150

Анонимен

преди 5 години

Е те и бества полувинта ни са капят.

149

баба мара

преди 5 години

герб защо не го каза преди изборите а след заради 600 000 де-би-ли ще страдамевсички

148

Анонимен

преди 5 години

Бат *** каза не го интересува. Те в Столюпиново ток не плащат, така е било и така ще си остане а вие добри и честни хорица горко ви ... и догодина пак ще го вдигнат и следващата година и така ... Кравите соят и оставят да ги доят, докато не се събудите ще е така

147

Анонимен

преди 5 години

Важното е, че ГЕРБ победи и сега с нови цени ще ни нареди. Нали гласувахте, целата държавна администрация, ама и за вас се вдигат цените .

146

Варан

преди 5 години

След изборите увеличават тока,парното, клинични пътеки и... всичко останало, честито българи, управляват ни високохуманни и благородни политици.Обичаме ви,вие се гаврите с бедния български народ.

145

Анонимен

преди 5 години

Все от някъде трябва да идват парите с които се плати "опростения " ток на индийските ни пътешественици които "... не бива да стоят без ток, щото сме били в 21 век " , както умно се изрази Вожда .

144

Българин

преди 5 години

До кога, бе? До кога....?!!!!!

143

Инджиктипляктор

преди 5 години

Човека каза:"Оттук нататък, само работа,работа,работа!"И започнаха да ни работят!Веднага след изборите..

142

Анонимен

преди 5 години

лошо няма, новите цени на тока и порното ще се отразят на консумацията на алкохол, което ще задържи цените до лятото. След лятото какво ще става не ме интересува. До следващото лято. Да живее Тиквата!!!

141

До Гербаджия

преди 5 години

Спечелихте поскъпване на тока. Може и да електроенергията по-голямата цена да сте спечелили. Питайте си лидера Методиев или Цветанов дали от бивши комунисти стават герберчета.

140

Цветан Цветанов

преди 5 години

Честито на гласувалите за Бойко Методиев и партията му Герб. Поскъпването на тока ще е само за тези, които са гласували за тази политическа партия. Тези, които не са гласували изобщо спечелиха по един почивен ден и си спестиха по 11 лева от държавната субсидия.

139

1

преди 5 години

честитя тази новина на бойко, "спичелилия "евро изборите,тази цена е благодарност,за всички,гласували за герб-комунисти.

138

Щерю

преди 5 години

Топлият душ ще ни се види студен...

137

Анонимен

преди 5 години

E как пък така докладът не излезе миналата седмица,а излезе сега.Няма никаква връзка с изборите,нали?Делавераджии на дребно,прозрачни балкански измамници

136

Анонимен

преди 5 години

ха сега овце гласувайте за недоразумението крадливо Мухабойко

135

Един от Северозапада

преди 5 години

До Въпрос "А в България продават ли жълти жилетки? Има ли желаещи да хи облекат?"---Жилетки се продават, навсякъде, но ти да си виждал овче стадо, облечено с жълти жилетки, докато го водят към кланницата?

134

Един от Северозапада

преди 5 години

"Можеше да го кажете и преди изборите."---Преди изборите говореха за "прошка", "самоочистване", на принципа "Вързан- д--е дава, но отвържат ли го-две иска!".Лошото е, че много , като теб, повярваха в прошката и самоочистването, и гласуваха за тях, забравяйки че"Вълкът козината си мени, но нрава-не!".Сега-търпете си ги-вие си ги избирате и бетонирате на власт.На мястото на ББ, ще въведа правото от едно време, на първа брачна нощ, и , сигурен съм, пак ще си мълчите, даже самищеси водите дъщерите

133

Един от Северозапада

преди 5 години

Гласувайте за Герб, и се не бойте!Скоро и възрастта за пенсиониране ще стане 75 години, за който доживее , де.Младите особенно ако живеете на Север, Северозапад или Североизток от Ломски форт, бягайте навън от тая мафиотска държава, и не поглеждайте назад, колкото и да ви е жал.Не си заслужава да си пропилявате тук живота.В сържава, в която мафията е на власт, нямате никаква перспектива, освем да работите за поредната мутра, маскирана на бизнесмен или ръководител в някаква администрация.

132

Цане

преди 5 години

Мене па ме радва много тва дето че ни ги увеличават токо и парното оти аз немам ни ток ни парно и се греем на парцали и гумени ***. Е те така ви се пада щото не ни обичате нас от ГЕРБ

131

Анонимен

преди 5 години

Нали събират пари за Ф-16.Ето защо ще има тепърва много изненади.Американците не искат да свалат от цената.Шкембето да преговаря с тях да се вземат на консигнация.