14

Анонимен

преди 4 години

Истина или лъжа: 11 маймуни са умрели в столичния....парламент.

13

смехрко

преди 4 години

До ГЕРБер и Винету.Не първо маймунките си пойграли с Лъжата и сестрата сомалийска после имало гюбеци и кючеци.И за десерт натеглили и ***.Да не се сърдят им направили пакет с отстъпки за спа процедурите

12

Примат

преди 4 години

Тва не е живот уе

11

Анонимен

преди 4 години

Само като го видях как се чеше и какъв му е изказа на тоз веган за пореден път се затвърди убеждението ми, че изключването на определени групи храни от менюто може да има пагубни последствия за човешкия организъм.

10

Винету

преди 4 години

А Цецо жив ли е?

9

изпрали са пари

преди 4 години

това с витамин Д е абсолютен мит. всеки нормален човек може да го провери като информация. взели са такива лампи за да си изперат парите

8

Анонимен

преди 4 години

До ВисокомериеДа ние сме най-висшия вид, факта че има зоопарк е едно от милионите доказателства за което. Защо хората да се интересуват от другите видове? Те интересуват ли се от нас? Любов, омраза, уплаха, притеснение, удоволствие и т.н. са единствено човешки качества, животните имат единствено инстикти, останалото са проекции на болни мозъци като твоя.

7

Стар софиянец

преди 4 години

Е това е да видят що е социализъм-нахранени са,имат покрив над главата си,нямат естествените врагове ,никой не протестира и не се оплаква,въобще РАЙ !!! Но нямат най-важното СВОБОДА! нИКОЙ НЕ ГИ ПУСКА! Така бяхме и ние 45 години ,,,всичко си имахме"/което ни ,,пускаха"/ А стария зоопарк на Толбухин какво чудо беше,помните ли набори мои?

6

Горките маймуни

преди 4 години

до1! Нали треба да смучат докато рибата се умирише, а след това всеки поема по своя пьт кой от кьде е дошьл и накрая за крадените пари от Бьл..... данькоплатец нема виновни!

5

Анонимен

преди 4 години

Не е само заради ремонта. ПРеди него виждали ли сте в какви условия живееха? Имаше повече плъхове от маймуни в клетките им. Жал ми ставаше за животинките. Както почти всичко в държавата ни, лош мениджмънт води до мизерия.

4

ГЕРБер

преди 4 години

... Бог да ги прости ! ... По важното е , че преди да си отидат .... СА ДАЛИ ГЛАСА СИ ЗА ГЕРБ !!!!!!! ......

3

кина

преди 4 години

Ремонт, но с жертви?! Да допуснеш да измрат поверените ти животни, г-н директор? Отговорност?!?! Или щом са маймуни - може! Отвратително.

2

Високомерие

преди 4 години

Хората са най-лицемерният вид на тази планета. Смятат себе си за най-висши и различни. Вгледайте се в останалите видове и ще осъзнаете, че разликите не са чак толкова много и че постъпваме по-скоро надменно, отколкото умно в по-голямата част от общуването си с тях. Очите им казват всичко, а там има чувства и те са същите като нашите - любов, омраза, уплаха, притеснение, удоволствие...

1

Анонимен

преди 4 години

защо в тая столица нито един ремонт не може да бъде извършен по план?