29

Мен

преди 3 години

Много невежи

28

някой си

преди 4 години

Нещо по-конкретно, а не тенденциозно? Всичките 150 вероизповедания ли са секти?

27

Айде бе

преди 4 години

А колко по-опасни са джендъридеологиите, Истанбулската конвенция, Стратегията за детето с 20 милиона норвежки евра,корупцията, пенсионната реформа, липсата на здравеопазване, чалгата,наркотиците,НПО-отата финансирани отвън! За тия неща що не говорите бе? Народа изригна срещу всички тях и вие завъртяхте старата изтъркана плоча-сектите. Не е ли опасно това по ТВ да рекламират смяна на пола,а?Не е ли опасно гейпаради,а?Не е ли опасно финансирането на НПО-не застрашава ли националната ни сигурност?

26

Анонимен

преди 4 години

Сектите се промъкват у нас чрез НПОтата.Затова забрана и изгонване НЕЗАБАВНО.

25

Анонимен

преди 4 години

От трите Ибрахимови религии- ислям християнство и юдаизъм са се наредили стотици секти. То всъщност всичките са секти

24

мост

преди 4 години

150 са опасни секти.

23

гост

преди 4 години

149 са опасни секти.

22

Анонимен

преди 4 години

До stamenе как да няма?"Има симптоми, които трябва да се знаят. Винаги те са свързани с религиозни символи. Те използват копнежа на човек към Бога", разказа още Костадинова.Т.е. всички възможни религии начело с Хринстиянството, Исляма, Юдаизма и т.н. са секти. От световните религии, май единствено Хиндуизма и Будизма правят изключение, защото при тях целта не е да отидат при Бог, а да се преродят с по-добра карма.

21

Анонимен

преди 4 години

Джедаи дали има?

20

stamen

преди 4 години

Мислех си, че времето на подобни публикации вече е безвъзвратно отминало, но изглежда съм доста наивен. Типично манипулативна статия, в която няма абсолютно нищо конкретно. Даже няма и дефиниция на понятието "секта", за да можем да сравним, дали тази или тази религиозна общност не отговаря на дефиницията. Не стана ясно, с какво точно са опасни въпросните религиозни формирования. Не става ясно, какво точно трябва да направят близките на човек, решил да избере по своя воля подобна организация.

19

Анонимен

преди 4 години

21 век хората още имат нужда от литературни герои в които да вярват просто невероятно...

18

ИНТЕЛИГЕНТ

преди 4 години

ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ И ПЛАЧА...

17

Анонимен

преди 4 години

В България са регистрирани толкова много "религии", защото всичко става с подкупи и пари! А че никой не мисли за децата,това всички го знаят, но изглежда целта на НПО е да се обезлюди България! Тази сутрин гледах зе една операция на коте,на което му слагат пратези! Много хубаво и похвално, но кой плаща за това и защо няма пари за лекуване на хората?

16

Анонимен

преди 4 години

До 16От кой бог са твоите, че те богове в историята много и всичките са само на книга.

15

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКато нямаш умряли клетки вземи да ги раздвижиш и да разбереш откъде си ги придобил. Моите са от Господ, ако твоите са маймунски е друг въпрос.

14

Рицар Кръстоносец

преди 4 години

До Юнал ДжемиловИскаме ВЕДНАГА - Японски закон относно ясляма !

13

Анонимен

преди 4 години

Най-драстичен е случаят със "сциентолозите" в Щатите, и след като още преди години бяха публично разобличени и почти се стопиха, очите на обществото бяха отворени, а сциентолозите мимикрираха в десетки други "общности", защо все още отровата им продължава да вирее по цял свят?Проблемът е много по-страшен, отколкото мнозина от нас си мислят, не по-малко страшен от наркотиците, наши приятели останаха без дете след постъпването в подобна секта - ей, хора, гледайте си децата дискретно, но под лупа!

12

Юнал Джемилов

преди 4 години

Исками веднага да са презнае Мюсулмански брата ясно ли е ясно ли

11

Анонимен

преди 4 години

Болшинството от тези вероизповедания-секти трябва да се забрани със закон.Влиянието им върху отделния човек, обществото и сигурността му е силно отрицателно. Синът на моя позната влезе в тоталитарна секта и тя 20г. вече не знае жив ли е или мъртъв. Наскоро мой познат на 82г. се разведе с жена си. Тя влезе в подобна секта, която искаше тя да продаде апартамента им и да ги даде на сектата.

10

ДРУГАРИ

преди 4 години

Под коментарите трябва да внушаваме, че:1. В ЕС и НАТО всички са ***.2. Истамбулската конвенция иска да направи от всички евроджендъри.3. Стратегията за детето има за цел да взима българските деца и да ги дава цветнокожи еврооейски гей двойки.4. ЦРУ вкарва нарочно секти в България и по време на демокрацията има масови ритуални самоубийства на хора, на които демокрацията отнема традиционните православни ценности.5. Ако излезем от ЕС и НАТО и сме с Русия ще текнат реки от мед и мляко.