102

До Курин

преди 4 години

Абе вие първо развиите естествен интелект, пък тогава мислете за изкуствен.

101

Тавариш Ленин

преди 4 години

Изкуствен интелект в Русия? Само в алкохолните пари имат такъв, всичко друго е сделано с двете леви ръце.

100

Ученик

преди 5 години

А аз ще уча компютри, за да си направя ИИ приятел, с който да си пиша и споделям, а като го доразрабтоя, ще го пратя, да накаже всички тея, дето ме тормозат, най-вече Дамян Нещстника от 10 А. Ще види тоя б0клук ко ща му са случи, ша види той ...

99

Анонимен

преди 5 години

До марая гейбриълМоже би просто хората в Китай и в САЩ са по-умни от тези в Европа, м?

98

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 92Или вече има, но просто тзи, котйо го е създал не е сметнал за необходимо, да сподели с други хора.

97

Анонимен

преди 5 години

Русия и тхнологии? Ха-ха.

96

Съвет

преди 5 години

До Анонимен 86 Ами напиши в Тубата руски таблет или лаптоп и ще видиш какво ще излезе. Шапката ще ти падне, какво техническа мизерия са.

95

Каракачански помиар

преди 5 години

Великите сили да не се карат, българите са водещи в ИИ технологиите - чатботовете под всяка новина го потвърждават.

94

Ростех

преди 5 години

Ростех вече е на светлинни години в разработването на ИИ пред САЩ, Китай и още който се сетите във Вселената. С най-новата си разработка която е на етап масово внедряване yшанка с ИИ Русия стана едноличен лидер в ИИ. Просто трябва да наденеш ушанката и тя започва да мисли вместо тебе и да взема технологични и управленчески решения вместо тебе. Гениално нали, дори товариш Путин на съвещанито по ИИ беше с такава yшанка, затова и управленските решения взети от него са толкова смазващо гениални.

93

Ростех forever

преди 5 години

Ростех вече е на светлинни години в разработването на ИИ пред САЩ, Китай и още който се сетите във Вселената. С най-новата си разработка която е на етап масово внедряване yшанка с ИИ Русия стана едноличен лидер в ИИ. Просто трябва да наденеш ушанката и тя започва да мисли вместо тебе и да взема технологични и управленчески решения вместо тебе. Гениално нали, дори товариш Путин на съвещанито по ИИ беше с такава ушaнка, затова и управленските решения взети от него са толкова смазващо гениални.

92

Анонимен

преди 5 години

Я стига с този изкуствен интелект и световно господство! Точно Путин пък какво се занимава с такива проблеми, вместо да реши ежедневните на собствения си народ!Онзи ден в Интернет показха кадри от магазин в Русия, в който падна як бой за г.а.л.о.ш.и!?

91

Анонимен

преди 5 години

Механизмите на изкуствения интелект осигуряват в реално време бързо взимане на оптимални решения въз основа на анализ на гигантски обеми от информация, което дава огромни предимства в качеството и ефективността", подчерта президентът.Нима!Каква велика мисъл!Ние как не се бяхме сетили!

90

азиатска му работа

преди 5 години

китайците имали глинени войници, Путин мечтае за замбита които да му се подчиняват без да задават въпроси и да протестират. Комплексар...

89

руското постижение

преди 5 години

Малко след болшевишката революция, през 20-те години на ХХ век, в Съветска Русия се ражда скандален проект - да се създаде хибрид между *** и човек.Начинанието е повече от съмнително както от морална, така и от научна гледна точка. В очите на управляващата върхушка и лично на диктатора Йосиф Сталин обаче проектът е направо безценен.Идеята за хибридни маймуночовеци, от които се очаква да обладават огромна физическа сила, недоразвит мозък, така че лесно да бъдат управлявани, както и да са нечувствителни на болка, издръжливи и непретенциозни към храна е като манна небесна

88

марая гейбриъл

преди 5 години

ЕС е Първа, малко проблемче само е, че в топ20 на викокотехнологичните компании няма нито една от ЕС, 11 са САЩ и 9 са Китай!! Под мъдрото лидерство на Брюксел, Европа е с индустрия от 16-ти век - правиме, вино у франция, уиски у ирландия, сирене но няколко места, фалшиви дизели у германия, естествено имаме червени светлини у холандия - най-старата индустрия! Всимко е 6, аз съм Марая Гейбриъл и Цифровата ми стратегия работи Дигитално!!!

87

Анонимен

преди 5 години

... зарити под стокилограмова слонска фашкия

86

Анонимен

преди 5 години

така е Владимир Владимирович! А вие къде сте? На слона под опашката?

85

Анонимен

преди 5 години

С-400 Триумф има ли елементи на изкуствен интелект, щом прихваща 50 цели наведнъж?

84

Анонимен

преди 5 години

ще чакат някой да го измисли и ще му го тафнат както винаги правят...

83

Atakist

преди 5 години

Руския робот е с най-изкуствения интелект в целия свят. Американските не са изкуствени и се чупят бързо. Факт.