16

Анонимен

преди 4 години

То за здрави млади хора няма работа, тея ще дават на сакатите

15

ха-ха

преди 4 години

Да ви кажа ли какво ще стане? Работодателската матия ще наеме от менте хората с увреждания и до там! А на оня дето твърди че ги мързяло хората с увреждания да бачкат или пък трябвало акъл та да работиш с компютър наравно с другите му казвам така. Дано да ти се случе така че да станеш по зле и от най зле увредените и да те видя като се сблъскаш с бюрокрацията и мафията в уж социлната политика та тогава да разбереш кой е мързелив и кой може или не да бачка наравно с здравите!

14

куха фирма

преди 4 години

Сега доста ''работодатели'' ще са по-богати с 10 хилки.

13

Анонимен

преди 4 години

До Увреден ТЕЛК-аджияИзвинявай но има много професии които можеш да практикуваш, нека си го кажем направо, мързите и ти е по-добре на социални помощи. В днешно време, ти трябва акъл и да можеш да използваш компютър, за да работиш наравно с останалите.

12

До 2

преди 4 години

След като си работоспособен, защо смяташ, че сме длъжни да ти плащаме социални помощи?

11

Гошу

преди 4 години

Поредната смислена постъпка на ГЕРБ! Няма По- добър стимул от парите. Работодателите е хубаво да дават работа на хората с увреждания. Така, тези хора са полезни на себе си и се чувстват живи.

10

До Увреден ТЕЛК-аджи

преди 4 години

Вярно е пародия. Майка ми е с ТЕЛК за нелечима болест. Ходи периодично да я преглеждат да не се е излекувала някак си - макар да няма такъв документиран случай в медицината.

9

Увреден ТЕЛК-аджия

преди 4 години

Пародия.1. До 29г ходех се подписвам свеки месец в агенция по труда в доста неинтегрирана сграда, че съм безработен.2. После вече след 29 си дърт и не можеш да кандитатсваш за определени служби. Спрях да се разписвам щото е унизително, следоветелно не съм в системата като безработен.3. На 3 години трябва да ходя на ТЕЛК, да докажа, че не ми е изникнал нов крайник здрав. И там ще спра да ходя. 4. Дипломите си ги вра отзад, щото 99% от работодателите те гледат като ***, а инфратруктура няма.

8

Анонимен

преди 4 години

Санирането свърши, сега е ред на инвалидното дране !

7

Анонимен

преди 4 години

Шистака да си регистрира фирма, да се самонаеме и бам една десятка в сметката.

6

морски

преди 4 години

Мутрите ще се задействат ли ?!

5

Инвалид

преди 4 години

Пенсионер навършени години и 100 точки 2 категория с инфаркт тежък от 80% стана 60% за 3 години. Сега чакам три месеца да ме приемат на ТЕЛК .Пожизнен не можел да стане защото не ми признават пенсионирането трябвало да стана на 64 години.След инфаркт се мре не искат да го казват.До 64г. едва ли ще стигна.А за работа едва ли като разберат за здравното ми състояние.Каква е тая държава.

4

Анонимен

преди 4 години

По-логично ми се струва да се приспадат тези пари от данъка.

3

Анонимен

преди 4 години

Домуса и суджука успяха да измислят нова схема.

2

Анонимен

преди 4 години

а пък на мене от телк ми намалиха драстично процента за инвалидност, защото съм ходел на работа!

1

Анонимен

преди 4 години

Да... заформя се нов интересен бизнес.