8

ikar

преди 5 години

До АнонименПреди няколко години една репортерка говореше за "паметника на братя Славейкови", друга за 200 години от "битката на площад Трафалгар", един журналист писа, че Враца е идвестна със Софроний Врачански ...Това е нивото на сегашната ни журналистика ! Имам и още бисери, но мястото е ограничено.

7

Анонимен

преди 5 години

Бе каква е тази *** сянка? Скулптурата на Чапкънов, далеч без да е гениална, е добро академично упражнение, но чия абортирала идея е въпросната сянка, и какво общо има тя с класическия характер на творбата? Вероятно я е набутал архитектът - ортак на проекта, за да вземе някой печален лев за творческото си скудоумие

6

Анонимен

преди 5 години

"Пейката на баща и син Славейкови"---Този път авторите в сайта познаха: "баща и син Славейкови".'Щото в предишна публикация пейата беш на "братя Славейкови". :)Бас държа, обаче, че авторката не може да ми каже, кой от двамата е бащата,и кой синът. Не поставям въпроса за имената на баща и на син Славейкови. :)P.S. Предполагам, че баща и син Слабакови са по-известни на сайта. :)

5

Анонимен

преди 5 години

Браво на Мръндъкова - голяма кметица.Върна пейката, която самата тя махна преди време.И това е новина, представете си.Смех.

4

Анонимен

преди 5 години

Поне махнаха гробовете на светите братя Гарибалди.

3

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова най-нагло излъга, че преките на акули били махнати от Граф Игнатиев.Днес минах оттам. Стоят си.

2

Анонимен

преди 5 години

И кво сега - да не би заслугата случайно да е на Фандъкова ?Смешни станахте с тоя така наречен "ремонт" на Графа.Крадливата ви некадърност лъсна в целия си блясък.

1

чакайте малко

преди 5 години

нали ремонта по Графа беше завършил