155

арх. михаил петков

преди 4 години

С любопитство прочетох статията и с още по-голямо - умните коментари! Думите ви говорят, че разумът на народа не е рухнал, че не е унищожен и че обществото на българите могат, и знаят, как да организират средата, в която живеят, за да живеят в благоденствие! Като градостроител съм уверен, че градът е жив организъм, който носи ценностната система и качествата, морала, и въображението на своите граждани! Необходимо е да се освободи от завистта, корупцията и диктатурата на пролетариата! / мп

154

boyko.uzunov

преди 4 години

Тоя кре-тен трябва да се види от коя дупка се пръкна!!

153

Анонимен

преди 4 години

Два милиона рамо до рамо, гръб до гръб, буза о буза.

152

Софиянец

преди 4 години

Полезно ще е, редакцията да изпрати копие от тези коментари до Фандъкова и Здравков, за да разберат какво е общественото мнение и отношението на гражданите към тях. Иначе, само да се пише без да чете който трябва, е безсмислено!

151

дедо Ташунко

преди 4 години

"Архитекта" два пъти здравков е пълен не.ка.дър.ник. Бла-бла-бла, много бръмчене, но мед няма. София никога не е била толкова зле, отколкото е в момента. За африканска столица става, но не и за европейска.

150

Роб на влаЗта

преди 4 години

То всяко село може да поеме милион жители ...

149

Анонимен

преди 4 години

Тоя да се маха от града ми, че като хвана едно дърво ....

148

Анонимен

преди 4 години

Ако сме нормална държава в София трябва да се спре строителството за 10 г , ама Не сме.има много празни застроени жилища . това презастрояване блок до блока ,без улици,отстояния ,паркинг е Лудост и безмерна Алчност !

147

Пране на пари

преди 4 години

Да перем парите чрез строителни фирми.Не видях една строителна фирма осъдена за пране на пари.Кога ще ги стигнем румънците?Вкараха строителни предприемачи - с отнемане на цялото им имущество, пари и затвор, политици, съдии, висши полицаи, министри.Продължавайте да перете пари, на държавно ниво!Заради далаверите ви изгонихте половин София от родният им град.

146

Анонимен

преди 4 години

Пълен дИ бил, оставка!

145

Р

преди 4 години

Вече е съвсем нормално нещо новите " граждани " в София да пътуват в метрото по-работни дрехи. Уж беше забранено, ама на кой му пука, че някакъв в омаслени работни дрехи пътува в мотрисата, сяда си най-спокойно на седалките и след него седалката става малко мазна. Чиновник в метро не пътува. За баничките и другите видове закуски няма и да споменава. София расте, не старее, но все повече причлина голямо село, вместо на столица....

144

Р

преди 4 години

До Живите мъртви в БГПише се - асансьори. Има една такава буквичка в българската азбука. Нарича се " ер малък " . Ето го - ( ь) ....

143

Анонимен

преди 4 години

Размуно е, да се раздели на части. Една за можещите и уммни хора ... и една за другите, където имат по 50 етажа панелки и мнооо-мноо не щъкат.

142

Анонимен

преди 4 години

София расте но не остарее.Може да побере всички от селата на България. И така обработваемата площ на цяла България да остане само на арендаторите. Които мога единствено да произвеждат индустриално продукти. Така ще е много лесно за държавата..

141

Анонимен

преди 4 години

Добре де, в посока т.нар. север е пълно с празни равни парцели - има място и за инфраструктурата и за сгради, тия *** продължават да блъскат квартали под склоновете на Витоша! Като ги застроите тези "квартали", къде ще ви е инфраструктура (булеварди, канализация, градски транспорт, паркове), защо зорлям запушвате Витоша? Може би защото за тези райони, може да си искате повече подкупи?

140

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Само така .Отворете границите .Да живее Османската империя До 20 години , падишаха ще си мие краката в АнтлантикаЩо се отнася до софия - ще е предградие , *** на Нов Констатинопол .Слава на Аллах

139

Софиянец

преди 4 години

Незабавно оставка!!!

138

Анонимен

преди 4 години

Тоя анализ, тоя архитект, да си го завре отзад.

137

Бобчо

преди 4 години

В Англия живях в град по площ колкото София и забележете, население 380хил. души. Ама повече от два-три етажа жилищни сгради нямаше, но за сметка на това имаше огромни паркове пълни със всякакви полудиви животинки(лисици, заици, катерици,пернати и д-р.), много, ама много зеленина навсякъде, около 160км велоалеи, и пътища каквито ние тук никога няма да видим.

136

Шоп от дървените

преди 4 години

До скоро си мислех, че само главният архитект е за линчуване. Сега разбрах, че има и друг ,,интелект,,.Г-н ,,Интелект,,,,Визията,, можеш да си я завреш, знаеш къде.Зелен град не се прави с уплътнения на териториите. Хората искат въздух, пространства и зони за релакс. Нови гета и небостъчала не са нужни, особено при геологичните дадености на София. Ама Ти си архитект и освен от рисуване, явно друго не разбираш. Ако беше прав, баш софиянци нямаше да се изнасят към близките села.