21

Про Сти

преди 5 години

Бъркат се понятията проевропейски и откровено глобалистки т.е. проамерикански. Какво проевропейско имаше в решенията им до сега? Наш калинчо припкаше като пощъкляла коза из Балканите, за да угоди на всички и какво спечели България от това? Загуби Македония, загуби тракийските обезщетения и е на път да загуби Странджа, Сакар и Родопите. Про та дрънка!

20

Анонимен

преди 5 години

Преференциите се оказаха напълно излишни и както са ги подредили в ЦК, така си се избират.

19

кой

преди 5 години

ГЕРБМария Габриел, Андрей Ковачев, Андрей Новаков, *** Майдел, Асим АдемовАлександър Йорданов, Лиляна Павлова БСПЕлена Йончева, Петър Витанов, Цветелина Пенкова, Иво Христов, Сергей Станишев ДПСМустафа Карадайъ, Делян Пеевски, Илхан КючюкВМРОАнгел ДжамбазкиДБРадан Кънев

18

Анонимен

преди 5 години

ВМРО губят 1 и остават само с Джанбаски.

17

Анонимен

преди 5 години

Адептите на руския фашизъм се провалиха на тези избори.

16

Анонимен до 19

преди 5 години

Нали си джендар, естествено че ще подкрепяш Европа в този и вид.

15

Откакто юдо-масоните

преди 5 години

нахлузиха на Европейските народи този хомот наречен ЕС, Европа започна да обеднява !!!юдо-масоните наводниха Европа с цветнокожи, заробиха народите с ипотеки, изнесоха работните ни места, разпространиха толерастията, джендърството и хомосексуализма НИКОГА в историята на Европа не е имало по-голямо ЗЛО от ротшилдския кибук наречен ЕС

14

Да се надяваме

преди 5 години

До Анонимен"Успех е че Англия се скараха с ЕС."че и Франция ще напусне този гнусен ротшилдски кибук наречен ЕС и по този начин ле ликвидира това зло наречено ЕС !

13

привет от Германия

преди 5 години

Язък за изхарчените пари на Путин !А руският народ тъне в мизерия !

12

Анонимен

преди 5 години

"Популистите не спечелиха тези избори въпреки катастрофичните пророчества. Проевропейските сили спечелиха", заяви говорител на председателя й Жан-Клод Юнкер."Лицето на "проевропейските" партии- вмирисан алкохолик, който чрез настоящия си пост се спаси от люксембургската прокуратура за същите обвинения, за които правителството на Курц си подаде оставката.

11

привет от Германия

преди 5 години

Изключително много се радвам и съм много щастлив ,че рубладжии нямат думата в Европа !

10

Анонимен

преди 5 години

Ако под "проевропейски" имате предвид либералните ***, значи Европа е загубила.

9

Анонимен

преди 5 години

По-малките партии могат да властват над ЕНП и ПЕС, но са разединени.

8

Мара свирката

преди 5 години

Най-достойния кандидат за мястото на Юнкер е Делян Пеевски.

7

Анонимен

преди 5 години

"Проевропейските партии спечелиха мнозинство в Европарламента"Личи си по това, че джихадистите пак се развилняха във Франция.

6

Анонимен

преди 5 години

ДБ имат 6 % но те не е ясно дали са опозиция на ГЕРБ и ОП.

5

Сбирщайн

преди 5 години

Членството ни в тая сбирщина от тролейбуси и водолази ще доведе до непоправима национална катьстрофа, която не могат да я оправят никакви еврофондове.

4

привет от Германия

преди 5 години

Проевропейските партии спечелиха мнозинство в Европарламента..............................Вие да не би да сте очаквали рубладжийски партии да спечелят мнозинство ?!Аз нали ви казах ,че съм по-голям експерт от онези "професори" ,които се опасяваха ,че рубладжийски партии ще спечелят мнозинство ! Путин трябва много боб да яде докато спечели любовта на европейците ! Европейци с пари не се купуват , европейци се привличат с любов , демокрация и икономически просперитет !

3

Анонимен

преди 5 години

След 3 месеца има нови избори и ако загуби и тях, Нинова ще е изкупителната жертва, защото ако сега изберат Гергов, ще трябва да сменят и него. Сега БСП ще се върнат в парламента защото им трябват и заплати и ще си продължи както и преди. ГЕРБ ще усвоят нови евра и ще си вземат нови апартаменти и къщи за тъщи. И после се чудят защо хората се отказаха да гласуват.

2

Анонимен

преди 5 години

Тоя европарламент на кой е нужен ? Всичко би трябвало д е описано с договори и в клаузи какво получаваме и какво даваме за туй членство. Тоя ЕП е безсмислен и незаконен и нарушаава междунардните ни договори. Не може дa излиза от някъде един юдо-масон женен за аба си и да ни размятва един мобилен пакет в лицето и да казва че трябва да го обсъждаме Ние имаме договори с ЕС и там не пише нищо за мобилни пакети и тирове и за гей-пропаганда и бежанци.