16

Анонимен

преди 4 години

Да се конфискуват всички къщи за гости и се продадат на търг. Така ще си възстановим кражбите, които някои тарикати се вредиха "законно" да получат от държавата. Народа никой не го е питал, дали иска да си даде парите на някой връзкари.

15

Анонимен

преди 4 години

Информация от преди малко : Собственикът на ГЕРБ и кръгово движение около него са откраднали 200 000 000 лева само по програмата Къща за тъща !За Гербераските гласуват откраднали , назначени и малко умни !

14

хит0т90-те

преди 4 години

човека взе парите,каза чакай малко,хвана самолета,дръжте му ...

13

Анонимен

преди 4 години

Ще излезнат чисти ако са от герб със сигурност. В тези програми без силни връзки и комисиони не се влиза. За обикновен човек е невъзможно.Шум пред медиите да замажат очи.Всички ще излезнат чисти и с още одобрени пари.Куче влачи рейс, диря няма.Един и същ сценарий - Ран ът

12

Анонимен

преди 4 години

ами като не си от рода на Карайда или от Хасковските общинари или на Йончевата усойница свекър така ще е.

11

Анонимен

преди 4 години

абе народ на който банкянския римлянини в очите - по телевизиятаму казва че имагаре да му върже ще го избере не го жалитой си е заслужил съдбата

10

Анонимен

преди 4 години

българите си го заслужават всичко товащом немогат да се отэрвът от тая помия гербкъщите са около хиляда и са все на властници от гербда се отнемат къщите и да платят всички глоби който неможе в затвора докао плати

9

Анонимен

преди 4 години

По една подходяща кола да им купят за паркиране пред къщата им. Ще дадем субсидии. На по-хубавите къщи - по-хубава кола. На всеки богаташ да се дава според потребностите, а да се вземат данъци по възможностите му, след приспадане на всички негови кражби и криене на доходи. Така разбираме ние демокрацията, Европейския съюз. Богатите да живеят добре, да имат къщи, да могат да пътуват свободно по света. А бедните да се радват на успеха на богатите и да ръкопляскат.

8

ай сиктир

преди 4 години

Ти да видиш освен пък аз да искам допълнително финансиране за асансьор "гостите" доколкото ги има се затрудняват да се качват до петия етаж.

7

Анонимен

преди 4 години

Vs trabva da se konfiskuvat mutrite korumpiranite ot gerb da plaschtat globi i sakonasa satvora da se spasva ü

6

Бах

преди 4 години

Лясковец е най- голямото село и затова трябва да им дадат още пари. Цялата тази работа с къщите за гости яко вони. Кога ще се оправи тази държава, когато има толкова голяма корупция???

5

Анонимен

преди 4 години

А досега не са ли правили проверки?

4

Анонимен

преди 4 години

Европейският съюз е крайнодясна организация, която дава на богатите и взема от бедните. Дава на богатите пари, строи им къщи, дава им субсидии. От бедните взема данъци за издръжка на богатите.

3

чшертъу

преди 4 години

Къде спяха досега хората, които получават заплати за да правят проверки?

2

zeus

преди 4 години

И какво от това, като санкциите за нередовните се оказаха умишлено незаконни и всички глоби ги плати отново данъкоплатеца?

1

V

преди 4 години

Аве тва си е чиста кражба .Кви къщи за гости ??? Ние да не сме Монако ???Я по добре раздухайта ще я фалират ни дойче ба.нката ??? Миналата година загуби 37 % от стойността си .А тая година скандал с укриване на данъци .Извадиха я от всички класации и стандарти и другата банка на дойчовците .комерсба.нка та .Та ще ги фалират ли най сетне или ние ще ги спасяваме като влезем в еврозоната ???