЛЕНИ ГЛОБИ ТАМ ЛЕГАЛНИ ПРОТЕСТИ НЯМА!------------КОМУНДЕЛОРУСИЯ И СЕВЕРНА КОРЕЯ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ!

85

няма логика

преди 4 години

В центъра на Москва има Мавзолей на един гей ,а те толкова нетолерантни към нежните .

84

не или да

преди 4 години

Струва си да се замислите - ако детето ви е гей, то реакцията ви, както и начина по който ще приемете този факт, може да е разликата между живота и смъртта за него! Лесно ще е да кажете: "да мре, като е хомо, не съм възпитавал такова", но какво говори това за вас - родители детеубийци ли сте или нормални хора?

83

Анонимен

преди 4 години

Утре ще трябва ли са жслим педофилите, колко им е труден живота? Как семейството им ги отхвърля и обществото е настроени срещу тях...Ооооо неправдо световна... колко мъка има на този свят за различните.И вдругиден същите сълзи и съчувствие ЗС изнасилвачите. Те просто нагона км ги е надвил бе хора. Какво са виновни за сексуалността си милите.Айде мерси, обсче не става.Пък наречете ме старомоден и нетолерантен

82

Анонимен

преди 4 години

Това че гейовете винаги се представят за жертви е върховна гавра с нормалните хора, те винаги са добри, ние винаги сме лоши. Надуха ни главите с техните права, само те имат права, а наше задължение е да търпим техните простотии. То вече и не става въпрос за права, те се смятат за по-висши от нас и искат привилегии, гей ли си, трябва да те носим на ръце и да им целува ръка, направо се вживяват на месии.

81

666

преди 4 години

Не знам защо, обаче никак не се трогнах, не съм такъв човек уж. Всичкия проблем произлиза от това между раменете и това измежду краката им . "Г. глава затрива" да цитирам група Валяк :)

80

реалист

преди 4 години

Либерални джихадисти.

79

Анонимен

преди 4 години

Да живее Русия - ужасът за многополовите ***!

78

До 80

преди 4 години

Точно там е работа г-н Гей, на мен не ми пука за теб, аз не те мразя, не искам да имам нищо общо с теб, безразличен си ми, но ти с цялата си наглост ми навираш в лицето своята сбъркана сексуалност и поведение! Ти си този който сипеш омраза, ти ме мразиш мен и всички нормални хора, обвиняваш ни че не сме сбъркани като теб, ние сме ти виновни за всичко.

77

Анонимен

преди 4 години

думата мо..де...ра..тор е забранена ,,,,,, е га ти с капан ния саит

76

Анонимен

преди 4 години

бреее , той и *** е с наклонности , изтри ми написаното , щом е такъв това не би било причина да ме дескриминира , сега аз съм ощетения