56

Иванов до #64

преди 4 години

Аз да съм чел ред по ред договорите, за да ти нахвърлям на теб и ти да подадеш сигнал на прокуратурата? На колко 20 години си ти, че имаш такива смешни разсъждения?

55

Анонимен

преди 4 години

До Иванов до#59АнонименДраги, всичко е ясно! Управляват ни родоотстъпници, които за своето добруване, независимо, че ние не искаме това, ще дадат моите и твои пари на бизнесмените-войнолюбци отвъд Океана! Не от НАТО да разрешат! яма разсрочено плащане, кеш! Веднага! На невероятно високи цени, сравнени с цените на Юрофайтър, Рафал, любимата дъвка на русофобската *** шведския Грипен.Не говорим за руски самолети - ясно, няма да ни продадат, даже да ни разрешате от НАТО.

54

Иванов до#59Анонимен

преди 4 години

Радев е експерт в областта на ВВС, а ти явно си поредния хейтър, който много знае и изказва мнение без да мисли.Я се замисли малко ти и всички други многознаещи поплювковци, защо Турция е сключила сделка за 100 изтребителя Ф35 на стойност 9млрд. долара, а България ще плати 8 изтребителя Ф16 на стойност 1.6 млрд долара? Да не говорим, че САЩ използват 4 военни бази в България без дори да дадат и цент за това, без дори да намалят цената на тока от ТЕЦ Марица, която е безумно висока!

53

Анонимен

преди 4 години

лобист

52

чичо Гошо

преди 4 години

Как да не е готово правителството.Комисионните са взети,а на Боко са му гарантирали,че няма да го бутат.

51

Анонимен

преди 4 години

До до 59Не съм чувал Радев да е летял на Грипен но въпреки това е преценил че трябва да купим грипен. Това ли ти е големия специалист и професионалист Радев, или е една послушна пионка на Москва чакаща поредната заповед от Кремъл?

50

Анонимен

преди 4 години

Правителството изчаква одобрение от Москва.

49

до 59

преди 4 години

Аз не съм летял изобщо. Обаче генерал Радев е военен пилот, завършил военно обучение в САЩ, летял е на всички видове самолети - руски, американски, френски (последно лета във франция с Dasault).Този Радев (който според корумпетата от ГЕРБ не разбира от самолети) е против F16. Обаче тук някаква Тиква, притежателя на апартаментите и живеещия по милост в чужд апартамент Горанов, плюс Каракачанов (по професия историк) са преценили, че само F-16 трябва да купим и на цена по-висока от F-35?!?

48

В НАТО СМЕ

преди 4 години

Подпшсали сме за 2% добре вадим кинтите и купуваме европейска техника , А НЕ Протекциониста Тръмп да ни изкоманда на молитвена закуска -- а що се отнася за нас ,за нас всичко ново дето лети е хубаво, защото това което имаме е по-лошо от новото- просто остаря -относно другото дали ще се защитим с 20--30 изгребителя каквито и да са те--НЕ ! Аз не виждам какво спорите кой изтребител е по добър--като се започнат бойни действия м/ Русия и НАТО ще видим...тогана ще видим и дали е трябвало самолети да

47

Анонимен

преди 4 години

Нали сега си имаме руски. Все едно , че ги нямаме. От ремонт в ремонт.

46

Анонимен

преди 4 години

Нямам представа колко са добри, ама и производителя няма идея, не ги е направил още. Но са ужасно скъпи Я освен тези 3 милярда, ще трябва да дадем още 3 за асфалт на летищата. Този самолет е несъвместим с нашите летища. Европейска машина е по добрия избор. Даже и Руска е по добре.

45

Джуджето Путин

преди 4 години

На България не и трябват хубави самолети. Ние ще я пазим!

44

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПредполагам си летял на всякакви изтребители. Влизал си в бой с тях и на базата на натрупания от теб опит, прецени , че F 16 са щайги.

43

Анонимен

преди 4 години

Явно не ви се иска България да има бойна авиация. Защо ли? Като ви слуша човек да вземем да разпуснем и армията.

42

Анонимен

преди 4 години

Как могат да си позволят да платят наведнъж такава сума за стока на хартия? Та тези щайги (евентуално) ще дойдат, когато мандатът на правителството ще е изтекъл, а следващите ще трябва да оправят бакиите! Ние ще ги изгладуваме, но някой трябва да ги излежи!

41

Анонимен

преди 4 години

Нетребват ни никви таралясници бракувани ф16. Две установки с С400 стигат сичко да трепере покрай наз

40

Анонимен

преди 4 години

До абсурдистанЗащото такива са им условията.

39

Пардю

преди 4 години

Новите самолети на ВВС са като виц - Стар, но златен.

38

абсурдистан

преди 4 години

Защо ще плащаме наведнъж ? каква е тази "сделка" ? боксониера за 50хил да купиш е на вноски ,като последните 50% плащаш при Получаването и на акт 16!Те още не знаят къде ще ги произведът,ама 3 Милиарда Кеш Веднага !

37

Анонимен

преди 4 години

Четири страни от НАТО нямат военна авиация, а една от тях дори няма армия.