193

Rusti nayl

преди 4 години

Тоя *** и *** до кога ша са праи на нещо нали го видяхме колко струваше като президент (но никога не е бил и моя президент) ...ближеше амерски.боиковски и всякакви *** хич не му дремеше за обикновенните хора .Сега ко се прави на много загрижен и акъли да дава?Все едно от зелена тиква семе да взимаш.Най слабия и слабоумен президент дето сме имали

192

А го бил обичал

преди 4 години

И станало така,мили деца, че на маломерното чело на Царя рогата били толкова на гъсто, че за нови нямали и милиметър местенце,за това от Всевишния било взето позволение следващите ругъ от настоящата калем ханъм Заеботехничка да му поникнат на гърба.Когато се разделили тя му взела царството,парите и къщите и му отрязала езика.И тръгнал той без собственност и без език да се предлага като мейлтутка под мостовете на германия дето с кирката е врътнал първия мильон.От тогава мрази асансьорите ти Цецо

191

Анонимен

преди 4 години

Най се интересувам как се купува имот в Гърция с пари на ръка - за 720 000?!Той е специалист-чо!

190

Полина

преди 4 години

Ако слушаш Плевнята ще оглупееш много бързо.Той ръси само простотии.

189

Русия е несигурна

преди 4 години

Руснаците са несигурни партньори. С тях не трябва да имаме общи енергийни проекти.Видяхте какво стана с Южен поток и атомната централа Белене. Не трябва да губим повече милиарди левове. Българският народ е беден.

188

Анонимен

преди 4 години

Плевналиев,хората създадоха ЕС след ВСВ именно с тази цел - да няма войни и конфликти между държавите и да не се повтори тази страшна ВСВ,която отне живота на около 50 милиона жители на Европа,от които около 27 милиона руснаци освободили европейските държави от нацизма!А ти ни навираш в конфликти и войни,оттегли се от политиката,достатъчно пострада и ти самия,просто се оттегли!

187

Анонимен

преди 4 години

Съжелявам,но точно на Русия разчитаме за гориво,под носа ни е Русия(на една крачка) и с най-изгодни предложения за нас,това е истината!И географски сме така разположени,че не можем без Русия и взаимоизгодни сделки за двете държави!Освен това е и славянска,православна държава,за какво да се караме с тях?

186

Анонимен

преди 4 години

Уважавам Плевналиев като бивш български президент,но ние няма да застанем срещу Русия и да стоим прекарани със спирането на ЮП и евтината,качествена руска газ или спирането на туризъм и търговия с Русия и маса други ползи от Русия за България, интереса клати феса!Освен това,Русия нищо лошо не ни е сторила и не искаме конфликти с тях.Царят умря,да живее царят - нашия президент Р.Радев!

185

Радев васал на Путин

преди 4 години

Цитат от Огнян Минчев: "Как изразяваш собственото си достойнство когато непрекъснато уверяваш нечия друга държава, че си доброволен неин васал? Унизително е да виждаш, че те представлява човек, който не разбира приоритета на собствения си национален интерес и непрекъснато говори в подкрепа на чужди интереси. Още по-унизително е да виждаш, че той не осъзнава това, не се срамува от това, че смята това за нещо в реда на нещата."

184

Анонимен

преди 4 години

Роската не спира да джафка срещу Радев. Така джафка, че все едно не е бил ирландска пастирка в минал живот, ами овчарско куче. Радев винаги отговаря сдържано и достойно, но такива джафкащи човечета като Роската не разбират от културно държание. Спри се, бе, Роска, стига пръска жлъч и злоба. Няма да бъдеш никакъв фактор повече, примири се.

183

Анонимен

преди 4 години

Този труп няма ли да го погребете вече?

182

Анонимен

преди 4 години

Знаейки,че всяка поява на това недоразумение предизвиква коментари,от редакцията продължават да го ползват за генерирание на трафик.

181

Анонимен

преди 4 години

ТОЯ *** ПАК ЛИ ИЗПЛУВА?

180

Анонимен

преди 4 години

Да спориш с комсомолец е равносилно да спориш с радиото...още навремето баба казваше - никога не носи яйцата в една кошница!

179

Даскала

преди 4 години

Те това е !Всеки кадър на ГЕРБ издигнат от Борисов и Цветанов е жив резил за българската политика!Дано скоро и Борисов да си найде мястото между Плевнелиев и Цветанов - един по един ....до един!Пък после ...бай Ставри ще ги оправи!

178

Анонимен

преди 4 години

несериозен човек е и каквото и да каже го компрометира...

177

По-далече от Азия

преди 4 години

Не трябва да се вярва на Русия и Китай. Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!

176

Присмехулник

преди 4 години

че кой разчита само на русия, другарю? нали за това са соларните панелки маде ин чина

175

Анонимен

преди 4 години

В Германия тепърва ще ги затварят атомните електроцентрали, но да видим как ще насмогнат. А САЩ имат цели 99 атомни електроцентрали, французите пък към четиридесет. Лукашенко пък каза: сега строим атомна електроцентрала, като я завършим ще построим и втора. И Ердоган строи, и Орбан в Унгария строи

174

Белене-атомна бомба

преди 4 години

Да построим АЕЦ Белене значи да поставим потенциална свръхмощна атомна бомба в България. В Германия вече затвориха всичките си атомни централи след експлозията в японската АЕЦ Токушима и след референдум.