11

Анонимен

преди 4 години

Да жувее Русия.добре че е тя та мир има

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Руснаците имат израз: "Карлик, но с таким х--м!", протягат ръка и се пляскат по лакътя!Е, този карлик такова на американците мадъра - измъкна им Крим под носа, направи страховита армия - ракети, подводници, самолети, лазери, а сега работят по гравитационно оръжие.

9

Анонимен

преди 5 години

Хайде стига с диващините! Това, че полякиня може да си развява мръсното бельо, въобще не ме учудва. Польске бидло! Но какво е о между нея Политковская! Явно пишещите и преписващит не знаят нищо по въпроса. Раотилата по мат'ряла, колко си била близка с Литвиненко, че само той е "Саша", а Немцов,например, не е "Боря"?Въобще откъде ви събират такива журналисти?Оставете Русия на мира - така само вредите на господарите си! Просто невероятно е да са толкова тъъпи!

8

джо

преди 5 години

Тази статия , води в челната класация по глупотевини. Само като се почне с факта ,че писателката е полякиня, става ясно ,че само датите са верни. Всичко останало е художествено украшение. Познавам поляци още от 80- те години , бяха големи шовинсити все недоволни и за всичките им несполуки бяха им виновни Руснаците. Когато директно ги попиташ, защо като са толкова велики произвеждат "*** " , като Полски Фиат мълчаха като бити г , ъ , з, о, в, е. И пиенето им беше също като на руснаците.

7

Анонимен

преди 5 години

Истинският Вова се спомина , бог да го прости .

6

Анонимен

преди 5 години

Единственият начин да убиете тази пропаганда е като игнорирате тази помия (статията + книгата/филм каквото и да е, бал съм го) !

5

пецата

преди 5 години

Гого, гошо, георге шварц(джорд сорос)

4

К

преди 5 години

Нямате друга работа освен путин тоъ не спи и само мисли за бг ха ха

3

Анонимен

преди 5 години

Това са копия на един Путин. Така е в Азия. Като Чингиз Хан.Всички говорят за него, но никой от близо няма възможност да разбере.

2

Анонимен

преди 5 години

Само авторката може да разбере каква е тази статия.

1

Анонимен

преди 5 години

Кой е Вова ли? Едно малко жуженце с огромни комплекси... и ботокс!