19

Анонимен

преди 5 години

До Веганаст". Пра дядовците ви и дядовците ви затова доживяха 80-90 години."Доцивяха, зщаото остаряха след ВСВ, когато повечето има достъп до болници, чиста питейна вода, препарати за хигеана, къпят се поне 2-3 пъти в седмица (спрямо 2-3 пъти в месеца или година), достъп до ел.енергия и прочие.

18

Анонимен

преди 5 години

Откога денят на детито стана "празник"?

17

Анонимен

преди 5 години

Вегани, що пиете вода бе? Това е къщата на рибите бе, лицемери! Ежедневно им унищожавате натуралния хабитат!

16

Веганаст

преди 5 години

Гледайте кокошки, пъдпъдъци, теленца, прасенца, агънца, яренца. Хранете ги добре със сено и ако можете ги водете на паша. Не им давайте *** като соеви фуражи. Не им давайте антибиотици. Пра дядовците ви и дядовците ви затова доживяха 80-90 години. А вие, веганасти, ядете маргарин и умирате на 40-50. Проверете кето и карнивор диети. Проверете дали холестеролът е мит.

15

Веганаст

преди 5 години

Ядеш захар, заболяваш от рак. Ракът се храни от захарта. Месото и животинските мазнини са полезни, съчетани със нисковъглехидратни салата. Холестеролът е мит. Възпалението причинява артериално отлагане. Възпалението се причинява от захарта. Единствените полезни животински мазнини са кокосова, какаова и зехтин. Яжте масло и телешко. Яжте свинска мас от домашни животни. Гледайте животни, не пълнете аптеките.

14

Месояден

преди 5 години

Веганството не го ли обявиха официално за болест!?

13

!?

преди 5 години

Да дайдат у нас да видят при какви условия живеем!!!

12

Коко

преди 5 години

а има и такива вегани/ вегетарианци/ веганизатори и т.н., които карат на сила децата си от бебета още да са като тях. *** била храната... захранвали бебето с глюкоза (на своя глава понеже адаптираното мляко нещо му има). Точно с такъв био вид трябва да се напълни една цяла зоологическа градина. Да седят в аквариуми и да гледам как гризем суджуци!

11

Винету

преди 5 години

Вегани, вегетарианци, месоядни?Все животните страдат. Аман от 'ора!Къде им Е естесвеният хабитат?:)

10

Анонимен

преди 5 години

Аман ог вегани, кучкари и зоолози в тая държава някой знае ли въобще какво е зоология и къде се изучава, във всеки случай не при живoтните в клетка. Да не говорим че от тая зоологичска градине се носи миризма на смрад.

9

Анонимен

преди 5 години

Тия вегани що не отидат да нахранят Баба Меца?! Аман от НПО-та тровещи психиката на нашите деца!

8

Анонимен

преди 5 години

На 1-ви юни ще заведа малкия до зоологическата, за да види що за живoтно е това вeганът.

7

ку-ку

преди 5 години

Това са една групичка от не повече от 15-20 изкукали. Не разбирам защо на тях дават гласност, а на джонфрумистите, *** и пастафарианците - не.

6

АнонимеН

преди 5 години

АБСОЛЮТНО НЕ ГИ ПОДКРЕПЯМ!!!ЗООПАРКОВЕ ТРЯБВА ДА ИМА ЗА ДА СЕ ЗАЩИТЯТ В ТЯХ РЕДКИТЕ ЖИВОТНИ ЗАСТРАШЕНИ ОТ ИЗЧЕЗВАНЕ!!!ДОВОДИТЕ ИМ КОИТО ИЗТЪКВАТ НЕ СА ЗА ЗАТВАРЯНЕ А ЗА ПО-ДОБРО СТОПАНИСВАНЕИ ДА ЖИВОТНИ КОИТО НЕ СА ЗАСТРАШЕНИ ОТ ИЗЧЕЗВАНЕ НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СА ЗАТВОРЕНИ В КЛЕТКИ!!!------------------НИКАКВИ КУЧЕТА НЕ СА НАПАДАЛИ ЖИВОТНИТЕ!! НАЙ-ВЕРОЯТНО СА ГИ УБИЛИ ЗА ДА НАХРАНЯТ С ТЯХ ДРУГИТЕ ЖИВОТНИ ЩОТО МЕСОЯДНИТЕ СИ ИСКАТ СВОЕТО А ТО Е СКЪПО!

5

Анонимен

преди 5 години

Пъснете веганите в африканската джунгла, ако оцелеят ще закрием Зоопарка.

4

Анонимен

преди 5 години

Веганите да идат да се лекуват.

3

Анонимен

преди 5 години

защо не пуснат животните и на тяхно място за един ден да сложат веганите?

2

Анонимен

преди 5 години

Да се закрива, животните имат право на свобода, който иска да гледа мечки и маймунки да ходи в гората и джунглите или на сафари с някоя туристическа агенция. Cветът е широк !

1

Блъско

преди 5 години

Тези има ли ги някой за живи и нормални същества