12

анонимен

преди 4 години

Абе, тия старчоци не мирясаха!

11

65

преди 4 години

Г-нКуейд ,незнам какъв сте , но трябва да потдържате темпо.На 65год.колкото ии да сте хубав богат и добър ,трябва и още нещо.Само мерак не стига.

10

пинсета

преди 4 години

До Тя има лош дъхТи още ли не си разбрал че жената е човек като теб. Това че си си свикнал със собствената миризма не те прави благоуханен.

9

Анонимка

преди 4 години

То май и Мег Раян - бившата му жена - изпадна съвсем, след като си разби брака с Денис Куейд заради Ръсел Кроу, после се раздели и с него, което споходи много подобни двойки, кръшнали извън брака....Уви, разпада се семейството.Има да четем за инфаркти на дедета с млади жени....То па какво им харесват на старите мъже, след 50 почват да понамирисват на старичко....

8

Минаващ

преди 4 години

Алооо, Петя, защо ни заблуждавате?! Няма никакви снимки на тоя "чичо-паричко" нито с едната, нито с другата.

7

Хахахахахахаха

преди 4 години

Ама как го е заобичала този 65 годишен дядо сигурно ще е заради доброто му сърце и ако беше пазач на паркинг пак така щеше да го обича няма никакво значение че е милионер и може да я лансира като актриса!

6

Тъпо

преди 4 години

И как да видиме новата двойка в оня смешен сайт, като пак е само снимката на тоя мушмол?

5

Анонимен

преди 4 години

Браво на Лора.Добро дете,с дърт пръч се снима.

4

26 годишен

преди 4 години

Жената не е, като човека... Хванала се е основно за парите и известността му... Я да видим дали ще се хване с обикновен дядка на 65 г.... Аз, като мъж никога не бих бил с 65 годишна бабка, колкото и да е богата и известна, това е противно и нечовешко...

3

Анонимен

преди 4 години

Може. Прави го. И аз мога и аз го правя. Е не е с 40 години по-млада, а само с 20 години.

2

Анонимен

преди 4 години

Дърт козел млада върба лющеше...

1

Анонимен

преди 4 години

Тоя не го знам кой и какъв е, ама да внимава! Младото шуте, така ще го гръмне с адвокати и съдилища, че свят ще му се завие! Така стават нещата в страната на лихварите. И тоя, няма да мине по по-различен път.