21

иванов32

преди 4 години

До Гледна точкам. ммм та кое му е скъпото на руския газ, и къде и кой ще ни продаде по евтин. АМЕРИКАНСКИЯТ ВТЕЧНЕН ГАЗ ВОЗЕН НА КОРАБИ НА ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРИ, И ВТЕЧЧНЯВАН, ТОВАРВАН, РАЗТОВАРВАН, ОТНОВО ПРЕВРЪЩАН В ГАЗ ДА УПОТРЕБА. ВСИЧКИТЕ ТЕ ЗИ ОПЕРЕЦИИ ГО ПРАВЯТ МНОООГО ПО СКЪП ОТ РУСКИЯ. И НИКАК ПО - ПО- КАЧЕСТВЕН. АКО Е ТАКА НЕМЦИТЕ СИ РАЗБИРАТ ОТ РАБОТАТА И ЗНАЯТ КОЙ ПО- ЕВТИНГАЗ, И НЯМАТ НИКАКВО НАМЕРЕНИ ДА КУПУВАТ ОТ КРАВАРИТЕ ВТЕЧНЕН. НЕ ЗАЩОТО МРАЗЯТ САЩ, А ЗАЩОТО Е МНООГО ПО СКЪП.

20

Виетнам

преди 4 години

Така беше в Виетнам хамериканците напускаха всичките си *** избиха деца,жени и какво ли не.Принудиха Виетнамците да се крият в земята и какво стана СССР им дадоха ракети земя въздух и попиляха самолетите на хамерика.И хамериканците си подвиха опашката.

19

Скептик

преди 4 години

Това им се иска. Не май не е така.

18

Анонимен

преди 4 години

америка няма да участва защото ще е фалирала до тогава

17

За пореден път

преди 4 години

Заглавието няма нищо общо със съдържанието на "статията". Наистина започвам да се чудя на вас за отделна глупост ли ви плащат или за цялостно творчество.

16

eddim

преди 4 години

Преди година писах, че единствената допирна точка в политиката за Близкият изток между Русия и САЩ е сигурността на Израел. Много хора се приемаха на това твърдение. От позицията на времето това се потвърждава напълно. Дори и предаването на остарелите вече С-300 на Сирия имат по-скоро символично значение. Това са остарели ПВО системи, които към днешния ден се заменят с С-300 ( Витяз). Тази система е добре изучена от НАТО и Израел и преодоляването и не е проблем от страна на Израел.

15

Гледна точка

преди 4 години

тази на руският газ! И какво правим сега? Защо въобще компуваме скъп руски газ, защо?Защото по-слючен от комунистите договор, руснаците ще ни гърбят до 2022г.Иначе цените за потребителите падат от юли.

14

Пънкар Три Уши-Клуб

преди 4 години

Е как ще искат като самите *** дават дъщерите си на китайци да ги плякат и после ни убеждават как китайците били бяла раса.Смех пълен руски клоуни.

13

Анонимен

преди 4 години

Русофилитее не искат русия да е до белите :) хаха правете си сметка.

12

Гледна точка

преди 4 години

Вдругиден пристига танкер с втечнен газ от САЩ. Цената на газа е по-ниска от тази на руският газ! И какво правим сега? Защо въобще компуваме скъп руски газ, защо? Хайде ревовете да започнат сега!

11

Патриот

преди 4 години

отнво манипулативно и пропагандно заглавие ,Русия е посредник за договаряне на мирна сделка между страните от залива, а не част от някаква анти-иранска коалиция !

10

Анонимен

преди 4 години

Ех нагли евреи ,а имат най-малко загуби през втората световна !

9

Анонимен

преди 4 години

Време е русия да застане до белите.

8

Victimized

преди 4 години

Статията е пълна с полуистини, заглавието е напълно несъответстващо с действителността.Блуумберг писаха, че Путин е отказал на Иран да им продаде Ц-400, не е ясно какви са му мотивите и дали е вярна тази информация. Израел са близки с Русия, доста повече от колкото ни се иска, напишете в гуглето Путин и Шабат Любавич, Русия продава Оръжие както на Израел така и на СА. Не са съюзници с Иран това са измишльотини. Просто не искат война на границата им и не искат спекулации на пазара с петрол.

7

Пънкар

преди 4 години

Рассиа ли че те са китайска колония без спуснато от Пекин решения не взимат.

6

Анонимен

преди 4 години

Заглавието е абсурдно ! Иран е съюзник на Русия !

5

Щерю

преди 4 години

Израел, ултра-ортодоксалните евреи, Ционистите, Антихриста, Световното Зло, Сатана и ангелите му - са силите на тъмнината, които "променят" демократично света...

4

Смърт за евреите!

преди 4 години

Русия няма да се върже на евреите да застане срещу Иран!

3

Анонимен

преди 4 години

Иран колко годишна държава е нямаш си на понятие ? А твоите хора с колко годишна държава благодарение на османците.

2

Анонимен

преди 4 години

До ПънкарТова да не ти е Ирак ;д Иран са 80 милиона ;д стане ли нещо горим и ние ;д