37

Анонимен

преди 4 години

Коалицията не е под въпрос наличието на бегли следи от интелект сред угоените патриоти е под въпрос а клизмата като паднат от власт въобще не е под въпрос.

36

Разкрепостен

преди 4 години

Откъм морал

35

1

преди 4 години

До Анонимен-38,това не е феномен,а факт,че ДПС,е българска партия,и не е забранено,както си мислиш ти ,че в нея могат да членуват,само хора от турския етнос.

34

Анонимен

преди 4 години

"Продължава странният феномен на подкрепа на ДПС в Северозападна България. Там където няма нито турски етнос, нито мюсюлмани, масово подкрепят ДПС."...Странното е, че там където няма български етнос има гласове не за ДПС

33

ми...

преди 4 години

В Северозападна България обичат...Шиши Дебелянов,Данчо Ментата ви го каза.

32

Анонимен

преди 4 години

Волене,остаря,брат,бърка понякога,но пак на теб ще разчитаме,защото имаш опит в революциите.На теб разчитаме да кажеш-давай и да ги почваме.

31

Стратег

преди 4 години

До Анонимен"Борисов 4"? не мисля;))) ПО-скоро съм склонен на "Корнелия 1";))) А Бойко с цветанов, Горанов, ДОнчев, размятан по съдилищата като Прани ***;))) Той иска новият прокурор да е морален, ама ще гледаме да е ненормален;))) ще да набута и Менда, Лиляна и другите фитки от ГЕРБ в ареста. Ще разберат как и е било на Иванчева;))) Абе, Народен Съд и клане! Масово клане!

30

Стратег

преди 4 години

Черпаклийското споразумение с ГЕРБ, май, най е уйдисвало на кучето Каракачун;))) щот голем Курбанджия стана Тумбак паша. Споразумението с ГЕРБ е подписано с този коалиционен формат на ОП. Всяка промяна в него, означава разпад на "Борисов 3" и предсрочни парламентарни избори, което е добре;))) даже много добре;)))

29

Анонимен

преди 4 години

ВОЛЕНЧО АКО ИСКАШ ДА СИ СПАСИШ ПАРТИЯТА И ПОЛИТИЧЕСКОТО ТИ БЪДЕЩЕ ВЕДНАГА РАЗТРОГВАЙ БРАКА ПО СМЕТКА С ЕВРЕЙСКО-ТУРСКАТА АНТИБЪЛГАРСКА ШАЙКА ОТ ГЕРБ

28

Анонимен

преди 4 години

Изборите показаха коалиция ГЕРБ+ВМРО+ДБ или ГЕРБ+ДПС+ДБ. Атака и НФСБ изпадат и са опозиция с БСП и Воля.

27

политическо джудже

преди 4 години

волен е политическо джудже (и ходи прав под масата по време на протести).Бие се пиян с гранични полицаи , стюардеси (по време на полет), не плаща сметки в ресторанти, разхожда се с пистолети, шмърка кока на публични места , държи си депутатите на каишка с банкови заеми.Помните ли когато беше предсетател на комисията за корупция? Тогава 'приАтел' му плати почивка до Варадеро и Париж (и щипеше зърната на статуите облечен по потник).Само лyмпен би гласувал за него.

26

Аз

преди 4 години

Сидеров има малък шанс да спечели симпатии ако напусне коалицията и тръгнат на предсрочни избори наесен. Иначе е загубен завинаги за политиката!

25

Анонимен

преди 4 години

Проблем е че нямат гласове и хората им нямат доверие. ВМРО+ ГЕРБ е по-малко от гласовете за БСП +ДПС. Атака и НФСБ са на 1 % и нямат място в управлението. ГЕРБ и ВМРО също са с малко гласове.

24

Анонимен

преди 4 години

"Кръв повръщам, кокал не изпущам ! "- проект за нов надпис над сградата на Парламата (последната дума не изписана погрешно)

23

Анонимен

преди 4 години

Какви трусове при патриотите, като патриоти НЯМА !!! Как човек който не е ходил в казарма и си скубе космите по гърдите ще "брани България", а другия сигурно още празнува и е по скоро за изтрезвителя , ще ни "представляват" в Брюксел СРАМ !!!!!

22

Гошо...Тъпото

преди 4 години

ПатрЕотите в лицето на Варадеров.Винкелов и Шкембо Воеводски докато ядат големите кюффтаци на държавната...ясла ще си трайкат.Експериментите на...народен гръб продължават с пълна пара.Карай да...върви,ще ги...изчакаме до края на мандата да вземат да си...приказват и след туй пак на...лапачката ща ги настаним.

21

Луда работа

преди 4 години

Тия са патриоти само на думи.На дела хич ги няма.Нормален човек не би гласувал за тези измислени патриоти.

20

До 9

преди 4 години

Абе пич ти да не си се нашмъркал или наквасил как Сидеров със 7 депутата ще бутне 233 депутата ? Сидеров никога не е бил фен на концесии и той първи се бори както за златото така и за другите концесии , но няма мнозинство от 121 депутата да го направи. Сидеров и да се откаже Марешки е готов веднага да крепи правителството както и ДПС.А щом се появи Сидеров на хоризонта веднага и платените драскачи почват с плюенето. Какво лошо има нещо което е хубаво за Русия да е хубаво и за България?

19

1

преди 4 години

Тайфуна "МУСТАФА КАРАДАЙЪ"създаде много трудности на обеднелите питриоти,а другия тайфун с нежното име "ДЕСИ ИВАНЧЕВА"направо попиля болен сидеров,и кумеца му балевски,общо двете партийки събраха по-малко гласове на евроизборите.

18

Нашето

преди 4 години

жуже да си ходи при кремълското жуже. Тук не го щем